Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 156 SW mk2 SS (Rüzgar)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

S.Asil

Merhabalar AlfistTurkey Ailesi , Aranıza Katılmaktan Onur Duyuyorum , Adana'da Bulunmaktayım Ve İlk ALFA Romeom :clover: . Lafı Çok Uzatmadan Fotoğraflarını Ekleyip Forumda Gezmeye Başlamak İstiyorum , Herkese İyi Forumlar Dilerim , Teşekkürler.

Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

octinum

Hah, bu buraya mı geldi sonunda? :)

Hayirli olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

Böyle bir güzellik ile aramiza katıldığınız icin ×2 hosgeldiniz  :serefe:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

S.Asil

You are not allowed to view links. Register or Login
Hah, bu buraya mı geldi sonunda? :)

Hayirli olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Anlamadım ?  :)

Çok Teşekkür Ederim  :nazar:

Böyle bir güzellik ile aramiza katıldığınız icin ×2 hosgeldiniz  :serefe:

Çok Teşekkür Ederim , Hoşbuldum :)

octinum

Geçen sene bu zaman sizin arabaya bakmistim. Daha dogrusu bütçemin dışında kalıyordu, yine de o zamanki sahibi arkadaşla kafanız atıp galericiye bırakmaya kalkarsaniz haber verin lutfen temalı bir sohbetimiz olmuştu. O tarihte işi nedeniyle pickup almak için satıyordu. Sonra benimkini aldım. Bu da bir sure sonra galiba bir galeriye geçti.

Aslinda ben bir ay daha istediğim arabayı bulamasam ve bu da satilmasa yine Adanaya, bu sefer benim kapıma gelecekti belki. Kısmet bu işler. :))

S.Asil

Geçen sene bu zaman sizin arabaya bakmistim. Daha dogrusu bütçemin dışında kalıyordu, yine de o zamanki sahibi arkadaşla kafanız atıp galericiye bırakmaya kalkarsaniz haber verin lutfen temalı bir sohbetimiz olmuştu. O tarihte işi nedeniyle pickup almak için satıyordu. Sonra benimkini aldım. Bu da bir sure sonra galiba bir galeriye geçti.

Aslinda ben bir ay daha istediğim arabayı bulamasam ve bu da satilmasa yine Adanaya, bu sefer benim kapıma gelecekti belki. Kısmet bu işler. :))

Bu Aracı Görür Görmez Kendi Aracımı Aynı Dakika Satılığa Çıkardım Bunu Bilirim Ben  :haydi: . Aracımda Satılır Satılmaz Aynı Gün Aracın Başında Geldim Ve Aldım , Çok Teşekkür Ederim Kısmet Dediğiniz Gibi.  :)

defrost

Hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız ilk alfanız olmasına rağmen çok iyi bir seçim olmuş ayrıca selespeed olması bir başka güzellik. Öncelikle forundaki selespeed konularını iyice gözden geçirin derim sonrasında keyfini çıkarın. You are not allowed to view links. Register or Login ile de arayı yakın tutun :)

S.Asil

Hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız ilk alfanız olmasına rağmen çok iyi bir seçim olmuş ayrıca selespeed olması bir başka güzellik. Öncelikle forundaki selespeed konularını iyice gözden geçirin derim sonrasında keyfini çıkarın. You are not allowed to view links. Register or Login ile de arayı yakın tutun :)

Çok Çok Teşekkür Ederim , SS Konularını Gözden Geçirin Derken Ne Bakımdan Acaba Gözden Geçirmem Gerekiyor ? :)

blueoyester

you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

S.Asil

hoşgeldiniz hayırlı olsun

Çok Teşekkür Ederim , Hoşbuldum :)

düşportacı

Hayırlı olsun. Kazasız belasız günleriniz olsun inşallah :nazar:

S.Asil

Hayırlı olsun. Kazasız belasız günleriniz olsun inşallah :nazar:

Hepimizin , Çok Teşekkürler.  :) :nazar:

defrost

Çok Çok Teşekkür Ederim , SS Konularını Gözden Geçirin Derken Ne Bakımdan Acaba Gözden Geçirmem Gerekiyor ? :)

