Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İlk Alfam; GT

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EscC

6 ay aradan sonra GT ile tekrar aranızdayım

E.Ç.M. (MiTongin)

Efsane uyanmış sanırım  :nazar: :D
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

octinum

Ferrari'nin yanında hiç de sırıtmıyor desem? :)
Gerçekten, GT'nin tasarımı böyle işte. Tekrar hoşgeldiniz. :)

ucarozcan

:o :o
GT devlerle yarışacak potansiyelde.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

iceberg156

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

wolkanku

18" bu jantlar ile gt müthiş duruyor  :rock:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

EscC

You are not allowed to view links. Register or Login
Efsane uyanmış sanırım  :nazar: :D
aynen Engin 6 aylık uyku dan uyandı  :)

EscC

:o :o
GT devlerle yarışacak potansiyelde.
kesinlikle Özcan sabahtan akşama kadar trafikte gezinsen birçok ferro veya lambo görürsün ama gt brera gibi araçları zor görürsün  :) devlerle anca nadir görülme açısından rahat bi şekilde yarısabilir

EscC

Maşallahı var  :clover:
teşekkür ederim Enis

EscC

18" bu jantlar ile gt müthiş duruyor  :rock:
kesinlikle volkan.... ama genel olarak alfa ların.diğer markalara göre18.19 jant tasarımları çok iyi.... aynı şeyleri 16.17 ler için söyleyemem

EscC

Ferrari'nin yanında hiç de sırıtmıyor desem? :)
Gerçekten, GT'nin tasarımı böyle işte. Tekrar hoşgeldiniz. :)
teşekkür ederim Emirhan bey hoşbulduk

Tolga033

Maşallah. Ferrari ve Lambo arasında ben de buradayım demiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kurzuk

Çok güzel bir kombinasyon 18" çok kollu ve siyah GT
Kesinlikle katılıyorum farklı bir duruşu var bizimkilerin
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

EscC

Maşallah. Ferrari ve Lambo arasında ben de buradayım demiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk
teşekkür ederim tolga  :)
Çok güzel bir kombinasyon 18" çok kollu ve siyah GT
Kesinlikle katılıyorum farklı bir duruşu var bizimkilerin
çok teşekkür ederim burak bey ben genel olarak gt de bulunan 18 inç jant seçeneklerinin tümünü oldukça başarılı buluyorum.... sizde Q2 nin güncel fotoğrafları nı yayınlarsanız daha güzel bi kombinasyon oluşturduğunu göreceksiniz .... genelde gt ye en çok yakıştirdigim renk QV mavisi ve 5 kollu yıldız jantli  +kırmızı rengi muhteşem duruyor. .. Bu aracı alırken çok araştırdım mavi ve kırmızı yı fakat siyah kısmet oldu :)

Kurzuk

teşekkür ederim tolga  :)çok teşekkür ederim burak bey ben genel olarak gt de bulunan 18 inç jant seçeneklerinin tümünü oldukça başarılı buluyorum.... sizde Q2 nin güncel fotoğrafları nı yayınlarsanız daha güzel bi kombinasyon oluşturduğunu göreceksiniz .... genelde gt ye en çok yakıştirdigim renk QV mavisi ve 5 kollu yıldız jantli  +kırmızı rengi muhteşem duruyor. .. Bu aracı alırken çok araştırdım mavi ve kırmızı yı fakat siyah kısmet oldu :)
GT cloverleaf mavi ve yıldız beş kollu jant kesinlikle en güzeli. Türkiye'de bir tane kırmızı cloverleaf beş kollu yıldız jantlı var diye biliyorum. Ben çok kolluyu GT'de çok beğendiğim için deneyeceğim. Ama belki de orjinale döneceğim tekrar. Bakalım
Sizin dediğiniz de bu sanırım
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

EscC

GT cloverleaf mavi ve yıldız beş kollu jant kesinlikle en güzeli. Türkiye'de bir tane kırmızı cloverleaf beş kollu yıldız jantlı var diye biliyorum. Ben çok kolluyu GT'de çok beğendiğim için deneyeceğim. Ama belki de orjinale döneceğim tekrar. Bakalım
Sizin dediğiniz de bu sanırım
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
evet burak bey bahsetmiş olduğum renk ve yıldız jantlı QV model bu ve aynı paketin kırmızısı  :yukari-ok: ben sizin yerinizde olsam aracın sağ tarafına çok kolluyu sol tarafa da Q2 jantlarını deneme amacı ile tutardım bir kaç gün o şekilde kullanıldıktan sonra hangisinin daha güzel durduğunu net olarak görülebilirdim... yada 1 takım yazlık 1 takımda kışlık olarak kullanılabilir

EscC

babam 67 yaşında yılın 365 günü sporunu yapar ve hayatı boyunca mercedes ten başka bi arac kullanmamıştır... taki alfa virüsü bulaşana kadar  :D bugün spor arkadaşı ile güzel poz vermişler :lol:

E.Ç.M. (MiTongin)

babam 67 yaşında yılın 365 günü sporunu yapar ve hayatı boyunca mercedes ten başka bi arac kullanmamıştır... taki alfa virüsü bulaşana kadar  :D bugün spor arkadaşı ile güzel poz vermişler :lol:
babanizda pozda 10 numara  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

EscC

araçları parlattık ve canavarlar bayrama hazır.... tüm alfisti dostlarımın bayramını kutlarım

Kurzuk

Maaşallah ikisine de pırıl pırıl İyi bayramlar..
2008 MY GT Q2

EscC

Maaşallah ikisine de pırıl pırıl İyi bayramlar..
çok teşekkür ediyorum Burak Bey sağolun  :clover:

Doğa Tosun

GT'ye zaten diyecek yok, Camaro ise GMG'nin yaptığı en rengin yakıştığı arabalardan biri  :nazar:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

EscC

Kesinlikle doğa aracı ilk aldığımızda orjinal rengi turuncuydu detaylı bi araştırma yaptıktan sonra amerikada aynı crom mavi olanını gördük fakat kapkara jantları olduğu için araç rahmetli olmuş bi görüntüdeydi.... bizde o görüntüler üzerine iyileştirmeler ile kaput ve bagajda gümüş krom ön arka tampon da piano black uygulamasıyla ve sağolsun gmg mustafa beyin çıkarmış olduğu müthiş işle daha güzel olduğunu düşündüğümüz görüntüye Kavuştuk bunun meyvelerini ınstagram supercars sayfasinda almış olduğu beğeni rekorları ve 5 haziran günü izmir Pınarbaşı pistinde bulunduğumuz bi buluşmada aldığımız olumlu görüşlerle fazlası ile aldık.... Ankara bu konuda büyük nimet bundan en fazla yararlananlardan biride sensin  :yukari-ok: Gt yede QV mavisi uygulamayı düşünüyordum fakat yabancı plaka oluşu yeni ruhsatın çıkması vs vs gibi engellerin olduğu için bi çalışma yapamıyorum ..güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum You are not allowed to view links. Register or Login

EscC

Bugün paddock taydık ilbey kardeşime  paylaşmış olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederim ve yakın zamanda çekilmiş bir kaç resim

emreyilik

Bayildim cok guzel bri arac. Kazasiz belasiz kullanin insallah

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione