Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 US 8622 / Alfa 159 1.9 Jtdm Distinctive+ / Yine yeniden, ilk aşkla...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

Sabah erkenden çıkıp anten adaptörü aradım, bir yerde buldum 5 tl ye aldım

Geri görüş kamerası montajı yapıyormusunuz dedim, 150 tl ye hallederiz dedi.

Önce bi aklıma yattı, kamerayı takarken nasıl olsa sökeceğiz gps anteni ve ipod kablosu vs yi de geçirirmiyiz dedim, aaa o multimedya kurulumuna girer 250 tl ye biter dedi.

Vay amadeus mozart dedim ok diyip çıktım

Radyo anteni, gps anteni, ipod kablosu montajını 20 dakikada bitirdim ve hepsi sıkıntısız çalıştığı gibi kablo kirliliği olmayacak şekilde gizli montaj yaptım:)

Azıcık elin yatkın değilse sabah sabah 250 tl kaptırmak an meselesi..
Kamera siparişini de verdim 15 dolara, 1 aya gelir yine kendim takarım:)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

qrkmtp

Ayakta alkisliyorum Muhtemel ben vermistim parayi suan uyuz olmus bir durumdaydim :))

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Ulusoy

Vay Volkan acayip bişey yapmışsın yine. 159 elinde bi başka oluyo maşallah.
Hayırlı uğurlu olsun.
Çok şık olmuş nazar değmesin kazasız keyifli günlerde kullanman dileğiyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ekerem

You are not allowed to view links. Register or Login
Sabah erkenden çıkıp anten adaptörü aradım, bir yerde buldum 5 tl ye aldım

Geri görüş kamerası montajı yapıyormusunuz dedim, 150 tl ye hallederiz dedi.

Önce bi aklıma yattı, kamerayı takarken nasıl olsa sökeceğiz gps anteni ve ipod kablosu vs yi de geçirirmiyiz dedim, aaa o multimedya kurulumuna girer 250 tl ye biter dedi.

Vay amadeus mozart dedim ok diyip çıktım

Radyo anteni, gps anteni, ipod kablosu montajını 20 dakikada bitirdim ve hepsi sıkıntısız çalıştığı gibi kablo kirliliği olmayacak şekilde gizli montaj yaptım:)

Azıcık elin yatkın değilse sabah sabah 250 tl kaptırmak an meselesi..
Kamera siparişini de verdim 15 dolara, 1 aya gelir yine kendim takarım:)
Mükemmel yapmışsınız. Ben işi ehline yaptırayım diye 200 tl ye anlaşmıştım. 2 saatin sonunda çözemedikleri kablo bağlantı olayını kendim hallettim. Konsola kasap gibi dalmaları da cabası sinir krizi geçirtiyorlardı. ne demişler insan kendisinin doktorudur alfa'sı varda kendi ustasıdır :D
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

ArinFırat

güle güle kullan kardeşim..bence multimedya taktırdıysan eğer tüm nimetlerinden faydalan, gps anteni, harici mikrofon,geri görüş kamerası,usb aux çıkışı vs herşeyini yaptır..benim elektrikçide 100 tl kamera aldım(30 tl ye bile vardı ben en pahalısını aldım) 50 tl işçilik vermiştim.anten soketini falan ücretsiz halletmişti You are not allowed to view links. Register or Login accaip yermiş yahu fiyatlara bak..
bu arada navigasyon başarsoft kullanıyorsan eğer 2017 son sürümünü gönderebilirim.

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolkanku

güle güle kullan kardeşim..bence multimedya taktırdıysan eğer tüm nimetlerinden faydalan, gps anteni, harici mikrofon,geri görüş kamerası,usb aux çıkışı vs herşeyini yaptır..benim elektrikçide 100 tl kamera aldım(30 tl ye bile vardı ben en pahalısını aldım) 50 tl işçilik vermiştim.anten soketini falan ücretsiz halletmişti You are not allowed to view links. Register or Login accaip yermiş yahu fiyatlara bak..
bu arada navigasyon başarsoft kullanıyorsan eğer 2017 son sürümünü gönderebilirim.

aynen öyle
gps anteni aktif.
mikrofonu kendi üzerinde mevcut hariciye gerek kalmıyor.
usb aktif
iphone çıkışı aktif

bir tek geri görüş kamerası kaldı, gelsin onu da kendim takarım muhtemelen :)

navigasyon igo ,açılışta da başarsoft ekranı geliyor..
telefondan yandex kullandığım için çok da gerek duymuyorum, zaten gözle takip etmek için çok aşağıda kalıyor ekran.
yine de teşekkür ederim  :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ArinFırat

aynen igo-başarsoft.. güle güle kullan kardeş..
isteyen başka arkadaş olursa özelden yazsın, 2017 dosyasını göndereyim

wolkanku

arkadaşlar selamlar,

1-2 hafta içinde yıllık bakımı yaptıracağım.

yağ konusunda kararsızlık yaşıyorum.

normalde 5w40 tavsiye ediliyor ANCAK makyaj ile birlikte gelen kullanıcı kitabında bu 5w30 olarak değiştirilmiş.

yurtdışındaki yetkili alfa romeo servisleri, bunun yakıt tüketimini bir nebze olsun düşürmek için yapıldığını ve uygun olanın 5w30 olduğunu belirtmişler.

Keza motul'un sayfasından baktığımda 5w30 tavsiye ediliyor.

tecrübelerinize göre, kullanıpta devirlenme ve sessizlik açısından fark yaşadığınız , tavsiye edebileceğiniz yağ öneriniz varsa açığım  :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

aynen igo-başarsoft.. güle güle kullan kardeş..
isteyen başka arkadaş olursa özelden yazsın, 2017 dosyasını göndereyim

Aslında benim ihtiyacım var. Babamın araçtada igo var ama haritası güncel değil. Bana internet üzerinden gönderebilmem mümkün mü?

la meccanica delle emozioni

ArinFırat

Aslında benim ihtiyacım var. Babamın araçtada igo var ama haritası güncel değil. Bana internet üzerinden gönderebilmem mümkün mü?

şu an işyerinde değilim, işim gereği sürekli arazideyim bu aralar.özelden mail adresinizi yazın, 2 3 gün içerisinde gönderebilirim

ekerem

arkadaşlar selamlar,

normalde 5w40 tavsiye ediliyor ANCAK makyaj ile birlikte gelen kullanıcı kitabında bu 5w30 olarak değiştirilmiş.

yurtdışındaki yetkili alfa romeo servisleri, bunun yakıt tüketimini bir nebze olsun düşürmek için yapıldığını ve uygun olanın 5w30 olduğunu belirtmişler.

tecrübelerinize göre, kullanıpta devirlenme ve sessizlik açısından fark yaşadığınız , tavsiye edebileceğiniz yağ öneriniz varsa açığım  :serefe:
5w30 5w40 ile ilgili farki tam bilmiyorum ama ben en son motul a gectim. Aracın km'sinden ötürü sanırım seste yada performansta buyuk bi değişim hissetmedim. Bikac kullanım sonrası değişir diye umuyorum
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

cem meric

Sıcaklık değerleri 5 ve 30/40 değerleri herhangi bir fark olacağını sanmam,
Kullanımda yada hissiyatta.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gokturk01

arkadaşlar selamlar,

bende geçen gün motul 8100 5w40 sipariş verdim bugün geldi cuma günü bakıma girecek önceki yağ mobil 1 esp 5w30 du arasındaki farkı bende çok merak ediyorum.

Reha

arkadaşlar selamlar,

5 30 ekonomi için tabi ki daha iyi bir yağ olacaktır ama 100 bin km 5 40 yağ kullanılmış bir motorda uyum sorunu yaşanabilir. Daha önce devamlı 10 40 yarı sentetik motor yağı kullandığım 156'da 5 40 tam sentetik yağ kullanınca fincanlardan ses gelmeye başlamıştı. O yüzden ben olsam 5 40 kaliteli bir yağ ile devam ederdim.

defrost

Ben motul 5 40 ile değiştim pişman oldum ses yüzünden
Mobil 5 30 ile kullanırken çok sessiz çalışıyordu şimdi oldu traktör.

cem meric

Motul ile ilgili ilk defa kötü yorum okuyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolkanku

benim için değerli bir bilgi oldu teşekkür ederim.

tam olarak mobil 5-30 ile motul 5-40 arasındaydım :)

mobil 5-30 'un sessizliği ile ilgili inanılmaz yorumlar var sayfalar dolusu. 159da siz de  deneyimlemişsiniz  :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

Volkan eski 159uma ilk yaptirdigim rutin bakimda mobil 5-30 koydurmustum, eski yag markasini bilmiyordum ama motorun sesi azalmisti, memnun kalmistim.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

wolkanku

hepsiburada'da karcher ürünlerinde %25 indirim var, yıkama makinesi alsak mı napsak bilemedim :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

qrkmtp

hepsiburada'da karcher ürünlerinde %25 indirim var, yıkama makinesi alsak mı napsak bilemedim :)
Şu yazdigini gordugume sevinsem mi uzulsemmi bilemedim :))Karcher in wd3 u inanilmaz uygun fiyatta bayadir almayida dusunuodum vakumlama ozelliginden oturu ancak aracta ve halida yeterli olurmu bilemedim :/

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan

Volkanım bugün Bim'de karcher basınçlı yıkama makinası satışa çıktı.110 bar.239 TL.Bilmem iş You are not allowed to view links. Register or Login card'a 6 taksit varmış.ilgilenen olursa.110 bar yeterli tazyik yaparmı bilmem.
haktas

hi_cazz

Alınacaksa k5'ten aşağısı alınmamalı. Ben k5 full control aldım. Birde mjjc snow foam lance aldım. Araba yıkamak hem çok daha kolay, hem daha keyifli oldu. Artık çift kova ile uğraşmıyorum. Valet pro advance ph natural şampuan ile ön yıkama yapıp durulayınca hemen hemen tüm kir alkıyor. Sonra tekrar aynı şampuanı püskürtüp eldivenle geçiyorum çok pratik oluyor.

K5 145bar basıyor ve yeterli ama daha aşağısında malesef kirleri çıkarmak çok zor.

wolkanku

Kaput altı keçesi ve onun altında kalan metalin temizliği, motor temizliği, üstüne de arabanın hızlı bir yıkanıp hızlı cila geçilmesi sonuçları:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia