Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 AC 3464 156 2.5 V6

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALP

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

ALP

Alan kişiye hayırlısı olsun.
İlan No: 260580680
You are not allowed to view links. Register or Login

Alıcıya hayırlısı olsun.

Alp Çalıkoğlu

Theillest

Alıcıya hayırlısı olsun.

Alp Çalıkoğlu
Satıldımı abi araba 30 a mı çektin fiyatı yoksa

Xperia Z3 cihazımdan gönderildi

ALP

Satıldımı abi araba 30 a mı çektin fiyatı yoksa

30 za çektim kardeşim

Alp Çalıkoğlu

Theillest

Hayırlısı olsun abi hayret valla ne arabalar gidiyor ne paralara anlamıyorum valla...

defrost

30 bine düştüğünü görünce bi oha dedim afedersin...
Hayırlısı olsun

milano 75

bu ara 2.5 arayan yok sanırım ,başkada açıklama bulamadım
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

devirsever

Haydi gitti gidiyor insallah

GT 3.2 V6

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

krm1983

Çok yazık bu makinanın bu fiyatlara bile satılmamasına. Millet gidip turşu gibi Polo lara o parayı veriyor. Nasıl satılmaz anlaşılır gibi değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

milano 75

Çok yazık bu makinanın bu fiyatlara bile satılmamasına. Millet gidip turşu gibi Polo lara o parayı veriyor. Nasıl satılmaz anlaşılır gibi değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
polo alan adam bu arabayı zaten bilmezde ben bizim camiada nasıl gitmez,heleki bugün,bu fiyat itibariyle onu anlamıyorum.neticede 2 araba 3 araba takılan baya alfistimiz var,hazır yapılı,boyalı cillop gibi garaja diğerinin yanına sokup saklamalık,arada göstermelik v6 busso.ülkemizde gta pek olmadığı için buda tr nin gta sı neticede.Benim imkanım olsa,arada alfa değişip ;artık yola bunla devam ediyoruz arkadaşlar diyen biri olsam bunu çokdan garaja(o da yok) çekerdim.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Kaan

polo alan adam bu arabayı zaten bilmezde ben bizim camiada nasıl gitmez,heleki bugün,bu fiyat itibariyle onu anlamıyorum.neticede 2 araba 3 araba takılan baya alfistimiz var,hazır yapılı,boyalı cillop gibi garaja diğerinin yanına sokup saklamalık,arada göstermelik v6 busso.ülkemizde gta pek olmadığı için buda tr nin gta sı neticede.Benim imkanım olsa,arada alfa değişip ;artık yola bunla devam ediyoruz arkadaşlar diyen biri olsam bunu çokdan garaja(o da yok) çekerdim.

Mehmet abi ne düşündüysem aynılarını yazmışsın. Garajım olsa kesinlikle kendi 156 mı bir tanıdığa satıp bunu alırdım. Hafta içi iş dolayısıyla kendi arabamı pek süremiyorum. Evin önünde sokakta yatıyor haftanın 4-5 günü ama bu güzeli nasıl sokakta bırakırım diye düşünüyorum. Babama gösterdim yer olsa koyacak alırdık dedim. Bir baktı hıı 2,5 mu o :) falan yaptı ama onunda içi elvermiyor. Laf olsun diye demiyorum keşke forumdan birine kısmet olsa da ara sıra görme imkanımız olur.
1 hayal
5 duyu
6.his

agucba

Forum alım-satım konusunda "Bal yapmayan arı" gibi. Satılık olan hiçbir Alfa satılamaz veya alın olmaz, ama satıldıktan sonra "Tüh, nasıl da kaçırdık" diye dövünüp durulur. Artık bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok.

///////////////

Adza

MK1 147' lere MK2 1.6' lara istiyorlar bu parayı Allah aşkına alsın biri ya. 30' a düştüğünü gördüğümden beri içim rahat etmiyor  :duvar:

ALP

Ben sadece izliyorum artık yazılanları ne azımı yorucam nede kafamı alacak olan kişiye hayırlı uğurlu olsun.

Alp Çalıkoğlu

e.ateskaya

Alıcıya hayırlısı olsun.

Alp Çalıkoğlu

Öncelikle hayırlı olsun, hem alana hem satana.

