Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara Akota Bayi'nin Saygısızlığı ve İlgisizliği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login
Onur bey, Akotada ne yazikki bu tip problemler hep oluyor. Hatta eger ciddi araba alicisiysaniz ama basinizda bir buyuk yoksa hic ilgilenilmiyor. Ben bu sikintiyi satis mudurunun suratinada soyledim. Ayni zamanda servis mudurunede soyledim. Ne yazikki satis bolumunde bu problemler devam ediyor ancak servis bolumu benim problemlerimi her zaman gayet iyi bi sekilde cozdu. Bence istanbulu arayip yasadiginiz olayi anlatmaniz onlarin kendilerini duzeltmlerinede yatdimci olabilir. Bazen baslarindaki mudurlerin goremediklerini bizler goruyoruz. Adamina gore muamele akotda cok fazla var. Ankarada ikinci servis acilacak diyorlar, akotanin beklentileri karsilayamadigi kesin umarim diger serviste daha duzgun satis elemanlari goruruz.

You are not allowed to view links. Register or Login İnşallah açılır da daha güzeli. En azından Alfisti olan insanları işe alsınlar. Zaten çoğu da dürüst oluyor. Bmw'deki o satış danışmanı da dedi zaten Alfa ve Bmw çok ayrı zevk veren markalar diye. Bmw Genius'la da konuştum müzik sistemleriyle ilgili. Müzik sistemi benim için gerçekten önemli. Araba bir konser salonu ya da sinema salonu gibi olmalı benim için. O basları ve tizleri ayırt ederek berrak ses dinlemeyi çok severim. Umarım 29 Temmuz'da İstanbul'da olduğumuzda güzelce inceleme fırsatı bulurum bu Bose müzik sistemini. Şu ana kadar A3'teki Bang&Olufsen ve stok olanı, Mercedes A Harman Kardon ve Cla stok olanı, Bmw 1 serisi stok olanı, Mazda Cx-3 Bose, 2012-2014 yılları boyunca kullandığımız Ds5 Denon ses sistemlerini test edebilme imkanım oldu. Şimdi ise Mercedes e250 cdi kullanıyoruz. Ses sistemleri içinde en sevdiğim A3 ve Denon oldu şu anda. İkisi de ayrı ayrı çalgıları duymamı sağladı. Alfa'daki Bose, Mazda'dakinden çok daha farklı olduğunu söyledi arkadaşım. Alfa'nın stok sistemi de ilginç bir şekilde baktığım bütün stok ses sistemlilerin en iyisiydi.
Konuyu çok uzattım biliyorum ama sonuç olarak böyle müzik testidir, diğer güzel testlerdir bunlar için satış danışmanlarının bilgili ve deneyimli olması gerekiyor. Zaten Alfa'yı bilen bilirle bu iş yürümez.

Onur Mutlu

Ha bu arada sonuç alfa alamadık giu o zaman bütçeye uymadı bu sebep ile alamadım,

Mini almak zorunda kaldım fiyat performans için.

Alabilecek bütçemiz olsaydı da Şehir dışından gidip alır gelirdim muamele yüzünden.

Mini de güzel bir seçim olmuş. O da özel hissettiren bir araba. Gerçekten insanın oradan Alfa almayı istemesini bıraktım, oradaki araçlara bile bakmak istemez. Çok rahatsız ediciler.

cem meric

Mini de güzel bir seçim olmuş. O da özel hissettiren bir araba. Gerçekten insanın oradan Alfa almayı istemesini bıraktım, oradaki araçlara bile bakmak istemez. Çok rahatsız ediciler.
Araç bakarken irite oluyorsunuz,

Sanki kendi aracının içine biniyor sağını solunu kurcalıyoruz, aslında oraya teşhir amaçlı koyulan bir araç olduğunu hiç ama hiç hissedemiyorsunuz.

Borusan da geçen birisi showroomda araba çalıştırdı :)

Alfa da teybi kısık sesle açmak bile yasak sanki öyle bir izlenim kaldı bende :)

Onur Mutlu

Araç bakarken irite oluyorsunuz,

Sanki kendi aracının içine biniyor sağını solunu kurcalıyoruz, aslında oraya teşhir amaçlı koyulan bir araç olduğunu hiç ama hiç hissedemiyorsunuz.

