Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EqunoX

Merhabalar.. Sitenize Yeni üye Oldum. Kısaca Kendimi Tanıtayım Ve Tanısalım :)
ismim Mustafa Vw Yetkili Servisinde Mekatronik Olarak Calisiyorum.
Yas : 30
Sehir : Çorum
Arac : Alfa 147 Ts
Plaka : 19 TR 697

Benide Alfist Ailesine Kabul Ederseniz Memnun Olurum !!

Kaan

Hoşgeldiniz. Adettendir resim bekliyoruz.  :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

ucarozcan

Hoşgeldiniz.  Aracınızı iyi günlerde kullanın.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Gouki

Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz.

EqunoX

Hosbuldum Saolun Arkadaslar.. Resim Varsa Atim simdi :) Yoksa Yarin ceker Atarim

You are not allowed to view links. Register or Login

Buyrun !!

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

krm1983

Aramıza hoşgeldiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

EqunoX

Hos buldum cok saolun arkadaslar

DcD-Semih

Aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim, küçük bir öneri ön lipten kurtulursanız çok daha şık duracaktır.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

EqunoX

saol semih kardesim hos buldum..uyarini dikkate aldim ve en kısa zamanda sökecem ..

E.Ç.M. (MiTongin)

Aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim, küçük bir öneri ön lipten kurtulursanız çok daha şık duracaktır.
:yukari-ok: nacizane yorum plakalarinda karakterleri açısından degistirmek faydali olacaktir
*Smiles per gallon*

EqunoX

App plaka mi yaptirayim mesela

E.Ç.M. (MiTongin)

App plaka mi yaptirayim mesela

:yukari-ok:
*Smiles per gallon*

Alfadanadam

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.

OğuzCanAlantor

Hoşgeldiniz  :nazar: :clover:

Ön lip acil sökülmeli

h.t

Hoşgeldiniz , keyifli sürüşler  :alfisti:

Arkadaşların reçetesine bende katılıyorum , aracınız çok güzel maşallah  :arkadasim:

EqunoX

Arkadaslar Hepinize Tsk Ederim Sicakkanli Karsiladiginiz Ve Kabul Ettiginiz icin Hosbuldum Tekrardan
Benim Bir Kac Sorunum Var Ama Konuyu Nereye Acacagimi Bilmedigim icin Buradan Devam Edeyim..
1- Aracimca 3 PArca Boya Var Ama Orjinal Yerlerde Derin Cizikler Mevcut Fotografta Gösterecem.. Bel Alti Die Tabir Edilen Yani Tavandan Altini Boyatmak istiyorum Ama Korkukarlim Var Satarken Sıkıntı Cıkarmi Boya Yüzünden Sizce ne Yapayim?

2. Kapi Kocaklari Çok Kötü Gözüküyor Gözüme Kolcaklari Temizleyim mi Yoksa Aklimda Akrilik Siyaha Boyamak Var Boyatayim mi ?
3. Aracima Tavan üstü Spoiler Almak istiorum Nette Buldum Ama Daha Farkli Model Bilen Varmi ?Buldugun Alttaki Linkte
4.Direksiyon Kutusu Tamir Takımı SAtiliyormu ? Ben Netten Bulamadim Da Bi Fikriniz Varmi ?
Simdiden Tsk Ler

EqunoX

:yukari-ok: nacizane yorum plakalarinda karakterleri açısından degistirmek faydali olacaktir

App Plaka Siparis Verildi:)

EqunoX

Lip Söküldü DAha Yakisikli Olduk :) Tsk

octinum

Oh, lip sökülmesi hayırlı olsun. :) Denemiş görmüşsünüz gerçi, hevesinizi almışsınızdır umarım.

Kapı iç tutamak çevrelerini (ve hatta oralardaki tüm plastik parçaları) alkollü suyla temizlemeyi deneyip, olmazsa kendiniz de boyayabilirsiniz. Forumda yapan arkadaşlar vardı, eli yatkın olan için çok zor değil. Benim el ayarım kaçıktır o yüzden iyice kötü olmadan dokunmuyorum. :)

Boya Türkiye'de pazarlık malzemesi. Arabayı değiştirme hevesiniz zayıfsa, yani ilana koyarım altı ay da beklese satılmasa da benim için önemli değil diyorsanız eski fotoğraflarını saklamak kaydıyla bölgesel boyalar yapılabilir. Yok ben bunu tık diye değiştirmek isterim diyorsanız bence dokunmayın. Zaten gündelik hayatta olabilecek çiziklere benziyor fotoğraftan.

Öteki konularda bilgim yok. :) Tekrar hoşgeldiniz.

EqunoX

Oh, lip sökülmesi hayırlı olsun. :) Denemiş görmüşsünüz gerçi, hevesinizi almışsınızdır umarım.

Kapı iç tutamak çevrelerini (ve hatta oralardaki tüm plastik parçaları) alkollü suyla temizlemeyi deneyip, olmazsa kendiniz de boyayabilirsiniz. Forumda yapan arkadaşlar vardı, eli yatkın olan için çok zor değil. Benim el ayarım kaçıktır o yüzden iyice kötü olmadan dokunmuyorum. :)

Boya Türkiye'de pazarlık malzemesi. Arabayı değiştirme hevesiniz zayıfsa, yani ilana koyarım altı ay da beklese satılmasa da benim için önemli değil diyorsanız eski fotoğraflarını saklamak kaydıyla bölgesel boyalar yapılabilir. Yok ben bunu tık diye değiştirmek isterim diyorsanız bence dokunmayın. Zaten gündelik hayatta olabilecek çiziklere benziyor fotoğraftan.

Öteki konularda bilgim yok. :) Tekrar hoşgeldiniz.

Ben Vw Yetkili Servisinde Ustayim.. Kapi Tutamaklari Boyamak icin Bir Cok ARkadasim Var Ben Elimi DEgmem :) Ve Ücret Almazlar :) Alamazlar Cünki Benim Onlara Bir gün  Onlarin Bana Hergün isi Var :)
Aracim DAha En Az 2 Sene Daha Benle ve satinca 2.0 Alfa 147 Alicam. Cizik DAlgali Araclari sEvmiyorum Baktin Mi Biri Daha Bakacak.Jilet Gibi Olmasi Lazim :) Boyatacam Sanirim Ben..

Tekrar Hosbuldum Saolun :)

octinum

Eh, en az 2 sene ve bakış açınız böyleyse boyatın tabi. :) Benimkini tavan hariç boyalı olarak aldım ben, seneye komple boyaya sokacağım. Hemen hemen benzer düşünüyormuşsunuz. :)

Doğru, çevrenizde o işleri yapan arkadaşlar varsa onlara bırakmak en iyisi. :)

EqunoX

Sana bir sey sorabilirmiyim

MUU

Abi selamlar hoşgeldiniz,

Kapı koku plastikleri ve cam tuşları çerçevesini bu ay başı temizleyip boyayacağım burada resimleri paylaşırım tek tek bakarız :)

EqunoX

Tamam..ama ben akrilik siyah yapmayi düsünüyorum nasil görüntü olacak bende paylasirim