Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

v kayışı sürekli atıyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kupavale

Mrb arkadaşlar yardıma ihtiyacım var v kayışı değiştikren sonra sürekli atmaya başladı.usta klima açıkken çalışan fanın biyerleri kilitlediğini bu yüzden dönme yapmadığı için zorlayıp attığını söyledi daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba çözüm nedir

fatihmehmet

Aynı sorunu yaşamıştım. Motor çalışırken gözle baktığımızda kayışı çeviren rulmanlardan biri sallantılı çalışıyordu. Carium Zeki usta 5 dk da koymuştu teşhisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

tunerviper

v kayışı ile fanın bir ilgisi yok. Klima kompresörü olabilir, gergilerden birisinde sorun olabilir. Yada krank kasnağını kontrol edebilirsiniz.
Turbo Twin Spark

kupavale

Klima komprasörü galiba bunun değişmesimi gerekiyo tamiri oluyomu.bursada yaşıyorum ve alfadan anlayan bi usta bulamadım malesef .ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

admin

Eğer klima kompresörü ise iyi bir klima servisine giderek kontrol ettirin. Klima kompresörlerinin tamiri mümkündür.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

kupavale

Teşekkür ederim hocam tamir ettiriyim

brkcnn

Aynı sorunu diyarbakır da yaşadım. İlk etapta dediğiniz gibi klimacıya gönderip tornacıdan biyerleri düzelttiler. Sorun devam etti.  En sonunda gergi rulmanı yerinden çıkınca anlaşıldı ki sorun gergi rulmanından kaynaklanıyormuş. Değişince problem çözüldü.