Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Geleneksel Ankara Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
Pazartesi-salı bütünlemelerim olduğu için Kırıkkale'de olacağım.. Katılamıyorum yani.. Herkese iyi eğlenceler..  :-[

Başarılar kardeşim.

ilkerbenli

Arkadaşlar maalesef bende gelemiyorum. Salya sümük hasta oldum, işten izin aldım eve geldim şimdi dinlenmeye. Gelip sizlerede bulaştırmayayım. Sizlere iyi sohbetler, şimdiden afiyet olsun, Allah kabul etsin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2012 Mito QV

OğuzCanAlantor

Arkadaşlar maalesef bende gelemiyorum. Salya sümük hasta oldum, işten izin aldım eve geldim şimdi dinlenmeye. Gelip sizlerede bulaştırmayayım. Sizlere iyi sohbetler, şimdiden afiyet olsun, Allah kabul etsin :)

geçmiş olsun abicim

h.t

Geçmiş olsun abi @ilkerbenli

dogan48586

geçmiş olsun abicim

Gecmis olsun once saglik  :kahve:
2008  147 1.6 distinctive { ROSSO }

blackgear

OğuzCanAlantor

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ku2

Gelicem .. Çıkamadım hala. Bakıcı hastalandı..
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ssg

Afiyet olsun. Allah kabul etsin. Çok gelmek istiyordumda zalım bütler ayırdı beni sizden :(
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

leonheart

Yer varsa 2 kişi katılmak istiyoruz.
Selam Raşit nasılsın :) Ben İlker :) Arkadaşlarla tanışmışsın. Gerçekten bu güzel ortama dahil olmana çok sevindim. Benim canavara benden çok çok daha iyi bakacağından şüphem yok...Selamlar, sevgiler kardeşim ;)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
159 JTDM Distinctive

antihero

Güzel buluşmaydı, ayağınıza sağlık
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

tfnsmsk

Çok güzel oldu be, herkesin ayağına ağzına sağlık :alfisti:
sportif ruh.

rst

Selam Raşit nasılsın :) Ben İlker :) Arkadaşlarla tanışmışsın. Gerçekten bu güzel ortama dahil olmana çok sevindim. Benim canavara benden çok çok daha iyi bakacağından şüphem yok...Selamlar, sevgiler kardeşim ;)

Selam abicim iyiyim sen de iyisin umarım :) Sen de gelirsin diye düşündüm ama kısmet değilmiş. İnşallah elimizden geldiğince bakmaya çalışıyorum :)
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

OğuzCanAlantor

Herşey için teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Erenbal

asıl ben teşekkür ederim. Saygılar  :alfisti:

h.t

Çok güzel bir buluşmaydı. Herkesin ayağına sağlık ..
Özellikle bizi ağırladığın için @Erenbal tekrardan çok teşekkür ederiz, herşey çok güzeldi.
Biraz gürültü çıkardık , affola :)

Bu arada buluşmanın başlangıcından ;
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Erenbal

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login tekrar teşekkür ederiz abi, 4 4'lüktü. Sarıyı VIP parking area'ya aldığın için ekstra teşekkür ederim  :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Erenbal

You are not allowed to view links. Register or Login tekrar teşekkür ederiz abi, 4 4'lüktü. Sarıyı VIP parking area'ya aldığın için ekstra teşekkür ederim  :D

şşşşt kimse duymasın  :alkis: 8) 8)

dogan48586

hepinize teşekkürler arkadaşlar.ilk buluşma olduğu için bi çekingenlik vardı ama sıcakkanlılığınız ve samimiyetiniz için hepinize teşekkürler. isimlerini 2.3de ancak öğrenebileceğim isim hafızam cidden kötü şimdiden kusuruma bakmayın:( :alfisti:

Gouki

Katılan herkesin ayaklarına sağlık, çok keyifli bir muhabbet oldu. Özellikle misafirperverliği ile (hesapta çıkan açığı bile sorun etmeyen) You are not allowed to view links. Register or Login a, kendileriyle tanışma fırsatı bulduğumuz You are not allowed to view links. Register or Login  ve You are not allowed to view links. Register or Login e teşekkürler :alfisti:

rst

Ben de çok memnun oldum You are not allowed to view links. Register or Login sağolasın.
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

milano 75

vay iftar ha,afiyet olsun,istanbulda bu sene ses yok,istanbul komple ateyiz  :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

dogan48586

Katılan herkesin ayaklarına sağlık, çok keyifli bir muhabbet oldu. Özellikle misafirperverliği ile (hesapta çıkan açığı bile sorun etmeyen) You are not allowed to view links. Register or Login a, kendileriyle tanışma fırsatı bulduğumuz You are not allowed to view links. Register or Login  ve You are not allowed to view links. Register or Login e teşekkürler :alfisti:

Biz tesekkur ederiz