Şimdi şöyle ss i kullanmanın bazı prosedürleri vardır birkaç örnek vereyim
Aracı 1 de stop etmek,
çalıştırmak için ise kontağı takıp mar pozisyonuna getirip robot dolana kadar beklemek ve boşa alıp çalıştırmak,
ara ara yağ seviyesi kontrolü,
yokuşlarda manuel kullanmak vs.
birçok ayrıntı var bunları yapmasanızda olur ama yaparsanız daha sağlıklı olur. Forumda bolca konu var araştırın derim. Bana göre ss keyif makinası ve ben hep manuel kullanırdım hele 5. viteste düşük devirde giderken sol kulakçığa iki kere dokunduğunuzda, aragaz çekip vitesi 3 e alması ve ok gibi fırlaması varya tadından yenmez.
Ss in mantığını kavradığınız ve araca alıştığınızda ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.

S.Asil

Şimdi şöyle ss i kullanmanın bazı prosedürleri vardır birkaç örnek vereyim
Aracı 1 de stop etmek,
çalıştırmak için ise kontağı takıp mar pozisyonuna getirip robot dolana kadar beklemek ve boşa alıp çalıştırmak,
ara ara yağ seviyesi kontrolü,
yokuşlarda manuel kullanmak vs.
birçok ayrıntı var bunları yapmasanızda olur ama yaparsanız daha sağlıklı olur. Forumda bolca konu var araştırın derim. Bana göre ss keyif makinası ve ben hep manuel kullanırdım hele 5. viteste düşük devirde giderken sol kulakçığa iki kere dokunduğunuzda, aragaz çekip vitesi 3 e alması ve ok gibi fırlaması varya tadından yenmez.
Ss in mantığını kavradığınız ve araca alıştığınızda ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.

SS Kullanmaya Alıştım , Yağınıda Aldım Zaten Ben DualLogic Kullanıyordum Eski Aracımda Hiç Zorlanmadım SS'e Geçtiğimde Ben Genelde Boş Viteste El Freni Çekip Kontak Kapatıyorum Bu Bir Hata Olmasa Gerek Tabi Yokuş Yada İnişlerde Viteste Bırakıyorum Sonuçta Robotize Vites , Sizin Dediğinizi Yapmadım Hiç 5'den 3e Genelde City Modu Bana Yetiyorda Artıyor Bazen Manuel Moda Geçip Kulakçık Kullanıyorum Keyif Veriyor ,Bu Arada Bu Aracı Görmeden Önce Sizin Aracınızı Yakın Takipteydim Siyah 156'yı Şu An Zaten Antalyadayım Bende 156'nızı Çok Beğenmiştim Tabi Doğru Arabadan Bahsediyorsam Eğer :) Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin. :)

octinum

SS Kullanmaya Alıştım , Yağınıda Aldım Zaten Ben DualLogic Kullanıyordum Eski Aracımda Hiç Zorlanmadım SS'e Geçtiğimde Ben Genelde Boş Viteste El Freni Çekip Kontak Kapatıyorum Bu Bir Hata Olmasa Gerek Tabi Yokuş Yada İnişlerde Viteste Bırakıyorum Sonuçta Robotize Vites , Sizin Dediğinizi Yapmadım Hiç 5'den 3e Genelde City Modu Bana Yetiyorda Artıyor Bazen Manuel Moda Geçip Kulakçık Kullanıyorum Keyif Veriyor ,Bu Arada Bu Aracı Görmeden Önce Sizin Aracınızı Yakın Takipteydim Siyah 156'yı Şu An Zaten Antalyadayım Bende 156'nızı Çok Beğenmiştim Tabi Doğru Arabadan Bahsediyorsam Eğer :) Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin. :)

Bir düzeltme; arabayı parkederken sadece yokuş filan değil her zaman viteste bırakmanız. Zaten boşta kontağı kapatıp inmeye kalkarsanız SS bip-bip der "hop birader, boşta bıraktın nereye?" diye. :) Parkta viteste bırakıp el frenini çekiniz.

Bunun tek tehlikesi sağlıksız bir SS'te sabah gelip bir şekilde basıncı boşaltmış ve dolduramıyor bulmak. Boşta olursa el frenini indirip iter-çekersiniz. Ama sağlıklı bir SS'te ben bu tehlikeyi sabah motorun çalışmamasından daha fazla görmüyorum.

Adanada galiba 4 SS'çi olduk. Tufanbeyli'de bir dostumuz var, GT SS. Burada ben varım, bir de iş arkadaşım var gri 156 SS. Ayrıca bir tane Rosso 1.5 kasa SS daha var benden başka ama sanıyorum Alfistalıkla pek işi yok.

S.Asil

Bir düzeltme; arabayı parkederken sadece yokuş filan değil her zaman viteste bırakmanız. Zaten boşta kontağı kapatıp inmeye kalkarsanız SS bip-bip der "hop birader, boşta bıraktın nereye?" diye. :) Parkta viteste bırakıp el frenini çekiniz.

Bunun tek tehlikesi sağlıksız bir SS'te sabah gelip bir şekilde basıncı boşaltmış ve dolduramıyor bulmak. Boşta olursa el frenini indirip iter-çekersiniz. Ama sağlıklı bir SS'te ben bu tehlikeyi sabah motorun çalışmamasından daha fazla görmüyorum.

Adanada galiba 4 SS'çi olduk. Tufanbeyli'de bir dostumuz var, GT SS. Burada ben varım, bir de iş arkadaşım var gri 156 SS. Ayrıca bir tane Rosso 1.5 kasa SS daha var benden başka ama sanıyorum Alfistalıkla pek işi yok.

Öyleyse Artık Viteste Bırakırım Aracımı Bunu Öğrendiğim İyi Oldu , Peki Ya Çalıştırırken Bu Sorun Olmayacak Mı  ?

octinum

Öyleyse Artık Viteste Bırakırım Aracımı Bunu Öğrendiğim İyi Oldu , Peki Ya Çalıştırırken Bu Sorun Olmayacak Mı  ?

Yok, niye ki?

S.Asil

Yok, niye ki?

Vites Boşta Çalışması Gerekli Değil Mi ? Yada Çalıştığımda Kendisi Boşa Alacaktır Büyük İhtimalle Yada Çalışmayacaktır DualLogic Viteste Çalışmıyordu Vitesteyse Araç Fren Pedalina Basıp Boşa Atmak Gerekiyordu O Yüzden Şefim

octinum

Vites Boşta Çalışması Gerekli Değil Mi ? Yada Çalıştığımda Kendisi Boşa Alacaktır Büyük İhtimalle Yada Çalışmayacaktır DualLogic Viteste Çalışmıyordu Vitesteyse Araç Fren Pedalina Basıp Boşa Atmak Gerekiyordu O Yüzden Şefim

Ha, pardon. :) Bilmiyordum Dualogic'in öyle yaptığını. SS marşa basınca önce kendisini boşa alır, sonra çalışır. Elle boşa almaya gerek yok. Tabii fren pedalı basılı olacak bu işlemlerde.
Forumda bir Selespeed kullanım rehberimiz var. Onu bir okuyunuz. :)

Bachelor

Hayırlı uğurlu olsun. araca 2 ay önce niyetlenip bakmıştım, bakımlı ve temiz bir araçtı. biz fiyatta anlaşamamıştık.. umarım siz küsüratsız olarak sahip olmuşsunuzdur. iyi günlerde kullanın
2008 GT SS

S.Asil

Ha, pardon. :) Bilmiyordum Dualogic'in öyle yaptığını. SS marşa basınca önce kendisini boşa alır, sonra çalışır. Elle boşa almaya gerek yok. Tabii fren pedalı basılı olacak bu işlemlerde.
Forumda bir Selespeed kullanım rehberimiz var. Onu bir okuyunuz. :)

Teşekkür Ederim Göz Attım Konuya Bir Kaç Bilgimi Tazelemem Gerekliymiş İyi Oldu :)

Hayırlı uğurlu olsun. araca 2 ay önce niyetlenip bakmıştım, bakımlı ve temiz bir araçtı. biz fiyatta anlaşamamıştık.. umarım siz küsüratsız olarak sahip olmuşsunuzdur. iyi günlerde kullanın

Teşekkürler , Çok İyi İnsanlar Tanıdım Araç Sayesinde , Çok Sağolun :)

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

S.Asil

selamlar hoşgeldiniz

Merhabalar Hoşbuldum :)

Jakomo

hoşgeldiniz, arabadaşız, bende de 156 SWSS var
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

S.Asil

hoşgeldiniz, arabadaşız, bende de 156 SWSS var

Hoş Buldum , Çokta Memnun Oldum , Ne Mutlu İkimize Öyleyse Harika Makinelere Sahibiz  :clover: 8)