Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2008 GT ss / 34 kz 2115

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ykilinc

EscC

Erkan gt buluşmasını gerçekleştirmişsiniz... güzel resimler tebrik ederim benim gt şu an yurtdışında geldiğinde bi organizasyon daha yapılmalı  :nazar:

erkan

You are not allowed to view links. Register or Login
Erkan gt buluşmasını gerçekleştirmişsiniz... güzel resimler tebrik ederim benim gt şu an yurtdışında geldiğinde bi organizasyon daha yapılmalı  :nazar:

You are not allowed to view links. Register or Login  Abi keyifli bir gündü eksikler olsada....  bir hafta sonunu denk getiririz inşallah yakın zamanda

You are not allowed to view links. Register or Login yavuz  Abi sen gt yi geç senin g tv  gel  :)ne yaptın yay+kule gergisi montajindan sonra  bursa istanbul yolunu pist niyetine kullanmaya baslamissindir hehalde   :rock:

ykilinc

You are not allowed to view links. Register or Login  Abi keyifli bir gündü eksikler olsada....  bir hafta sonunu denk getiririz inşallah yakın zamanda

You are not allowed to view links. Register or Login yavuz  Abi sen gt yi geç senin g tv  gel  :)ne yaptın yay+kule gergisi montajindan sonra  bursa istanbul yolunu pist niyetine kullanmaya baslamissindir hehalde   :rock:
Eyvallah;) seviyordum o virajlari, kule gergisi ve yay' dan sonra daha da cok sevdim;)

KAKIRMAN

Maşallah Erkan tek kelime ile maşallah...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

erkan

Maşallah Erkan tek kelime ile maşallah...

You are not allowed to view links. Register or Login abi bütün bu olanların sorumlusu sensin  :D yıllar önce 145 ile olan alfa romeo tanışıklığı araya başka markaların  girmesiyle sekteye uğramıştı taki senin gri wagon TZ yi ilanda görünceye kadar... oradan buralara geldik içimizdeki alfa ruhu senin araçla canlandı anlayacağın  :rock: iyi dileklerin için teşekür ediyorum sana güzel insan.

KAKIRMAN

Ah be ah. Şu metal dünyası neler yapıyor değil mi? Ben zevkini tattım sigarayı dolu dolu içip bırakmak mevzusu gibi işte (sigaraya da fena başladım zaten şu aralar)
The Machina List

Murad

Simdiye dek gordugum en guzel Gt. Yeterli ve abarti olmayan aksesuarlari, janti yayi, rengi ile gercekten harika.

Brabus

Son yapılan işlemlerle gt istediğim kondisyona geldi mekanik ve görsel olarak daha iyileri sizlerin olur inşallah.

Maşallah renk, aksesuar, bakımı çok güzel.  Nazar değmesin elinize sağlık
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

defrost

Hastayım buna hemde selespeed bir maşallahta benden  :nazar: :nazar: :nazar:

OnurCangir

Erkan Bey aracınız gerçekten çok güzel gözüküyor, maşallah :)

h.t

KAKIRMAN

@erkan evet ne var yok? Konunu sabitledin bıraktın.

HTC One max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

erkan

You are not allowed to view links. Register or Login evet ne var yok? Konunu sabitledin bıraktın.

HTC One max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlhan abim gelmiş  :) Abi yeni eklenti olmayınca konuda pasifte kalıyor zaman içinde .... senin gibi güzel insanlarda fikir vermeyip  bizi yalnız bırakınca standart ın ötesine geçemiyoruz :p yaza doğru 4 kapı araç ihtiyacım olacak şimdiden ilana koyayım anca satılır düşüncesiyle satılık ta araç, sw ruhu yine canlanacak bu gidişle.