Borusan da geçen birisi showroomda araba çalıştırdı :)

Alfa da teybi kısık sesle açmak bile yasak sanki öyle bir izlenim kaldı bende :)

Siz bu 22 Temmuz gününde Borusan'da mıydınız? Estroil mavi 1 serisini çalıştıran bendim. Aküsü bitmesin diye çalıştırmıştım, multimedyaya bakarken :D Ricada bulunmuştum bakmak için. Hatta motoru da çalıştırabilirsiniz dediler biraz da canım çekti nasıl sesi var diye :D

cem meric

Siz bu 22 Temmuz gününde Borusan'da mıydınız? Estroil mavi 1 serisini çalıştıran bendim. Aküsü bitmesin diye çalıştırmıştım, multimedyaya bakarken :D Ricada bulunmuştum bakmak için. Hatta motoru da çalıştırabilirsiniz dediler biraz da canım çekti nasıl sesi var diye :D
Konya yolu borusanda mıydınız?

Daha önce gitmiştim ben haziran ayı içinde idi galiba, turuncu bir 118 m paket çalıştırdılar :)

Onur Mutlu

Konya yolu borusanda mıydınız?

Daha önce gitmiştim ben haziran ayı içinde idi galiba, turuncu bir 118 m paket çalıştırdılar :)

Aynen Konya yolundakine gittik arkadaşlarla. Ama ben 118i m paketli estroil maviyi çalıştırdım :) Ben de heyecan yaptım tesadüfe bak diye ama olsun. Sonuçta Alfistiler birbirini bulur hep  8)

cem meric

Aynen Konya yolundakine gittik arkadaşlarla. Ama ben 118i m paketli estroil maviyi çalıştırdım :) Ben de heyecan yaptım tesadüfe bak diye ama olsun. Sonuçta Alfistiler birbirini bulur hep  8)
Biz o gün Konya yolu ve eskisehir yolunda ne kadar yer varsa girdik Alfa, wv, seat,audi,Peugeot,skoda,bmw,Mercedes,volvo hatta beyaz oto vs gibi You are not allowed to view links. Register or Login el galerilerine bile gittik sunroof u olan otomatik vites tarz bir araç aramak için en son mini denk geldi :)

Hepsini rahatça gezdik bindik indik kurcaladık hatta alakasız araçlara bile baktık x4 vs gibi hatta jaguar ve land rover yanyana bmw ile orada ki araçlara bile bindik kurcaladık,

Diğerleri ile kıyaslanamaz Akota :)
Kötü yönde tabii ki...

Onur Mutlu

Biz o gün Konya yolu ve eskisehir yolunda ne kadar yer varsa girdik Alfa, wv, seat,audi,Peugeot,skoda,bmw,Mercedes,volvo hatta beyaz oto vs gibi You are not allowed to view links. Register or Login el galerilerine bile gittik sunroof u olan otomatik vites tarz bir araç aramak için en son mini denk geldi :)

Hepsini rahatça gezdik bindik indik kurcaladık hatta alakasız araçlara bile baktık x4 vs gibi hatta jaguar ve land rover yanyana bmw ile orada ki araçlara bile bindik kurcaladık,

Diğerleri ile kıyaslanamaz Akota :)
Kötü yönde tabii ki...

Ben de öyle bakmak istedim de ne yazık ki aşırı küçük gösterdiğimden kimse benimle çok ilgilenmedi. 20 yaşındayım ama hangi yaş olursa olsun ilgilenmeleri gerekiyor bence. Bu sonucu da çıkarmamak lazım: 1 yaşındakiler napsın diye  :D :)) Aklı başında olan her insana ilgi göstermeleri gerekiyor. Eşitlik de burada başlıyor zaten.

cem meric

Ben de öyle bakmak istedim de ne yazık ki aşırı küçük gösterdiğimden kimse benimle çok ilgilenmedi. 20 yaşındayım ama hangi yaş olursa olsun ilgilenmeleri gerekiyor bence. Bu sonucu da çıkarmamak lazım: 1 yaşındakiler napsın diye  :D :)) Aklı başında olan her insana ilgi göstermeleri gerekiyor. Eşitlik de burada başlıyor zaten.
18 yaşında olup ta f430 alan insan da var :)

Para ile iman kimde belli olmaz diyede bir lafta var, yani diyeceğim o ki herkese potansiyel alıcı gibi davranılması demek satışların 1 tık yukarı çıkması demek.

repla

Satış kısmı böyle ise servis kısmını bile hayal edemiyorum. Özel serviste bakımlar yapılırsa garanti dışı da kalabilir araç. Giulietta'ya baktığım gibi diğer arabalara bakamıyorum. Gerek Bmw olsun gerek Mercedes olsun güzel markalar ancak Alfa'daki hissi alamadım.

