Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 alıp aranıza katılmak istiyorum. yardımınıza ihtiyacım var

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balabancagri

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login Osmangazi merkez ilçe kardeşim. Şehrin ortası yani. Dert edeceğin küçük bir yer değil. Busa da alfa ustası sıkıntılı biraz. Satıcı ile konuş, eğer aracına güveniyorsa ve dediği gibi olduğuna eminseniz yetkili servis Mengerlere (buda Osmangazi sınırlarında mesela) telefon et, bakıyorlar mı sor, biraz paraya kıy, direk oraya götür. Yok bakmıyorlarsa Bosch car service falan bul, yakı sayılırlar. Dışarıda sana özel servis tavsiye edemem kendi adıma. Bende yeni öğreniyorum çünkü.

burya da yazayım. araç sahipleri dolandırıcı çıktı. plaka 16 FN 584

crackher

9bin₺ hasar kaydı var bunun biri 2015in 3. Ayında 7700₺ civarı. Diğeri 2010da 1300₺ civarı. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Önden kaza almamış sonuçta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benimkindede 5500 tl lik bir kayıt var görsen 1000 tl etmez dersin ama kaskodan yetkili serviste yapıldığı için baya şişiriyolar malesef

crackher

burya da yazayım. araç sahipleri dolandırıcı çıktı. plaka 16 FN 584
ya son zamanlarda baya bir arttı bu dolandırıcılar.kapora falan vermediniz değilmi ?

balabancagri

benimkindede 5500 tl lik bir kayıt var görsen 1000 tl etmez dersin ama kaskodan yetkili serviste yapıldığı için baya şişiriyolar malesef
Aracın sahipleri dolandırıcı çıktı. Almaktan vazgeçtim. Haberiniz olsun. Tavan değişmiş, airbag patlamış. Ekspertize sokacağım dediğimixde öğrendik bunları

balabancagri

ya son zamanlarda baya bir arttı bu dolandırıcılar.kapora falan vermediniz değilmi ?
Hayır vermedim.

crackher

Hayır vermedim.

neyse geçmiş olsun kardeşim

qrkmtp

Gercekten de dolandiricilik olaylari cok artti buyuk gecmis olsun ucuz atlatmissiniz.Ben aldigim 147 yi sakaryadan almistim 1 ay arastirdim sakaryada full eksperte sokmustum ama rahat etmeyip birde maslakta soktum aracin kaputu deismisti ama kaza sebebi ile olmadigini soyledi iki serviste umarim gonlunuze gore bir arac bulursunuz.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi