Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GT'den Giulietta'ya gecis

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dodo35

Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler dilerim. Navigasyon çok yakışmış işçilik de çok başarılı. güle güle kullanin, cok guzel masallah :yukari-ok:

italiano 729

Maşallah kazasız belasız sürüşler güle güle kullanın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhanga

tesekkurler arkadaslar :)
bu arada talihliz birkac olay yasadiktan sonra aracimla ilgilenebildim saolsun Maslak Alfa Romeo'dan Hayati abi yine cok yardimci oldu. Saolsun Vogland Yaylar, 18 inch Orjinal Jantlar ve Michelin Pilot Sport 225/40 18 lastikler ile Giulietta'min havasi degisti[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orhanga

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

balesanist

Ne yapsan da içindeki GT kıpırtısı geçmeyecek kaptan, tadını aldın bir kere.Profilden belli
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Orhanga

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne yapsan da içindeki GT kıpırtısı geçmeyecek kaptan, tadını aldın bir kere.Profilden belli
fatihcim haklisin o hep kipirti hep kalicak kiymetini bil aracinin. Ama Giulietta'nin da keyfi birbaska guzel ;)

Kurzuk

İyi günlerde kullan Orhan kaptan. Çok güzel olmuş, tam olmuş. Pırıl pırıl maaşallah
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

krm1983

Çok güzel durmuş. Keyifli sürüşler.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Orhanga

@kurzuk , @krm1983 cok tesekkur ederim uzun sure kullanmak istiyorum aracimi insallah. Son olarak ses sistemi yaptiracagim ve FOCAL'i tercih edecegim.Ses sistemini yaptirirken yalitim da yapilacak insallah kabinde ki sesi azaltirsam daha konforlu bir surus elde edecegim.

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login Dikkatimden kaçmış olabilir önceki mesajlarınızı okurken. Geri görüş kamerası açıldığında ve direksiyonu çevirdiğinizde o kılavuz çizgiler de dönüyor mu? Bir de şu anki uconnect sistemlerine takılabilinir mi?

Orhanga

You are not allowed to view links. Register or Login Dikkatimden kaçmış olabilir önceki mesajlarınızı okurken. Geri görüş kamerası açıldığında ve direksiyonu çevirdiğinizde o kılavuz çizgiler de dönüyor mu? Bir de şu anki uconnect sistemlerine takılabilinir mi?
Maalesef kilavuz cizgiler donmuyor ve uconnect sistemine uygun mu bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alfacan

Hayırlı olsun (biraz geç ama :) ) , pop-up ekranı çok beğendim  :yukari-ok:

Orhanga

Kislik lastiklarimizi taktik. 18'ler yaza kadar rafa kaldirildi :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

gokselsahan

Kardes jantlar ters mi takilmis bana mi öyle geldi sag taraf ile sol taraf farkli yonde duruyor gibi

admin

Bu jantlar sağ ve sol için ayrı üretilmemekte. Jantların kolları saat yönü istikametinde eğimli.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Orhanga

Kardes jantlar ters mi takilmis bana mi öyle geldi sag taraf ile sol taraf farkli yonde duruyor gibi

icime suphe dusurdunuz :) tekrar baska lastikceye baktirdim , sevgili @admin 'in  belirttigi gibi saat yonunde olmaliymis.

EscC

Maaşallah Orhan pırıl pırıl tertemiz bi giu :nazar: :yukari-ok:

Orhanga

abim tesekkür ettim :) ani kararla aracım satışta internete ilanını koydum isteyen olursa tabii ki alfistilere önceliğim var :)

atknmtlu

abim tesekkür ettim :) ani kararla aracım satışta internete ilanını koydum isteyen olursa tabii ki alfistilere önceliğim var :)

Orhan Bey iyi akşamlar.
Aracınız satıldı mı acaba ?
Eğer satılmadıysa görüşmek istiyorum sizinle.
2004 Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed Distinctive
2008 Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Emotion
2013 Seat Leon 1.4 TSI FR
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Distinctive
* 2011 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM Distinctive Plus
* 2013 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Distinctive

Orhanga

Orhan Bey iyi akşamlar.
Aracınız satıldı mı acaba ?
Eğer satılmadıysa görüşmek istiyorum sizinle.

iyi aksamlar istediğim fiyatın altında teklifler aldıgım için vazgectim :)

atknmtlu

iyi aksamlar istediğim fiyatın altında teklifler aldıgım için vazgectim :)

Anladım  :) Tekrar satma düşünceniz olursa fiyatla ilgili konuşabiliriz.
2004 Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed Distinctive
2008 Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Emotion
2013 Seat Leon 1.4 TSI FR
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Distinctive
* 2011 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM Distinctive Plus
* 2013 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm Distinctive

Orhanga

Anladım  :) Tekrar satma düşünceniz olursa fiyatla ilgili konuşabiliriz.

arac herzaman satılık ,istedigim fiyat belli isterseniz özelden yazabilirsiniz :)

Orhanga

Dostlar aracımı @atknmtlu ya sattım. Güle güle kullansın. Allah kaza bela vermesin.
Geçici olarak 2016 Highline 1.6TDI Passat ile yola devam ediyorum. insallah yakın zaman da , baska bir Alfa Romeo ile aranızda olmak dileğiyle,Değerli @admin konu kilitlenebilir.

krm1983

Alana da satana da hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ar.159

Orhan hayırlı olsun
Sırada ne var merakla bekliyorum

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford