Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bir GT Hikayesi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balesanist

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok güzel İyi hafta sonları

Eyvallah, bilmukabele.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

balesanist

:nazar:

balesanist

Hikayenin sonuna geldik nasip olursa. Aracımı satıyorum. İlgilenenler ulaşabilir.

FB10ur

Hayırlı satışlar umarım forum içerisinde kalır

balesanist

Hayırlı satışlar umarım forum içerisinde kalır

Forum içinde kaldı

balesanist

Madem satmaktan vazgeçtik bir şeyler yapmalı. Öncelikle zaten yetersiz olan aydınlatmayı ön cama 1 numara film çektirerek iyice bitirdim.Filmden önce nightbreaker ampüllerle iyi kötü idare ediyorduk.
Meşhur İlker Kemal Bey ile görüştüm 1500 TL ye bixenon dönüşümünü sorunsuz gerçekleştirdiklerini söyledi.Biraz yüksek buldum açıkçası.Sizler ne dersiniz?Değer mi?
Cam filmini söküvereyim gitsin mi?

ozroztrk

Madem satmaktan vazgeçtik bir şeyler yapmalı. Öncelikle zaten yetersiz olan aydınlatmayı ön cama 1 numara film çektirerek iyice bitirdim.Filmden önce nightbreaker ampüllerle iyi kötü idare ediyorduk.
Meşhur İlker Kemal Bey ile görüştüm 1500 TL ye bixenon dönüşümünü sorunsuz gerçekleştirdiklerini söyledi.Biraz yüksek buldum açıkçası.Sizler ne dersiniz?Değer mi?
Cam filmini söküvereyim gitsin mi?
Ön cam filmini kesinlikle söktürmelisiniz. Gözleri aşırı yorduğundan baş ağrısı yapabilir. Xenon dönüşümü için 1500 TL çoookkkkk uçuk bir rakam bence.. Bi-xenon mercek aliexpress de 25$, kalite bir xenon kit 150-200 TL civarı alsanız, EE nerde 1500...

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login , 1500 TL içerisinde ne var ? Sadece mercek montajı ve araya devre konması ise uçuk rakam. İçinde çıkma orijinal balast ve orijinal ampül var ise çok çok çok düşük rakam. Orijinal bir takım osram ampül sadece 700-800 TL aralığında. Yakınlarda hem kendi aracıma hemde babama aldığımdan biliyorum. KUllanılacak balastlar ne marka ve model? ampül D1S mi olacak D2S mi?
bu verilere göre 1500 TL'nin nasıl gözüktüğü söylenebilir. Hepsi dahil fiyat ise çok uygun, bilgin olsun.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

balesanist

1500 e mercedesin son yıllardaki modellerinde kullanılan mercek (çıkma), balast, işçilik dahil.

ealprsln

Ampülleri sıfır almakta herzaman fayda var, çıkma kullanmanizi tavsiye etmem. Balastlar GEN5 Hella yada Bosch ise iyidir. GEN5 balast kullanilmaz ise soguk selektörde istediginiz performansi alamayabilirsiniz. Balastlar GEN5 ve mercekler kaliteli ise 1500 den bir tik asagi olabilir, siradan bir balastsa daha da dusuk fiyat olabilir. Bende birkac ay once aracima bi-xenon donusumu yaptirdim, ampuller dahil bana 2000 TL civarina mal oldu ama her kurusuna degdi acikcasi...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

balesanist

Ampülleri sıfır almakta herzaman fayda var, çıkma kullanmanizi tavsiye etmem. Balastlar GEN5 Hella yada Bosch ise iyidir. GEN5 balast kullanilmaz ise soguk selektörde istediginiz performansi alamayabilirsiniz. Balastlar GEN5 ve mercekler kaliteli ise 1500 den bir tik asagi olabilir, siradan bir balastsa daha da dusuk fiyat olabilir. Bende birkac ay once aracima bi-xenon donusumu yaptirdim, ampuller dahil bana 2000 TL civarina mal oldu ama her kurusuna degdi acikcasi...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İşin teknik boyutuna pek hakim olmadığımdan ne soracağımı da bilemedim açıkçası bayramdan sonra detayları öğrenmeye çalışırım.Fakat sizin anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla fiyat makul ya da makule yakın gibi.

Alper

Her aracıma ilkerde bixenon yaptırmış biri olarak 1500 uygun bi fiyat diyebilirim.
Çünkü burada kullanılan malzeme çok önemli.
Mesela ilker mercedes yada bmw Merceği kullanır.
Xenon beyni olarak da mercedes g ve s serisi beyinleri kullanır.
Ampul olayını bence siz dışarıdan  sıfır alın derim zaten.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihmehmet

Bayramdan sonra ben de göndereceğim inşallah. Ben de orijinal xenon var. Sadece mercek değişimine 500 TL demişti İlker bey. Orijinal balast yeterli balasta gerek yok dedi. Orijinali d2s zaten ama d1s mi yapılsın d2s mi kalsın kararsizim hala.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

balesanist

İlker Bey'in işçiliği ve malzeme bakımından fiyat makul görünüyor yorumlara istinaden.Fakat takıldığım nokta değer mi?Yoksa o paraya araç için farklı birşeyler yapmak daha mı akılcı?

ealprsln

aydınlatma benim için çok büyük sorundu hele çakma H7 xenonlar ile, o yüzden verdiğim her kuruşa değdi diyebilirim...

fatihmehmet

İlker beyin eserinden bi kac örnek paylaşsanız keşke de baksak :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Utku

Hadımköy - Bahçeşehir arasında basıldınız
Blackline jantlar ile muazzam gözüküyordu  :yukari-ok:

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

balesanist

Kurtulamadım Hadımköy'den.Kendime değil GT'ye üzülüyorum.İlk baskınım herhalde, pek de kirliydik.

Utku

Lanet bi yer..Bende nefret ediyorum.
O yüzden alfayı satıp pejo aldım :p
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

EscC

Bugüne kadar kullandığım araçlar içinde en iyi yol tutuşa ve en iyi frenlere sahip bi model gt.... dur kalk trafikte kullanmak çileye dönüşse bile uzun yol keyfi bambaşka  :nazar:

tayfun

Bir ay önce İlker Kemal'e far temizliği ve mercek deyişimi yaptırdım. Bu arada arabam konsolosluk'da kullanılır iken far içi çakar delikleri açılmış, onları kapatıp, içinide boyadı. Araç zaten orjinal xenon far'lı idi. Sökme, takma bana ayit, 500₺'ye yaptı. Far'ın içi çok pisti ve kılcal deforme vardı, temilzlik hariç ben memnun kaldım. Eski ve yeni halini atayım teferans olarak. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]bunlarda işlem sonrası. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

balesanist

Bugüne kadar kullandığım araçlar içinde en iyi yol tutuşa ve en iyi frenlere sahip bi model gt.... dur kalk trafikte kullanmak çileye dönüşse bile uzun yol keyfi bambaşka  :nazar:

Kesinlikle kayılıyorum.

balesanist

Bir ay önce İlker Kemal'e far temizliği ve mercek deyişimi yaptırdım. Bu arada arabam konsolosluk'da kullanılır iken far içi çakar delikleri açılmış, onları kapatıp, içinide boyadı. Araç zaten orjinal xenon far'lı idi. Sökme, takma bana ayit, 500₺'ye yaptı. Far'ın içi çok pisti ve kılcal deforme vardı, temilzlik hariç ben memnun kaldım. Eski ve yeni halini atayım teferans olarak. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]bunlarda işlem sonrası. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Güzel görünüyor, hayırlı olsun.

balesanist

Aracım satılıktır.Yerine çok güzel bir şey gelecek inşallah.Bu sefer kaçırmaya niyetim yok.

Bakımdan dün çıktım.Termostat değişti.Aracın hiçbir sorunu yok çok şükür.

balesanist

Bir güncel çekeyim de yabancıya gitmesin