Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet binamız üst üste 2 kere mimari ödülü aldı. Bir gün uğrarsanız size Cem Hakkon'num Martini  Racing Lancir Delta İntegralesini gösteririm :)) Buluşmalara kısmetse gelmeyi düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
:o 10 dk ordayım  :D şaka bir yana inşallah yolum düşünce muhakkak uğrayacağım. buluşma olduğu zaman bilginiz olması için You are not allowed to view links. Register or Login kısmına bilgilerinizi doldursanız görmesiniz dahi şahsım adına özelden bilgilendirme sağlarım  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

hıııı. Fırat Cengiz seni buldum  :p şimdi fark ettim. geçen seninle sahibinden de mitonun yürürü ile muhabetlerimizi paylaşmıştım. Onu konuya sen etiketliycem şimdi. Bir iki yorum yap lütfen ya da söyledikleri teyit et  :lol:
*Smiles per gallon*

düşportacı

Merhabalar.30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun . Ankara'dan Sercan ben 28 yaşındayım evli ve alfalıyım   :haydi: Gayrimenkul Danışmanıyım.Hayırlı günler kazasız sürüşler dilerim.

E.Ç.M. (MiTongin)

Merhabalar.30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun . Ankara'dan Sercan ben 28 yaşındayım evli ve alfalıyım   :haydi: Gayrimenkul Danışmanıyım.Hayırlı günler kazasız sürüşler dilerim.
aklıma kolpacino geldi  :lol:
*Smiles per gallon*

düşportacı

aklıma kolpacino geldi  :lol:
:D Kaderimiz benzemesin yeter

forestarium

Selamlar. Adım Murat Orman İşletme Şefiyim. Yaşım 27. Sinopun Dikmen ilçesinde görev yapıyorum.

rst

Selamlar, Ankara'dayım yaşım 27 makam şoförlüğü yapıyorum.
'08 Honda Civic
'05 Honda Crv
'05 Ford Fiesta
'99 Ford Focus
'00 Ford Focus
'10 Ford Fiesta
'13 Chevrolet Cruze
'12 Peugeot 308
'11 Fiat Punto Evo
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive
'17 Seat İbiza

suqunet

selam,
istanbuldayım bilgisayar muhendisiyim, turk telekomda calısıyorum.

ibrahim

oto alım satım. ama 159 u binmek için aldım :D

italiano 729

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] foruma 3 yıldır üyeyim bir çok yazıyı okudum alfa romeo ilgili  bilgi dağarcığımı büyüttüm. nihayet  Geçen sene kasımda ilk alfa romeo  aracımızı teslim aldık. eskişehire getirdik eskişehirde yaşıyorum kamu sektöründe sözleşmeli memur görünümlü  işçi  olarak çalışıyorum 😀

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E.Ç.M. (MiTongin)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] foruma 3 yıldır üyeyim bir çok yazıyı okudum alfa romeo ilgili  bilgi dağarcığımı büyüttüm. nihayet  Geçen sene kasımda ilk alfa romeo  aracımızı teslim aldık. eskişehire getirdik eskişehirde yaşıyorum kamu sektöründe sözleşmeli memur görünümlü  işçi  olarak çalışıyorum 😀

abanta bekliyoruz o zaman  :)
*Smiles per gallon*

italiano 729

Abanta çok istiyorum gelmek çocuğun pazartesi Üniversitesi açılıyor pazar günü kütahya gitmesi lazım abant dönüşü akşam tekrar kütahya eskişehirde yapmamız gerekiyor 😀çözüm bulmaya çalışacağız 😀

yunusemrecil

Merhaba,
istanbul Bahcelievlerdeyim, Bilgisayar Muhendisiyim Vodafone Genel Merkezde Calisiyorum.

OnurG

Selam,

147 Blackline sahibiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Treyler-Dorse Satış Danışmanlığı yapıyorum.

Bircan

Bircan GÜLER

33

Designer
Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz..!

denizlion

Deniz AKASLAN

Alfa Romeo Mito Sahibiyim

Muhasebeciyim lakin şuan bir şirkette İK bölümüne bakıyorum...

Yarışmaya Niğdeden katılıyorum. :rock:

yetkilibiabi

Atilla Ertan ÇIĞIR
Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesi (Nöroloji acil) tıbbi sekreterim
Bahçelievler ikametim
31 yaşında 145 1.4 T.S. sahibiyim

Hafyus

Yaş 28 Denizlili Zabıta Görevlisi yeni evli  ;) :alfisti: :nazar: :nazar: :clover: :clover:

Orhan Hoca

Selam; 1974 Istanbul doğumlu ve öğretmenim.

zafer1793

Merhaba ben zafer
Gemi makinaları işletme muhendisiyim
Yaşım 24 Çanakkaleliyim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Albatros

Merhaba arkadaşlar. Edirne'den yazıyorum. Yaş 32, eşim, bebeğim ve alfamla yaşıyoruz. Gümrük ve Ticaret Bakanlığında Muayene Memuruyum (Kapıkule). Edirne'de fazla Alfa yok. 2 tane 159 vardık diğeri sattı. Bi ben kaldım. Gümrükten arkadaşta 156 var. Birkaç tanede Giulietta ve bir tane 147 gördüm. Ama Bulgaristandan ve Almanyadan çok Alfa geliyor. Ve fiyatları çok iyi canınızı biraz sıkıyım. Mesela benim 159 dan geldi geçenlerde genç bi çocuk oto tamirscisi Alfası kmsi dahi benimlen aynı renk farklı. araç 3100 euro benimki 50 tl. ALFAya değer bu para ama inanın yurt dışında olsam eşimede hiç beklemeden bitane alırım hatta anneme kız kardeşimede. Babam Sevmiyo. Aslında çekemio onda Focus var biraz hantal kalıyo benim arabaya göre  :asagi-ok: Araçla yurtdışına çıkış yaparsanız kapıkuleden uğrayın Alfaları tanıştırırız  ;)

BulutKAYA

Merhabalar;
Beylikdüzünde Kurumsal bir firmada emlak danışmanlığı yapıyorum.
156 1.6 TS(2016-2017)
Opel Astra J 1.4T (2017-2018)
Ww Polo 16.TDİ(2017-2019)
156 1.6 TS (2018-...)
Honda Civic FB7(2019-...)

Bulut Kaya

kabasakal22

Merhaba ben Sertan.29 yaşındayım.Alfa 147 1.6 TS sahibiyim.159 a geçmeden önce 156 ve 144 sahibi olma düşüncelerim var.Şu an İzmir de elektrik mühendisi olarak olarak çalışıyorum.

karaca

Merhaba ben Okan Karaca. İstanbul da doğma büyüme 25 yaşındayım 147 1.6 ts Dist. var.

Gayrimenkul emlak işi yapıyorum. Anadolu yakasın da Çekmeköy Taşdelen , Sancaktepe Avrupa yakasın da arnavutköy çatalca da. Bilgi sahibi olmak isteyen olursa bana mesaj atsın yardımcı olurum
34 BY 4515

yekka

Merhabalar ismim Yunus Emre

İstanbul'da yaşıyorum .

Ramat(değerli cevherler geri dönüşüm) sektöründe çalışmaktayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi