Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 EB 8097 | 2015 Giulietta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Bugün baktım camlara. 2 numara Llumar cam filmi, fabrika çıkışlı karartılmış arka camlarla aynı tonda.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Reha

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login Ben dün bu foruma katıldım. Alfa Romeo Giulietta için bir çok bilginin burada bulabileceğimden dolayı ve ben de 2 ay içerisinde Giulietta dizel otomatik sahibi olacağım için bu aileden biri olmak istiyorum. Bu arada ara sıra sizi eskişehir yolu üstünde görüyorum. Bu plakayı görüyorum bazen. Ben de alacağım bu modeli ama bütün opsiyonlarla birlikte. Babamın üstüne engelli aracı olarak alınacak. Benim aklıma takılan bir kaç konu var. Bunlardan ilki bakım maliyetleri. İkincisi eskiden bose denilen müzik sistemi opsiyonu alfa hi-fi müzik sistemi olarak geliyor. Üçüncüsü spor paket 2'deki koltuklardan sürücü koltuğu elektrikli ayarlara sahip mi? Ben de test sürüşü yaptım dizel otomatikte. Sırf benzinli otomatik olduğu için ilk başta baktığım otomobilden vazgeçmiştim. Manuel vitesli araç şehir içinde çok zor geliyor. Bir de gezmeyi sevdiğim için dizel otomatik şart. Cevabınızı bekliyorum  :) Şimdiden teşekkürler.

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Öncelikle hoşgeldiniz. En kısa zamanda Giulietta'ya kavuşmanız dileğiyle :) Eskişehir yolunda büyük ihtimal ablam oluyordur :D
15 bin bakımını 1-2 ay önce yaptırdım 850 TL'ye yetkili serviste.
Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirler ama Alfa Hi-Fi müzik sistemi bose olarak gelmesi lazım.
Spor paket 2 den kastınız sanırım Lüks spor paket 2. Fiyat listesinde elektrikli otomatik ayarlanabilir ısıtmalı deri koltuk yazıyor.
Dizelin yakıt olarak gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Şehir içi 5.8-5.9 gibi bir ortalamam var gayet memnunum.

Linkte'de fiyat listesi var size yardımcı olur.
You are not allowed to view links. Register or Login
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login Cevabınız için teşekkürler. Hoşbulduk  :) Opsiyonlarda da Alfa Hi-fi yazıyor ama bose olarak geliyor diye biliyorum ben de. Elektrikli diyor ama tam olarak açmadıklarından acaba sadece elektrik destekli mi geliyor diye düşünüyorum. Yeni makyajlı kasanın videolarını izledim. Elektrikli sürücü koltuğu düğmeleri vardı. Fotoğrafı mobil üstünden nasıl atacağımı bilmiyorum. Ama görsellerim elimde mevcut.

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login O kısmı yetkili servise sormakta fayda var açıkçası. Benimde pek bilgim yok.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

ssg

27 Haziran'da 20.000 Km'ye ulaştık.

4 Temmuz'da başlayan bayram ziyaretimiz bugün sonlandı :)

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

ssg

Ek olarak difüzör'ün yanındaki parçaları nerden bulabilirim acaba. Yetkili servise sorduğumda takmadık vs gibisinden bir şey dediler.

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Onur Mutlu

Ek olarak difüzör'ün yanındaki parçaları nerden bulabilirim acaba. Yetkili servise sorduğumda takmadık vs gibisinden bir şey dediler.

You are not allowed to view links. Register or Login Tekrardan merhaba. Akota bayi hakkında sormam gereken bir çok soru var ve bununla ilgili yaşadığım olayı da forumda servisler ve galeriler başlığı altında yazdım. Siz Akota'dan memnun musunuz? Servisi beni ilgilendiren kısmı. Satıştaki arkadaşlar çok saygısız ve ilgisizler. 

Malizafer

Araç güzel kardeşim bildiğim sürdüğüm sevdiğim bi araba  :) değerini bil allah '1000 km' altını göstermesin  ;)

Doğa Tosun

Araç güzel kardeşim bildiğim sürdüğüm sevdiğim bi araba  :) değerini bil allah '1000 km' altını göstermesin  ;)
araç benim de bildiğim sevdiğim reçelini yediğim bir araba. değerini bil kardesim
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ssg

Eyvallah Malicim. Benim kullanımımla göstermez :D

araç benim de bildiğim sevdiğim reçelini yediğim bir araba. değerini bil kardesim

Sen daha çok reçel yersin kardeşim :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

ssg

Yazdan beri güncellememişim konuyu. Biraz güncelleyim. Pek bir olay olmasada.

Bu süreçte 30.000 periyodik bakımına girdi araba.

Şimdi 35.000 km'de.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Bir arabadan daha fazlası oldu benim için. En zor zamanlarımda yanımda olan kardeşim gibi insanlar kazandırdı bu araba, bu marka. Bu iyi ki Alfa almışım dedirten en önemli olay benim için. Haftanın 4-5 günü beraberiz Batıkent-Urankent arası.

Şimdi ki planım olursa ya bunun yanına ya da ekstra TCT Multiair almak istiyorum kafamdaki kombinasyonla. Zaman gösterecek bunu.

Yaza da kısmet olursa Mertcan'ın yanına İtalya'ya gidiyorum. Alfa müzesini gezelim bakalım.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

mertcancagla

Kankam hazirliklar tamamlandi havalimanindan gulia qv ile alacagim seni  :p
Bende iyiki alfayi alip sizle tanismisim. Omrum boyunc devam edecek dostluklar kazandi giulietta bana. Romadan herkese selamlar:)

Multiair alirsan Ankaraya her geldigimde cokerim arabana :D

ssg

Kankam hazirliklar tamamlandi havalimanindan gulia qv ile alacagim seni  :p
Bende iyiki alfayi alip sizle tanismisim. Omrum boyunc devam edecek dostluklar kazandi giulietta bana. Romadan herkese selamlar:)

Multiair alirsan Ankaraya her geldigimde cokerim arabana :D

Giulia ile al yeter :D

Şimdi de çökmüyor musun sanki :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Doğa Tosun

Ben de iyi ki Alfa diyorum sırf bu sebep bile yeterli. Ankara'da BMW camiasında sizin gibi temiz arkadaşlar edinmek mümkün değil :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hkmtctnky

Bende iyi ki Doğa diyorum. Alfam yokkende aynı ortamdaydım Doğa kankam sağolsun giulietta ya maşallah, yanına gırtlak dolu multiair kardeş gelse hiç hayır demeyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

ssg

Ben de iyi ki Alfa diyorum sırf bu sebep bile yeterli. Ankara'da BMW camiasında sizin gibi temiz arkadaşlar edinmek mümkün değil :D

Bizden iyisi yok :D

Bende iyi ki Doğa diyorum. Alfam yokkende aynı ortamdaydım Doğa kankam sağolsun giulietta ya maşallah, yanına gırtlak dolu multiair kardeş gelse hiç hayır demeyiz

Bakalım Hiko zaman gösterecek. İnşallah kavuşurum bir tct ma'ya.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

mertcancagla

Benim girtlak dolu cakma tavanli tct ma yi kacirdiniz gencler
Oturup aglayin simdi

ssg

Benim girtlak dolu cakma tavanli tct ma yi kacirdiniz gencler
Oturup aglayin simdi

Bana gerçek tavan lazım :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

ssg

Jantlarımı You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login  ile birlikte boyadık. Sağolsun herşeyiyle uğraştılar. Kutayın işçiğili mükemmeldi. Gayet profesyonel iş oldu.  Yakında dükkan açarız belki kim bilir :) Boyarken You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login sağolsun yardıma geldiler. Jantlar boyanmışken ayna kapaklarııda boyayalım dedik. You are not allowed to view links. Register or Login abimden çıkma ayna kapaklarını aldım. Orjinaller kenara koydum.

Renk güneşte bronz-koyu kahverengi gölgede gunmetale yakın bir renge dönüyor. Benim çok hoşuma gitti.

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

h.t

Sercanım maşallah, elinize sağlık.

Bir sonraki adım jantları büyütmek olsun :nazar:

ssg

Sercanım maşallah, elinize sağlık.

Bir sonraki adım jantları büyütmek olsun :nazar:

Abi bu sene jant parasını İtalya'da yedim. Seneye de Interrail düşünüyorum.

Seneye lastik gerekiyor. P7 Cinturatolar hiç güven vermiyor artık.  Belki o zaman bir sürpriz yapıp 18" lastik+jant yapabilirim ama ihtimal küçük gibi.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

OğuzCanAlantor

Sercanım güle güle kullan  :nazar:

Kendi fikrim bence jantları orjinale çevir ayna kapakları kalsın.

ssg

Sercanım güle güle kullan  :nazar:

Kendi fikrim bence jantları orjinale çevir ayna kapakları kalsın.

Tesekkurler abi. Benim baya hosuma gitti ya boyle kalsin bi dahaki haftaya bakima gelicem sana orda gorursun canli :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed