Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

CLV 40 - Giulia Veloce Q4

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nicola Larini

Çok güzel..müthiş..keyifli sürüşler  :nazar:  :clover:

hannibal

En çok da sokaktaki bakışları merak ediyorum; Giulia narin narin caddelerde süzülürken.
+Oha o ne lan?
-Ne be? Hee dur bakim, rengi de güzelmiş he...
+Abi yanıyor araba ne bunun markası böyle?!
-Yürü yürü yılanla haçı gördüm Alfa Romeo bu, kalk kalk kalk
+...................

h.t

Çok güzel, harika, müthiş

Maşallah :nazar: :nazar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tfnsmsk

Güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle, maşallah :nazar:
sportif ruh.

muzaffersan

Maşallah diyorum maşallah...
Renk iç döşeme rengi harika kombinasyon nazar değmesin :nazar: :clover:

m.dnzylmz

Süper! Kazasız, belasız, Keyifli sürüşler dilerim...

Doğa Tosun

buradan da hayırlı olsun diyeyim abi, insafsız görünüyor, harika görünüyor. :nazar:

yarın körfez pistindeyim akşam istanbul'a geçeceğim içimde bir heyecan ya denk gelirsem ??  :p
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

mehmet_QV

Başlığı görünce resmen kalp atışlarım hızlandı. :D Kazasız belasız kullanın inş. araz muazzam.
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

cgokce

Hayırlı olsun, araçta renkte süper.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emreozkan

Hayirli uğurlu olsun. Çok guzel bir secim olmus. Arkadaslarin dedigi gibi bakarken insanin ici eriyor. Allah kaza bela,çizik vermesin. :alkis: :yukari-ok:

arslanoguzhan

Allah kazasiz belasız kullNmayi nasip etsin abi
[url="http://i.hizliresim.com/lEoYMk.jpg"]http://i.hizliresim.com/lEoYMk.jpg[/url]

Sportivo

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın . Renk muhteşem . Ben sorayım o zaman ilk , satışı kaç yıl sonra düşünüyorsunuz ?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

anıl-41

Hayırlı uğurlu olsun. Allah nazardan korusun. :nazar: :clover: :nazar:

Alsift140

Hayırlı uğurlu olsun, sanırım bu aracın hissettirdiklerini hiç bi araba hissettiremezdi insana.

Hele o insanların bakışları, farklı olmak, Özel olmak, belkide Alfayı özel yapan en önemli unsur, ne olursa olsun, o bi alfa Rome, piyasa arabası asla değil.

Bu yüzden Alfa alan insanda mantık, aramayacaksın sorgulamayacaksın

octinum

Of, of, of.  :alkis: :alkis: :clover: :nazar: :nazar: :clover:

Kazasız belasız ve keyfiyle yıllarca kullanman dileğiyle hocam. Nazara inanmam ama ya varsa diye arabanın güzelliğinden bahsetmeyi esgeçeceğim. Ama çok güzel hareket olmuş.  :serefe:

Ugur55

Çok çok çok iyi gorunuyor. Bu mavide bir başkaymış. Nazar degmesin maşallah :nazar:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Fiction

Hayırlı olsun, mükemmel ötesi gözüküyor.
GTV 2.0 TS Phase 2

ku2

Renk donanım çok iyi. Buradan da yazayım dedim Okan.. Hayırlı olsun tekrar. Kazasız belasız. Sokakta uzaylı gibi dolaşır makina :)) Mantık mı, aşk mı :)) Aşk kazandı. Görüşmek üzere.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ihsany

Hayırlı olsun Okan abi, kendime almış gibi sevindim senin adına. Harika görünüyor  :nazar:  :clover:

Bu arada Alfa ile kırmızı renk ikilisini bir kenara koyarsak, geçmişten bugüne kullanılan mavi ve mavinin tonlarında çok güzel Alfalar var.

Keyifli sürüşler  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

alihsans

Hayırlı olsun Okan abi. Sana her şeyin en güzeli yakışır.  :clover: :nazar:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login
Gule gule kullanin,  bence en guzel kombinasyonu almissiniz

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

çok teşekkürler

You are not allowed to view links. Register or Login Sağol kardeşim
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.

salihyksk

mesaj yazdıgınızı görünce bir heyecanla girdim konuya ama yeni fotoğraf yeni paylasım yok  :duvar:  :D :D

qrkmtp

mesaj yazdıgınızı görünce bir heyecanla girdim konuya ama yeni fotoğraf yeni paylasım yok  :duvar:  :D :D
Hahaha ayni dusuncelerdeydim sadece yazamamistim :))

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

balesanist

Hahaha ayni dusuncelerdeydim sadece yazamamistim :))

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+40
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

canselmo

Maşallah Allah nazarlardan saklasın.. :nazar:

Cok güzel kombin yapmışssınız. Aşırı ilgi cekiceği ve bakışları alınmayacağı araç . Veloce yi test etmiştim cok başarılı bir araç fakat yine de 4 ceker yerine arkadan itişli olunsa o şasi ile daha bi zevkli olucağı kesin..
2.memleket  = İtalya