Aracının mazisini çok iyi biliyoruz ve hakkını sonuna kadar da verecek bir paraya satışa konmuştu şimdi neredeyse 04 model bir 156 parası bile değil satış rakamı  :nazar:

Hayır, her şeyi geçtim tonlarca emek var onu da geçtim hatıraları olan bir araç kesinlikle aile içerisinde kalmasını isterdim  :clover:

Fakat site içerisinde gördüğüm bazı tipler var ve bu yüzden ALFA camiasından soğuyarak VAG grubuna geçtim  >:(

2001,156 1.6, 130.000K, Rosso,''FB'' plakamı site içerine ilan verdiğim de gerek bu forum içerisinde gerek o malum site mesajları yoluyla ''Aaa, Ooo, O para eder mi?, Deli bilmem ne yapmış, Alanın bilmem neresine bilmem ne ko***ım'' filan diyerek aşağılayan hakarete varan yorum yapan tipler şeref yoksunu kullanıcılar var  :asagi-ok:

Aynı hareketleri başka bir 156 2.5 araçta da yaşadık bu sefer Kerem idi bunlara maruz kalan arabasından nefret etti  :-X

Emin ol ki senin içinde bu hareketler yaşanıyorsa senin adına hiç şaşırmam  :(

Şuan satılmamasına tek sebep şahsi kanaatim forum içerisinde ki kılçık adamlar olduğu gibi site dışında da aracın bilinmemesi, 2.5 motordan sebep MTV pahalı olduğunun, Petrol fiyatlarının tavan yapması ve tüketim değerlerinden korkarak alırsam son sahibi olurum nikahlamış olurum türü düşüncelerdir.

Son senelerde gördüğüm araç kullanıcılarının %60-70'i aldığı arabayı kısa bir süre içerisinde satma gayretinde ekonomik şartlar dalgalı, işsizlik tavan yapmış durumda, maddi olarak sabit bir döngü yok, enflasyonun tavan yapması gibi politik ve ekonomik sebeplerden dolayı insanlarda değişik bir hal tavır içerisindeler.

156'mı elimden çıkardığım zaman 40'binde bir Mito'ya niyetlendim. 2-3 gün sonra almaya niyetlenmiştim ki işsiz kaldım. Mecburen Alfa almaktan yaşadığım olaylardan da etkilenerek Vag grubuna geçtim, belki Alfa elimde olsaydı hemen ilana koyayım, kim bilir ne zaman satılır telaşı içerisine düşebilirdim.

Evet, insanlar gidip 250 binde dizel motorlu enteresan araçlara deli parası saçıyorlar işte sebebini yukarı da nacizane bir şekilde aktardım.
Şuan 01 model DTİ Opel'ler Corsa'lar neredeyse senin aracın parasına satılıyor.
Adamlar trafikte kara tren gibi geziyor. Tehlike ve pislik umurlarında değil.
Hard yazılımla duman atmaktan arkasından insan araba kullanamıyor ve bundan dolayı övünüyor.

Japon grubunda özellikle 30.000TL'nin altında araç yok (1.4İs, 1.6İes)
İki camber, Bir takım yay, 4 tane janjanlı afilli jant, yüksek sesli abart egzoz ile araç kendini ikiye katlıyor  :lol:

Yemin ederim ki benim aracım duman atsa, Acaba millet motoru bozuk yağ yakıyor der mi?
Arkamdan konuşur mu? diye korkar o arabaya adım atmazdım.

Dostum yerinde olsam ele güne inat satmaz bu arabaya evladiyelik binerdim elbet gün gelir devran döner..

Ve üzüldüğüm bir noktada site içerisinde ki ekmek yemeye çalışan, arabaların piyasasını kendi içimizde gebertmeye çalışan adamlar var. Bu şahıslar araçlarımızın para etmediğinden neden ucuz fiyatlara sattığımızdan yakınır hem de fiyatı biraz yükseltince edepsizlik yaparlar.

Bu iki yüzlülüğe rağmen aynı şahısların, ekonomik şartlara herhangi bir sebeple yenik düşen Alfistiler'den satın alınmış olan araçların çok kısa süre içerisinde malum siteye koyduğunu da görüyoruz.

Satılmaya çalışılan aracın (34DD1243) mazisini bildiğimizi o aldığı aracın kaça alındığını satıldığını bildiğimizi söylediğimizde o para yüksek dostum şu paraya ver biz alalım tamam sende 1-2 lira kar et dediğimizde ekmek yemeyelim mi gardaaaaaaş diye hanzoca cevaplar alıyoruz.

Burası aş evi değil kardeşim!
İki rekat yürüyün gidin şu sevdamıza el sürmeyin!  :duvar:
Ve uzanamadığınız ciğere mundar demekten vazgeçip işinize geliyorsa pazarlık gelmiyorsa maşallah deyip geçin.

Alp, şuan ki sitemim sana değil kesinlikle yanlış anlama başımdan geçen olayların benzeri olduğu için burada yazmış bulunuyorum  ;)

Herkese keyifli forumlar  :alfisti:
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

radar54

Aracının mazisini çok iyi biliyoruz ve hakkını sonuna kadar da verecek bir paraya satışa konmuştu şimdi neredeyse 04 model bir 156 parası bile değil satış rakamı  :nazar:

Hayır, her şeyi geçtim tonlarca emek var onu da geçtim hatıraları olan bir araç kesinlikle aile içerisinde kalmasını isterdim  :clover:

Fakat site içerisinde gördüğüm bazı tipler var ve bu yüzden ALFA camiasından soğuyarak VAG grubuna geçtim  >:(

2001,156 1.6, 130.000K, Rosso,''FB'' plakamı site içerine ilan verdiğim de gerek bu forum içerisinde gerek o malum site mesajları yoluyla ''Aaa, Ooo, O para eder mi?, Deli bilmem ne yapmış, Alanın bilmem neresine bilmem ne koyayım'' filan diyerek aşağılayan hakarete varan yorum yapan tipler şeref yoksunu kullanıcılar var  :asagi-ok:

Aynı hareketleri başka bir 156 2.5 araçta da yaşadık bu sefer Kerem idi bunlara maruz kalan arabasından nefret etti  :-X

Şuan satılmamasına tek sebep şahsi kanaatim forum içerisinde ki kılçık adamlar olduğu gibi site dışında da aracın bilinmemesi, 2.5 motordan sebep MTV pahalı olduğunun, Petrol fiyatlarının tavan yapması ve tüketim değerlerinden korkarak alırsam son sahibi olurum nikahlamış olurum türü düşüncelerdir.

Son senelerde gördüğüm araç kullanıcılarının %60-70'i aldığı arabayı kısa bir süre içerisinde satma gayretinde ekonomik şartlar dalgalı, işsizlik tavan yapmış durumda, maddi olarak sabit bir döngü yok, enflasyonun tavan yapması gibi politik ve ekonomik sebeplerden dolayı insanlarda değişik bir hal tavır içerisindeler.

156'mı elimden çıkardığım zaman 40'binde bir Mito'ya niyetlendim. 2-3 gün sonra almaya niyetlenmiştim ki işsiz kaldım. Mecburen Alfa almaktan yaşadığım olaylardan da etkilenerek Vag grubuna geçtim, belki Alfa elimde olsaydı hemen ilana koyayım, kim bilir ne zaman satılır telaşı içerisine düşebilirdim.

Evet, insanlar gidip 250 binde dizel motorlu enteresan araçlara deli parası saçıyorlar işte sebebini yukarı da nacizane bir şekilde aktardım.
Hard yazılımla duman atmaktan arkasından insan araba kullanamıyor ve bundan dolayı övünüyor.

İki camber, Bir takım yay, 4 tane janjanlı afilli jant, yüksek sesli abart egzoz ile araç kendini ikiye katlıyor  :lol:

Yemin ederim ki benim aracım duman atsa, Acaba millet motoru bozuk yağ yakıyor der mi?

Dostum yerinde olsam ele güne inat satmaz bu arabaya evladiyelik binerdim elbet gün gelir devran döner..

Ve üzüldüğüm bir noktada site içerisinde ki ekmek yemeye çalışan, arabaların piyasasını kendi içimizde gebertmeye çalışan adamlar var. Bu şahıslar araçlarımızın para etmediğinden neden ucuz fiyatlara sattığımızdan yakınır hem de fiyatı biraz yükseltince edepsizlik yaparlar.

Bu iki yüzlülüğe rağmen aynı şahısların, ekonomik şartlara herhangi bir sebeple yenik düşen Alfistiler'den satın alınmış olan araçların çok kısa süre içerisinde malum siteye koyduğunu da görüyoruz.

Satılmaya çalışılan aracın (34DD1243) mazisini bildiğimizi o aldığı aracın kaça alındığını satıldığını bildiğimizi söylediğimizde o para yüksek dostum şu paraya ver biz alalım tamam sende 1-2 lira kar et dediğimizde ekmek yemeyelim mi gardaaaaaaş diye hanzoca cevaplar alıyoruz.

Ve uzanamadığınız ciğere mundar demekten vazgeçip işinize geliyorsa pazarlık gelmiyorsa maşallah deyip geçin.

Alp, şuan ki sitemim sana değil kesinlikle yanlış anlama başımdan geçen olayların benzeri olduğu için burada yazmış bulunuyorum  ;)

+1 aynen altına imzamı atarım.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

ALP

2001,156 1.6, 130.000K, Rosso,''FB'' plakamı site içerine ilan verdiğim de gerek bu forum içerisinde gerek o malum site mesajları yoluyla ''Aaa, Ooo, O para eder mi?, Deli bilmem ne yapmış, Alanın bilmem neresine bilmem ne koyayım'' filan diyerek aşağılayan hakarete varan yorum yapan tipler şeref yoksunu kullanıcılar var  :asagi-ok:

Söylücek çok şey var ama yazarak cümlelerim yanlış anlaşılabilir oyüzden hiç birşey dememem en güzeli kardeşim zaten sen yazmışsın gerekenleri 15 bini bulup alfa almaya çalışan kesime laf anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum arabamın yıllık vergisi 420 tl zaten belli bir süresi var gitti gitti gitmedi bende satılık araba olmaz niyetlenip gelenede rakam farklı olur ve ağır konuşurum  (boş konuşursa tabi) neyse bende garaj var düşünen iyi düşünsün.

Alp Çalıkoğlu

ealprsln

+1

forumdan soğutanlar var....
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

octinum

Foruma o kadar yüklenmeyin. :) Sonuçta homojen bir ortam değil. Genellikle, zaman geçtikçe insanlar alışıyor ama. FB plakalı araçla ilgili sağolsun sahibi dostumuzla telefonda bile görüştük o dönem, çok haklı şekilde kırılmıştı. Ama o dönemden beri öyle tatsız muhabbetler pek dönmedi galiba.

Yine bu konunun yıldızı olan güzellik için, eminim imkan olsa sırf koleksiyonluk dursun diye almak isteyecek pek çok insan var. Bunlardan biri de benim. Araba bütçem şöyle 60 bin TL ve yukarısı olsaydı o fiyatlarda bir araba almak yerine yine şu anki sevgili SS'imi kullanır, üzerine de bu Busso'yu alıp kenara koyardım. Böyle bir imkanım yok.

Demem o ki, bazen denkgelmiyor. :)

agucba

+1

forumdan soğutanlar var....
Foruma o kadar yüklenmeyin.

Bir arabayı beğeniyor olmak otomatik olarak o araba satılığa çıktığında onun muhtemel alıcısı olmak anlamına gelmiyor. Genel olarak şartlar, ve bu şartların en başında maddiyat geliyor, uymayabiliyor.

Burada sözü edilen durum kendi malına 5 para isteyip ayna mal başkasına ait iken 5 para etmez, ancak 3 para eden diyenler için. Bunlar forumda dışında çok iken forumda da var.

Neyse, daha fazla Off Topic yapıp konuyu kirletmeyelim, @ALP 'i daha fazla kızdırmayalım.

Agucba by Tapatalk

///////////////

ealprsln

sevgili You are not allowed to view links. Register or Login, bende off-topic yapıp ALP Bey'in konusunu dağıtmak istemiyorum ama bu konuda söylenecek oldukça fazla söz olduğuna inanıyorum. Yönetim tarafı olarak bir topic başlatabilirsiniz, bizlerde oradan devam ederiz.....
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

admin

Aslında yeni bir başlık açmaya gerek olmayabilir. Sahibinden Efsaneler veya Araç Sorgulamaları altından devam edilebilir. Ancak başlık açılsa da farklı başlıktan devam edilse de bir şey fark etmeyecektir ve geyik muhabbetinden (burada Geyik Muhabbeti sözünün nereden çıktığı konusu önem kazanıyor ki Gececiler Gündüzcüler başlığının 152. sayfası veya 3.786. mesajında hikayesi var) ileri gitmeyecektir.

Bu sebeple başlık olsa da olmasa da hiçbir şey fark etmeyecektir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ALP

Görmek istediklerimizi de gördük 60000 binide gördük

Alp Çalıkoğlu

Theillest

Bu arabanın albenisi ve görüntüsü mükemmel abi 60 k nın bakmasındanda belli oluyor ama marka alfa romeo olunca millet fransız.İşyerindeki bir eleman arabama bunda haç var gavur arabası diyor kendi bindiği araç jetta bazen yorumsuz kalmak daha iyi oluyor öle adamlara.Araba alfa değilde vw olsa herhalde çoktan satılmıştı.

ALP

Nelere ne cevaplar veriyoruz. 2.5 para etmez tabi nediyim başkada bişey demicem bu yeterli sanırım.

Alp Çalıkoğlu