Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

{ 34 ez 6252 } Pasta Cila Boya Koruma ve Detaylı Temizlik İşlemimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

furkan_topay

You are not allowed to view links. Register or Login
uyarım ben, yeter ki gece olsun, işimden dolayı gece boşa çıkabiliyorum. 11 gibi başlarız, gider starbuckstan kahveleri alır piknik sandalyelerimizi kurarız, bi başlarız oh keyif : )
Tamamdır, banada uyar ramazan bede olsa hafta sonu olsun yeter. Kesin karar verince sizden ricam haber vermeniz ona göre planlayalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

Erenbal

tmm özel mesajdan numaramı atayım, whatsapp dan haberleşiriz

furkan_topay

tmm özel mesajdan numaramı atayım, whatsapp dan haberleşiriz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

kuti147

Kutay bey sizin araci da gormek isterim ankaradasiniz rosso kardesligi yapar benimkinin eksiklerini gorurum uygunsa sizede

Ben İstanbuldayım maalesef ama Ankarada bu işi hakkıyla yapan başka birçok arkadaş var. Üye araçları sayfasında kısa bi tur atarsanız görürsünüz zaten
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

dogan48586

valla ben bayramdan önce arabaya komple girişeyim diyorum, işi de biliyorum, kapalı garaj da var. Varsa ankarada ihtiyacı olan, katılabilir bana, alırız malzemelerimizi bir gece girişiriz. 4-5 saatte arabaları 0'a yakın yaparız.

Bende gelebilirim uygulamayi ogrenmeye.kahveler benden😀
2008  147 1.6 distinctive { ROSSO }

hkmtctnky

Doğan bey iyi geceler. Pasta cila konusu görünce bende kırmızı 147 ye yaptıracağım için heyecanla girdim, yalnız ertesi gün çekildi dediğiniz fotoğrafta ciddi bi uygulama hatası görünüyor, o kadar hare pasta cila sonrası kalmaması lazım..

pasta-cila-boya koruma olarak 3 aşamada yapılan araçta, bu attığım foto ilk uygulaması daha bunun üstüne cila ve boya koruma attılar ve ben uygulamayı 200TL'ye yaptırmıştım. Benim aracım füme corsaydı kırmızı olsun diye başka arkadaşımın aynı yerde yaptırdığımız aracının fotosunu attım. Bence yeniyken götürün harelere bi el atsınlar.. normal değil.. Arabada güneş yanığı dediğimiz olaylar harelerden dolayı olur, harelerin gitmediği boya koruma işlemi benim gözümde eksiktir.. Yaptığım yorumu umarım yanlış anlamazsınız, eğer öyle anlarsanız yorumu silede bilirim problem değil ama bence ilgilenin aldıkları parada hiç az değil yanii  :arkadasim:
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

hkmtctnky

Bu arada yukarda yazdığımıda yanlış anlamanızı gerçekten istemem. Sanki hiç olmamış gibi hevesinizi kaçırmak hiç istemem. Aracın parlaklığı falan gayet güzel olmuş, kendi aracımın şuanki haline bakınca gayette güzel yani :D Okurken ben çok anlamıyorum eski haline göre iyi oldu dediğiniz için öneri amaçlı, gidip "bunlar benim kafama takıldı düzeltin" diyebileceğiniz biyerse götürün gösterin diye dedim.  :)
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

dogan48586

Bu arada yukarda yazdığımıda yanlış anlamanızı gerçekten istemem. Sanki hiç olmamış gibi hevesinizi kaçırmak hiç istemem. Aracın parlaklığı falan gayet güzel olmuş, kendi aracımın şuanki haline bakınca gayette güzel yani :D Okurken ben çok anlamıyorum eski haline göre iyi oldu dediğiniz için öneri amaçlı, gidip "bunlar benim kafama takıldı düzeltin" diyebileceğiniz biyerse götürün gösterin diye dedim.  :)

Estagfirullah ben zaten onerilere ve yorumlara actimki anlamadigim icin bilgi sahibi olayim hata yapmiyayim veya yaptigim hatalari tekrarlamayayim.ustanin yanina hafta ici gidecegim ve harelerle ilgili olayi acikliga kavusturacagim 1.agizdan tam ne islem yapmis veya yapmamis ogrenecegim.pazartesi (yarin) aksamda ankarada alfisti dostlarla iftar yemegimiz var orada da onlarda ciplak gozle araci gormus incelemis ve islemi degerlendirmis olacaklar.ardindan da ustanin yanina ugrayacagim durum bu bu bu 50 100 fazla alsin yeterki isi tam yapsin.saygilar samimi yorum icin ayrica tesekkurler hkmtctnky

dogan48586

konuyu okuyan goren arkadaslardan ozel istegim videoyu 1.30 dk izlemeniz ve fotograftaki olasi yanilma payindan dolayi video uzerinden degerlendirme yapmamizdir.cok tesekkurler simdiden.videosu sanirim daha net bilgi almanizi saglayacaktir.

Tesekkurler simdiden...

Bar35

Detailing yani piyasa dilinde boya koruma vb uygulamalar spot ışık veya güneş ışığının parlama açısının net olduğu fotolarla belli olur video ile belli olmaz :)

Sizin koyduğunuz fotoda belli zaten yanılma gibi bir durum yok yani. Video yanıltır tam tersi.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold