Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

You are not allowed to view links. Register or Login
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

wolkanku

Bursada bir qv daha var
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Sportivo

Buyur burdan yak ya , abla haftada bir Giulia videosu postluyor;

too much car for such a woman olayının dibi bence ☺

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

ademirtas

Fiyatlarda makul birşey olaymış iyiymiş.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

mac3560

Yakında indirimler olur diye ümit ediyorum , hem Euro bir miktar düştü hem de satılmadıkça kampanyaları olacaktır

oldnick

Neden en düşük donanımı getirmeyip, "Super" ile girdiler Türkiye'ye anlayamadım. Bilen var mı? Bu fiyatlarla Türkiye'de Almanlara yaklaşması bile çok zor. İmkanı olan Alfistalar dışında kimseye satamazlar.

agucba

Zaten motor hacmi bakımından Giulia'nın şansı yok ki boş donanım ile gelsinler

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk

///////////////

kemal_live

Şu an için yıllık vergisi 2.878 TL, bu vergi oranı ile zaten başlı başına rekabeti yok. Türkiye piyasasında parmakla sayılacak kadar satış yapmaya devam edecek gözüküyor Alfa Romeo.

ademirtas

Bu verilerle süs olarak showroomlarda gösteriş yapmaktan ileriye gidilemez gibi.
Belki birkaçtane.. Oda BELKİ...
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS

bado

Arkadaşlar fiyat konusunda ne bekliyordunuz ki böyle devamlı eleştirel yaklaşıyorsunuz. Benim hayalim olan bi araç bu ancak bu fiyatlarla bende showroomda test harici sahip olmayacağım :) Sanki aynı sınıfta diğer markalar çok ucuz Alfa sadece böyle...
Devletin vergi politikasını eleştirelim bi araç kendimize bi araç devletimize alıyoruz bilmiyorum dünyanın neresinde böyle bi vergi sistemi var. Euro 3.92 perde geziyor. Yani Alfa Türkiye ne yapmalıydı ülke koşulları böyle maalesef.
Dileyelim şöyle 1.8 motor çıksın. Yakın vadede oda Yok ya neyse... bence aracın fiyatından çok aracı konuşalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

ademirtas

Arkadaşlar fiyat konusunda ne bekliyordunuz ki böyle devamlı eleştirel yaklaşıyorsunuz. Benim hayalim olan bi araç bu ancak bu fiyatlarla bende showroomda test harici sahip olmayacağım :) Sanki aynı sınıfta diğer markalar çok ucuz Alfa sadece böyle...
Devletin vergi politikasını eleştirelim bi araç kendimize bi araç devletimize alıyoruz bilmiyorum dünyanın neresinde böyle bi vergi sistemi var. Euro 3.92 perde geziyor. Yani Alfa Türkiye ne yapmalıydı ülke koşulları böyle maalesef.
Dileyelim şöyle 1.8 motor çıksın. Yakın vadede oda Yok ya neyse... bence aracın fiyatından çok aracı konuşalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracın değerlendirmesini yapa yapa bitiremeyiz, ama malesef fiyat performance grafiğinde de fiyat çok yukarıda kalıyor, evet dediğin gibi vergiler yüzünden bu fiyatları görüyoruz keşke ve keşke farklı fiyatlarla görmüş olsaydık da , bu araç kimsede hayal olarak kalmasaydı. En azından Küçük hacimli bari getirselerdi de belki birçoğumuz alabilir ve binebilirdik.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS

murat

Ben fiyatının rakiplerine oranla çok da yüksek olduğunu düşünmüyorum. Araba çok güzel ve özel...Ancak yazıldığı gibi ülkemiz şartlarında sahip olmayı bırak, kapının önünde yatırmanın bile ciddi bir maliyeti olacak maalesef. 2-3 sene sonra bu fiyatlar biraz daha makul seviyelere gelebilir ama şu an pahalı bu bir gerçek.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ealprsln

Benzer hacimli motoralara sahip rekabet içinde olduğu markalar ile kıyaslandığında bence de fiyatları abartılı değil olması gerektiği bantta. Gerçekten ne olması bekleniyordu ki! 150-200K bandında Giulia'ya sahip olunabileceğimi düşünülüyordu. Durumu Tofaş, Koç grubu, AR TR yöntimi ile izah etmek mümkün değil, hele ki AR Global,  TR pazarını hiç hesaba katmıyor demek dağ ve tavşan ilşkisinden başka birşey değil, düpedüz komik ! Vergi sisteminin bu şekilde olduğu bir devlette bu tartışmaların sadece otomotiv üzerinden yüksek perdeden konuşulması ise durum öneminin hiç anlaşılmadığının ancak üzücü bir göstergesi. Sistem bu şekilde kendini devam ettirmeye devam ettiği sürece değil otomobil çok yakın gelecekte belli başlı şeylere dahi elimiz uzanamaz hale gelecek ! Fiyatların bu düzeyde seyretmesinin ne FCA ile ne de Tofaş ile alkası vardır. Perspektifi biraz büyütmek lazım sanırım aksi takdirde devekuşu olmaktan öteye gidilemiyor maalesef...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

kuti147

Benzer hacimli motoralara sahip rekabet içinde olduğu markalar ile kıyaslandığında bence de fiyatları abartılı değil olması gerektiği bantta. Gerçekten ne olması bekleniyordu ki! 150-200K bandında Giulia'ya sahip olunabileceğimi düşünülüyordu. Durumu Tofaş, Koç grubu, AR TR yöntimi ile izah etmek mümkün değil, hele ki AR Global,  TR pazarını hiç hesaba katmıyor demek dağ ve tavşan ilşkisinden başka birşey değil, düpedüz komik ! Vergi sisteminin bu şekilde olduğu bir devlette bu tartışmaların sadece otomotiv üzerinden yüksek perdeden konuşulması ise durum öneminin hiç anlaşılmadığının ancak üzücü bir göstergesi. Sistem bu şekilde kendini devam ettirmeye devam ettiği sürece değil otomobil çok yakın gelecekte belli başlı şeylere dahi elimiz uzanamaz hale gelecek ! Fiyatların bu düzeyde seyretmesinin ne FCA ile ne de Tofaş ile alkası vardır. Perspektifi biraz büyütmek lazım sanırım aksi takdirde devekuşu olmaktan öteye gidilemiyor maalesef...

Kesinlikle ayni fikirdeyim.
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

wolkanku

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

murat

Valla Volkanım bence  yakışıklılıkta (o iğrenç plakaya rağmen) 159  :yukari-ok: Ama henüz yanından görmedim yeni delikanlıyı  :clover:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

wolkanku

Valla Volkanım bence  yakışıklılıkta (o iğrenç plakaya rağmen) 159  :yukari-ok: Ama henüz yanından görmedim yeni delikanlıyı  :clover:

tam olarak aynı şeyi düşündüm, 159 plakasız olsa daha da hırçın duracaktı giulia yanında.

ancak şöyle bir şey var , bu 159 ti' in yanına giulia veloce koyarsak adaletli bir karşılaştırma olur. o noktada jantlar, difüzör ve ön tampondaki farklılık giulia'yı öne geçirebilir :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

admin

Come on my friend. Your comparison are not fair. You have to compare same sportive versions.

For example.
Giulia Veloce

and

159 Ti

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

wolkanku

hala bilemiyorum altan, ay pardon You are not allowed to view links. Register or Login  :)) :))
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

admin

hala bilemiyorum altan, ay pardon You are not allowed to view links. Register or Login  :)) :))

Alfa 159 are really handsome and charismatic and maybe it will became a "light-classic" sign in future, but Giulia is also handsome (maybe we can say "beautiful" because it is a "she") and with a matching spice also very attractive.

murat

You are not allowed to view links. Register or Login çıldırdı  :haydi:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login çıldırdı  :haydi:

Listede 800k'yı görünce, ister istemez devreler yandı tabi :)

NeyzeN

Evet güzeldi...Ama artık eski.Tahtı devretti...Köşesine çekilip efsane olma zamanı :) Yeni kral artık You are not allowed to view links. Register or Login bunu tasarımı ve sundukları ile sonuna kadar hak ediyor....

Samimi olmak gerekirse kaç kişi imkanı olsa Giulia yerine 159 tercih eder... :clover:

admin

Şöyle diyelim.

159, Apollo Creed ise, Giulia da Rocky Balboa.
Apollo muhtemelen daha güçlü ve zarif dövüşçü olsa da zamanı artık doldu ve yerini zamana daha fazla ayak uydurabilen, en az onun kadar güçlü ve dayanıklı olan Rocky'e devretmeli.

coyote

Evet güzeldi...Ama artık eski.Tahtı devretti...Köşesine çekilip efsane olma zamanı :) Yeni kral artık You are not allowed to view links. Register or Login bunu tasarımı ve sundukları ile sonuna kadar hak ediyor....

Samimi olmak gerekirse kaç kişi imkanı olsa Giulia yerine 159 tercih eder... :clover:

Her iki araç bir bütün olarak değerlendirildiğinde, yani, sahip olma maliyeti, teknoloji, performans, güvenlik ... hepsi hesaba katıldığında, muhtemelen sorunuzun cevabı "sıfır" olur, ki bu durumda benim tercihim de Giulia olur. Ancak, bence buradaki "bilemiyorum Altan" durumu, tüm bunlardan bağımsız olarak, halef ve selefin salt dizayn açısından karşılaştırılmasıyla alakalı. Hal böyle olunca, bence de, "bilemiyorum Altan"  :)