Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Antalya Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
inşallah geldiğinizde bizlerde buluşmaya katılırız

Inşallah tarihi netleştirelim ona göre buradanda yazarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

aaykut

Antalayada yaşayan bir ıspartalı olarak bende gelirim

Se7enty

aaykut

Mayıs buluşması olmadı heralde hi cazz kardeşim

onurro58

Arkadaşlar merhaba yapın şu antalya buluşmasını öncülük edelimmi ne yapalım

rollinmccrash

Konuyu güncelleyelim  :)
Toplanıp organizasyon yapma konusunda zorluk çekiyoruz.
Havaalanı tarafındaki Mitsubishi bayisinde çalışıyorum. Yolu düşen olursa çay,kahve ısmarlayıp araçlarımızdan bahsetmek isterim. Ayrıca meraklı arkadaşların araçlarını lifte kaldırıp incelemesi konusunda yardımcı olurum.
Son olarak, çay içene yıkama bedava  :)
Colin Mcrae
"Toprak yolların Senna'sı"

Avionic

Öncelikle herkese merhabalar. Alfisti Kayseri grubunun bir üyesiyim ancak üniversite bittiği için memleketim Antalya ya dönüyorum. Gördüğüm kadarıyla Antalya da aktif bir grup olmamakla beraber bu grubu kurmak isterim. İlgilenen olursa Antalya daki alfistalardan numaralarını mesaj atmaları yeterli. Herkese şimdiden teşekkür ederim

kuti147

You are not allowed to view links. Register or Login. Ve You are not allowed to view links. Register or Login Duyurulur:)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Microsiemens

You are not allowed to view links. Register or Login. Ve You are not allowed to view links. Register or Login Duyurulur:)

Geldimmmmm. :)

Şu ana kadar trafikte rastladığım 07 plaka hiç bir Alfa Romeo selamımı almadı. Herhalde bu buluşmaya en çok benim ihtiyacım var. :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
07 BRG 77  | 2008 147 MK2
07 ALF 95   | 2011 Giulietta

Avionic

Grubumuzu kurduk arkadaşlar.  :alkis:  Sayımız biraz daha artınca güzel bir buluşma düzenleyeceğiz inşallah.

Numaranızı mesaj atmanız yeterli. :)

defrost

Olabilir tabi benim alanyada görüştüğüm birkaç alfa kullanan arkadaş var onlarada iletirim zamanı gelince.

fatihmehmet

@ergin94

Kayseri bağımlılık yaptı tabi

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

misket

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

emreozkan

Alanyadan selamlar, araniza yeni katildim. Bulusma olmasi durumunda, mutlaka katilmak isterim.

Ruçhan

Aranıza bende yeni katıldım bi buluşma olursa gelmeyi çok isterim

Sonery1

Selam arkadaşlar şuan Antalyada sanayi sitesindeyim de önerebileceğiniz kaportacı var mı acaba? 156mın bagaj fitilini yenilemem lazım acil.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheSarper

Selam arkadaşlar şuan Antalyada sanayi sitesindeyim de önerebileceğiniz kaportacı var mı acaba? 156mın bagaj fitilini yenilemem lazım acil.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni sanayi sitesi mi? Çok genel bir cevap olacak ama 5012 ile 5005 sokak arasında alfalara aşina bir usta vardı yanlış bilmiyorsam. Ustanın ismi de dükkanın ismi de aklıma gelmiyor şuan. Sanayideysen Turgay Usta veya Alper Usta'dan da yardım alabilirsin.

OTO MOBİLE LTD. CO. ALFA ROMEO ÖZEL SERVİS (Turgay Usta) : Akdeniz Sanayi Sitesi 5011 Sokak No:4
ALPER OTO SERVİSİ (Alper Usta) : Akdeniz Sanayi Sitesi 5004 Sokak No:56
2006 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
2012 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTD City

drdaltindis

Arkadaşlar şu Wp grubu varsa Kendimizi nasıl ekletebiliriz 2017 yılında arkadaş yazmış ben biraz hortlatmış olacağım ama :) ilgilenen biri var mı bu konuyla. Antalya'da ki Alfisti arkadaşlar ile tanışmak isterim.
07 KBR 02

Oğuzhan07

Merhaba Antalya da ikamet ediyorum. Buluşup tanışmak isteyen olursa numaram 05333673688

mustafa26

Merhaba Antalya da ikamet ediyorum. Buluşup tanışmak isteyen olursa numaram 05333673688
Gri 156 Sw Jts mi sizin araç ?
156 1.6 1998
156 2.0 1999
156 SW SS 2003
145 QV 1997
156 2.0 1999

Testarossa

Merhaba hoşgeldiniz, kendinizi tanıtır mısınız?

this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

Oğuzhan07

Merhaba hoşgeldiniz, kendinizi tanıtır mısınız?

Merhaba ben Oğuzhan Mutaf aranıza yeni katıldım. Antalya merkezde ikamet ediyorum.147 2.0 selespeed (siyah) 2006 model bir aracım var.