Adana da siyah bir 75 var geçen hafta zeki abi al deseydi alıp köşeye atacaktım ama ; beni uğraştırma ,gençliğine yazık etme... tenkitlerinden sonra başka maceralara kucak açmayı düşünüyorum  :) sesin çıkmıyor abi , yalnız bırakma bizi arada ses ver.

wolkanku

erkan bey aracınız mükemmel duruyor, brerayı almadan önce ilanlarda defalarca baktım düşündüm taşındım da ancak 159'u satarak yaşadığım pişmanlığı brera ile giderebileceğimi düşünerek brerada karar kıldım :) yoksa gerçekten akıl çeldiren güzellikte bir gt :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

halitziyaşayan

Beni benden alan GT :duvar: Zeki ustanın orada gördüğümde tam çıkıyordun birkaç ay önce. Dedim bir saniye rica etsem en azından koltuğuna oturaydık  :D Benim 147den sonraki almak istediğim ilk araba ama maddiyat işte  :( özellikle 18 jantlar ve spor yayla araç müthişti hemide kırmızı ya daha ne olsun  :yukari-ok: allah nazardan korusun  :alkis: bide şey diyecem 147 ile takas düşünürsen bi haber ediver ya belkim o zamanlar maddi olarak zorlayabilirim kendimi  :S

erkan

erkan bey aracınız mükemmel duruyor, brerayı almadan önce ilanlarda defalarca baktım düşündüm taşındım da ancak 159'u satarak yaşadığım pişmanlığı brera ile giderebileceğimi düşünerek brerada karar kıldım :) yoksa gerçekten akıl çeldiren güzellikte bir gt :)

You are not allowed to view links. Register or Login  Volkan ilgin için teşekkür ederim , senin gibi ilgili bir alfista ya gitmesini çok isterim  :yukari-ok: ama genelde alakasız insanlar alıp ırzına geçiyor araçların.. Bu arada bende insignia sw alma düşüncesindeyim kıssa sürede verdiğin değişim kararına etken neydi merak ettim doğrusu? Brera güzel tercih ,uzun dönemde  işletim maliyeti açısından beni yormayacağını bilsem geçmiş dönemde tercih edebilirdim , fiyatları çok daha uygundu diye hatırlıyorum   :) sizin gibi kullanıcıların elinde gün geçtikçe değerleniyor araçlar, konunu takipteyim :rock:

Beni benden alan GT :duvar: Zeki ustanın orada gördüğümde tam çıkıyordun birkaç ay önce. Dedim bir saniye rica etsem en azından koltuğuna oturaydık  :D Benim 147den sonraki almak istediğim ilk araba ama maddiyat işte  :( özellikle 18 jantlar ve spor yayla araç müthişti hemide kırmızı ya daha ne olsun  :yukari-ok: allah nazardan korusun  :alkis: bide şey diyecem 147 ile takas düşünürsen bi haber ediver ya belkim o zamanlar maddi olarak zorlayabilirim kendimi  :S

Halit merhaba gt yi kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye ederim her yönüyle fiyatının çok ötesinde bir araç , benim sw, suv tarzı otomatik bir araç ihtiyacım olacak keyfi olsaydı teklifin cazip gelebilirdi :yukari-ok: Ama özellikle bekar 156/147 kullanıcılarına şunu diyebilirim boşuna zaman geçirmeyin hazır düzgün gt ler varken piyasada tadına bakın .

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login insginia ile kağıt üstünde her alfa romeodan üstün.. daha dolu daha konforlu, daha teknolojik daha sessiz. ama asla daha "keyifli" değil.

benim tavsiyem bir insignia'yı 2 gün kiralayıp kullanıp denemen yönünde olur. sadece 5-6 km'lik test sürüşü ile büyülenebilirsin ama hissiyatı anlamadan asla alma derim.
bir daha ben opel kullanmam buna eminim.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

erkan

GT ile bugün yollarımızı ayırdık ,forumdan bir arkadaşın almasını çok istemiştim ama herzamanki gibi forum dışından bir arkadaşa nasip oldu  :p , güzel günlerde keyifle kullanır inşallah. Konu kilit.

iceberg156

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

ucarozcan

İki tarafada hayırlı olsun.

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

OnurG

Erkan abi merhaba,

Hayırlısı olsun. Özçifçi'den Onur ben. 147 Blackline'ım var.

O arabayı sattın ya.. daha da birşey demiyorum :) hayırlısı olsun tekrardan :) sevgiler saygılar.