Satış kısmını bilmiyorum ama servis kısmında Ünal ve Semih Bey çok yardımcı olan ilgili kişiler. Müşteri memnuniyetini yüksek tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Satış tarafında böyle bir tecrübe edinmeniz çok üzücü olmuş, zira satışlarının arttırılması gereken bir markanın satış temsilcilerinin daha kalifiye olması şart.
verba volant scripta manent

cemoo89

Satış bölümünden tek memnun olan benim heralde:) Hatta genel olarak tepki alan İhsan'ı da çok sevmiştim. 2 kez servise gittim aracı aldıktan sonra ikisinde de yanlarına gidip muhabbet etmiştim. Hatta ben aracı akşam 18.00'de adamları dükkanı kapattıktan sonra almıştım. Bildiğiniz kapılar kapalıydı içerde bi biz vardık. Anan aşağı baban yukarı pazarlık vs. derken saat 19.00'u geçti. E test sürüşü yapmadım dedim saat 19.30'da yasak olduğunu belirterek teste de çıkarttılar. Saat 20.00'a doğru kapora ödeyip çıkmıştım.

Bir tek benim övgüde bulunmuş olmam ilginç doğrusu, demek ki iyi anlarına denk geldim:)

murat

Tabi biz burada maalesef monolog yapıyoruz, keşke bir Akota yetkilisi burayı bir okusa ve feedback oluşsa veya gerekli açıklamayı yapabilse.. Tabi ki herkesi her zaman mutlu etmek imkansız ama asgari bir hizmet kalitesinin korunması önemli burada. Bunun üzeri artık katma değer ve fark yaratmasına sebep oluyor firmaların..Ben müşteriyi mutsuz kılan ve tatmin olmasını engelleyen her türlü davranışın, operasyondan değil üst düzey yönetimden kaynaklandığını düşünürüm.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

francobaresi

Tabi biz burada maalesef monolog yapıyoruz, keşke bir Akota yetkilisi burayı bir okusa ve feedback oluşsa veya gerekli açıklamayı yapabilse.. Tabi ki herkesi her zaman mutlu etmek imkansız ama asgari bir hizmet kalitesinin korunması önemli burada. Bunun üzeri artık katma değer ve fark yaratmasına sebep oluyor firmaların..Ben müşteriyi mutsuz kılan ve tatmin olmasını engelleyen her türlü davranışın, operasyondan değil üst düzey yönetimden kaynaklandığını düşünürüm.

ben de akotadan birilerinin okumasını temenni ederdim. Memnuniyet göreceli bir kavram fakat yapılan saygısızlıklar göreceliliği ortadan kaldırıyor. Mesai saati dışında veya üst tondan konuşularak birşey isteyenlerde oluyodur  fakat ben kendi örneğimde tam tersiyle karşılaşmıştım. Ayrıca servis için ve aksesuar satın almak için birçok kez akotada bulundum, istisnasız her defasında asık suratıyla oturduklarını gördüm. Düşünün, denemek istememe rağmen teklif bile edemiyorum test sürüşünü sırf muhattap olmamak için :)

Bu arada havaalanı yolu üzerindeki borusanda bmw test etmeye gittim, kibarca sordular sadece test için mi yoksa fiyat bilgileride ister misiniz, sadece test için diyince en ufak garipseme olmadan test sürüşümü gerçekleştirdim, sorularıma cevap aldım ve hiç bir deniyosan alacaksın baskısı yapılmadı.
Cuore sportivo

Gouki

Satış müdürü Murat bey'e ileteceğim durumu.

Onur Mutlu

Satış bölümünden tek memnun olan benim heralde:) Hatta genel olarak tepki alan İhsan'ı da çok sevmiştim. 2 kez servise gittim aracı aldıktan sonra ikisinde de yanlarına gidip muhabbet etmiştim. Hatta ben aracı akşam 18.00'de adamları dükkanı kapattıktan sonra almıştım. Bildiğiniz kapılar kapalıydı içerde bi biz vardık. Anan aşağı baban yukarı pazarlık vs. derken saat 19.00'u geçti. E test sürüşü yapmadım dedim saat 19.30'da yasak olduğunu belirterek teste de çıkarttılar. Saat 20.00'a doğru kapora ödeyip çıkmıştım.

Bir tek benim övgüde bulunmuş olmam ilginç doğrusu, demek ki iyi anlarına denk geldim:)

İyi anlarına değil de daha çok insanların parasına bakıyorlar ya da görünüşüne. Aslında görünüşe önem verselerdi çok üzgünüm ama kro insanlara o kadar ilgi göstermezlerdi. Benim gittiğimde İhsan diye bir çalışanı hiç görmedim. İsim vermek doğru değil benim için ama anlayan anladı zaten. Biri erkek diğeri de kadın. İkisi de birbirinden beterler. Adamına göre muamele yapıyorlar tamamen. Siz bu pazarlığı ne zaman yaptınız? Oradaki çalışanlar geçen sene değişmiş galiba.

Onur Mutlu

Ben de aynı şekilde arayacağım yönetimi bugün.

cemoo89

İyi anlarına değil de daha çok insanların parasına bakıyorlar ya da görünüşüne. Aslında görünüşe önem verselerdi çok üzgünüm ama kro insanlara o kadar ilgi göstermezlerdi. Benim gittiğimde İhsan diye bir çalışanı hiç görmedim. İsim vermek doğru değil benim için ama anlayan anladı zaten. Biri erkek diğeri de kadın. İkisi de birbirinden beterler. Adamına göre muamele yapıyorlar tamamen. Siz bu pazarlığı ne zaman yaptınız? Oradaki çalışanlar geçen sene değişmiş galiba.

Ağustos sonu 2015'te. Bir bayan bir erkek vardı dediğiniz gibi, ikisini de çok sevmiştim çok ilginç geliyor herkesin olumsuz bildirimde bulunması:)

Onur Mutlu

İstanbul'daki Suadiye Birmot'ta etkinlik yapıldığını okudum bu forumda. Herkes de çok memnun kalmış. 23 Nisan'da da olduğundan dolayı çocuklara özel animasyon ekibi de çağırılmış. Ancak yine de şu konuda haklısınız: üst düzey yönetimin ilgilenmesi gereken bir konu özellikle test sürüşünden sonra yapılan anketteki zorlama olayı çok çok saygısızca. İnsanların özgür düşüncesine engel bir davranıştır bu.

Onur Mutlu

Ağustos sonu 2015'te. Bir bayan bir erkek vardı dediğiniz gibi, ikisini de çok sevmiştim çok ilginç geliyor herkesin olumsuz bildirimde bulunması:)

Geçen seneki bayan arkadaş ayrılmış. Çiğdem Hanım şu anda Konya yolundaki Koluman bayide çalışıyor. O gerçekten ilgili biriydi. Ama diğerleri için bir yorumda bulunmak zor. Sonuçta 2015'teki elemanlar değişmiş büyük ihtimalle.

Onur Mutlu

ben de akotadan birilerinin okumasını temenni ederdim. Memnuniyet göreceli bir kavram fakat yapılan saygısızlıklar göreceliliği ortadan kaldırıyor. Mesai saati dışında veya üst tondan konuşularak birşey isteyenlerde oluyodur  fakat ben kendi örneğimde tam tersiyle karşılaşmıştım. Ayrıca servis için ve aksesuar satın almak için birçok kez akotada bulundum, istisnasız her defasında asık suratıyla oturduklarını gördüm. Düşünün, denemek istememe rağmen teklif bile edemiyorum test sürüşünü sırf muhattap olmamak için :)

Bu arada havaalanı yolu üzerindeki borusanda bmw test etmeye gittim, kibarca sordular sadece test için mi yoksa fiyat bilgileride ister misiniz, sadece test için diyince en ufak garipseme olmadan test sürüşümü gerçekleştirdim, sorularıma cevap aldım ve hiç bir deniyosan alacaksın baskısı yapılmadı.

Bu zaten olması gereken durum. Sizden de 3 yıllık ehliyet şartı istediler mi?

AkotaMurat

Onur Bey selamlar,

Akota Otomotivin Satış Müdürü olarak uygun olduğunuzda sizi bayimize bekleriz. Konu ile ilgili bizzat kendim destek olacağım.

iyi günler dilerim.

Onur Mutlu

Söylemeyi unuttum. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için de :)

Onur Mutlu

Onur Bey selamlar,

Akota Otomotivin Satış Müdürü olarak uygun olduğunuzda sizi bayimize bekleriz. Konu ile ilgili bizzat kendim destek olacağım.

iyi günler dilerim.

Merhaba Murat Bey,

Öncelikle şikayetimi Admin sayesinde görüp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim orada da full donanımlı bir Giulietta varmış. Eğer uygun zamanım olursa ona da bakmaya gideceğim. Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağım. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

AkotaMurat

Tamamdır Onur Bey Ankara' ya geldiğinizde bekleriz.

Onur Mutlu

Tamamdır Onur Bey Ankara' ya geldiğinizde bekleriz.

Eğer bu hafta içinde ayarlayabilirsem gelmeye çalışacağım. Haber veririm size. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar  :)