Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 147 ile bir tur

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hemre.eroglu

Değerli forum üyüleri selamlar ,

Öncelikle aday bir alfaist durumundayım. 1 aydır 147 1.6 TS Distinctive 2006 > modellerine bakıyorum. İlginç olan durum şu ki ben hiç alfa kullanmadım , kullanmayı bırakın yan koltuğuna dahi oturmadım. Gördüğüm zaman 2 3 4 defa kafamı çevirip bakarım ama hiç fırsatım olmadı. Ama çok kafamı yan camlara dayayıp içine uzun uzun bakmışlığım var , cama cıkan kafa lekesinden dolayı burdan özür diliyorum. Ankara'da oturuyorum ve çalıştığım yer ayrancı olur da içinizden bir abi ile bi tur atma şansım yada en azından tanışma maksatlı aracının yan koltuguna oturup biraz sohbet edebilirsek ne mutlu bana.

İlginize alakanıza çok teşekkürler.

octinum

Hoşgeldiniz. :) Umarım Alfa'yı seversiniz. Herkes Alfa'da aradığını bulamayabilir çünkü.
Forumda biraz "takılın". Sizi biraz tanısın insanlar. Ankarada olmadığımdan bir şey diyemiyorum ve başka arkadaşlar adına konuşamam şahsen ama kendi adıma, Adana'da yapmak istediğim buluşmalara katılmak istediğinizi söyleseniz buyur ederdim. Motor çalışırken sağ koltuğa ama, kusura bakmayınız. :)

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Bu aksam hali saha macimiz var. Buyrun gelin sohbet edelim :)
You are not allowed to view links. Register or Login
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

hemre.eroglu

You are not allowed to view links. Register or Login Dostum nazik davetin için çok teşekkürler , malum hava şartları ekibin geriye kalan kısmı ile tanışmamıza engel olsa'da elbet güneşli günler göreceğiz. Güzel maçtı umarım tekrar izlemeye gelirim

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Dostum nazik davetin için çok teşekkürler , malum hava şartları ekibin geriye kalan kısmı ile tanışmamıza engel olsa'da elbet güneşli günler göreceğiz. Güzel maçtı umarım tekrar izlemeye gelirim
Ben teşekkür ederim. Diğer maçlarada bekleriz :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

hemre.eroglu

You are not allowed to view links. Register or Login Senin dediği yaptık , ve boşa çıkmadık tavsiyelerin için teşekkürler ,

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login Senin dediği yaptık , ve boşa çıkmadık tavsiyelerin için teşekkürler ,

Ne demek, arkadaşların güzelliği o. :) Sevindim tanışıp anlaştığınıza. Güzelinden bir Alfa kısmet olur umarım.

Pardon, "güzelinden" Alfa olur mu yahu? Zaten güzeldir o. Temizinden diyelim. :)