Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 SRC 45 2oo8 Spider 2.2 JTS SeleSpeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

Yakın zamanda bu aracımda satılığa çıkacaktır. İlgilenen olur ise mesaj atabilir.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

EscC

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
Giulia QV yoldamı Sercan :haydi:

yok hayır, giulia yı görmeden alıp almama kararı almam açıkcası ama fiyat yüksek ben düşünmem. Bir arabaya o kadar para vericeksem, sınıfında özel olmalı

Not: Giulia özel degilmi kardeşim daha nolcak demeyin. Bana Göre Özel değil, Güzel bi otomobil. QV si özel bi otomobil. 560 bin TL (ÖTV Zamsız bi arabaya verme niyeti olan adam zaten GQV ye bence binmez)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

Bugun cihazi biraz havalandirdim :) uzun zamandir yatiyodu

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sonra yeter bu kadar diyip geri hapis :)

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

akıllı

Maşallah.  :nazar: Allah sana da, senden sonrakine de, içinde bizlere de kaza bela vermesin. Ne diyelim başka.

Tolga033

Kırmızı olsun,üç kuruş fazla olsun.. Boşa dememişler. :) Maşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

octinum

Konuda güncelleme görünce satıldı zannettim. :)

Du bakalım çok çalışayım da benim Bellayı kızıma verince belki bana satarsın. 1 yaşını doldurdu, kaldı 15 yıl.  :haydi: :lol:

Siempre

maşallah efsane bi araba... tam bir muayyer :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

Sercan Keklik

Arabayı ilandan kaldırdım.

Geçen yıl 110 TL verdiler vermedim (2 Kişi). 115 istedim. Bu yıl 115 verdiler (3 Kişi) 120 istedim vermedim. Artan araba fiyatları, Bugun şasesi boyalı 159 ların 60-70 e satıldığını gördükçe bu arabayı ınsanın satası gelmiyor.

385.000 Kişi bakıp 5.000 TL yüzünden bu arabayı almıyorsa bu saaten sonra zaten benden sittin sene alamaz :)

Arabaya Ön Fren Kiti 330x28 Fren Kiti Aldım.

2 Adet Taşıyıcı, Kaliper (Sarı) 330 mm Disk.

Üzerindeki delikli diskler, ön - arka sökülecek satılacaktır. yaklaşık 3.000 km kadar kullanılmış olup tertemzidir.

4 Adet Amortisör (eski tepkiyi artık saglamıyor bence) ve alt karter muhafaza daki beni deli eden kırıklar yüzünden muhafaza alıp yaza kadar baya para harcarım diye düşünüyorum :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

balesanist

Geçen yıl 110 TL verdiler vermedim (2 Kişi). 115 istedim. Bu yıl 115 verdiler (3 Kişi) 120 istedim vermedim. Artan araba fiyatları, Bugun şasesi boyalı 159 ların 60-70 e satıldığını gördükçe bu arabayı ınsanın satası gelmiyor.

385.000 Kişi bakıp 5.000 TL yüzünden bu arabayı almıyorsa bu saaten sonra zaten benden sittin sene alamaz :)

Üzerindeki delikli diskler, ön - arka sökülecek satılacaktır. yaklaşık 3.000 km kadar kullanılmış olup tertemzidir.

4 Adet Amortisör (eski tepkiyi artık saglamıyor bence) ve alt karter muhafaza daki beni deli eden kırıklar yüzünden muhafaza alıp yaza kadar baya para harcarım diye düşünüyorum :)

385 bin rakamının 385 i benim 🤙🏻

Benzetmek gibi olmasın 2009 senesinde arsa karşılığı sıfır bir daire almıştım o zamanın parası 115 bin lira verdiler ben 120 istiyordum. Piyasa kötüleşti 115 dedim 110 verdiler, vermedim. 105 istedim kriz iyice etkisini hissettirdiği günlerdi alıcı çıkmadı. Derken bir iki ay sonra benim nakite ihtiyacım oldu 90 bin liraya verdim. Şimdi 350-400 arası gidiyor.
Bir malın değerinin alınıp satıldığı fiyat olduğunu uygulamalı tecrübe ettim.
Sizin araç değerini bulmuş ama siz satmak istiyor musunuz, bence istemiyorsunuz. Zorunluluk yoksa da satmayın bence, böyle nadide bir Alfa usta ellerde güzel.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Sercan Keklik

385 bin rakamının 385 i benim 🤙🏻

Benzetmek gibi olmasın 2009 senesinde arsa karşılığı sıfır bir daire almıştım o zamanın parası 115 bin lira verdiler ben 120 istiyordum. Piyasa kötüleşti 115 dedim 110 verdiler, vermedim. 105 istedim kriz iyice etkisini hissettirdiği günlerdi alıcı çıkmadı. Derken bir iki ay sonra benim nakite ihtiyacım oldu 90 bin liraya verdim. Şimdi 350-400 arası gidiyor.
Bir malın değerinin alınıp satıldığı fiyat olduğunu uygulamalı tecrübe ettim.
Sizin araç değerini bulmuş ama siz satmak istiyor musunuz, bence istemiyorsunuz. Zorunluluk yoksa da satmayın bence, böyle nadide bir Alfa usta ellerde güzel.

Walla üstad 120 ye bugun 316 alınmıyor :) kalsın. Çok şükür maddi açıdan bi yükü yok. Hatta bulunsa bu kdr düzgünü aynı kombinlerde 10 tane daha al koy

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

OğuzCanAlantor

Bekle bekle gelip çalıcam kapını 😂 Beni kırmazsın biliyorum

Sercan Keklik

Bekle bekle gelip çalıcam kapını Beni kırmazsın biliyorum

Sen ankaralısın :) arka çekilli degil buu
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

OğuzCanAlantor

Sen ankaralısın :) arka çekilli degil buu

Pohahaha hardtop yaptır Ankarada ihtiyacım olucak 😂

master

Abi en güzelini yapıyorsun. Bir de millet özellikle mi yapıyor nedir çözemedim gitti. Aynı hikaye seninle. Geçtiğimiz sene araba fiyatları daha düşükken 100'den koydum bizim burdan birisi 97 verdi (bir sürü arabası var, alamayacağından değil yani inadına 97 veriyor o da), 3 bin liranın inadına kaldı araba. Bir başkası 95 verip ardından haftada bir arayıp sürekli taciz etti, hadi 95'e bağlayalım diye.

Bu sene araba fiyatları coşunca hafif artırıp 110 koydum 103 ve 105 veren oldu yine olmadı. Benimki de ilanda değil şimdi, kafamda yapılacak bir iki şey var onları yapacağım ben de.

Piyasaya bakınca şu paraları geçtim çok daha yükseğine bile muadil araç bulmanın mümkünü yok zaten. Kalsın boşver, en güzelini yapıyorsun. Ben de en fazla 1000 km falan kullandım herhalde bu sene. Kalsın garajda turşusunu kuracam :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Sercan Keklik

Abi en güzelini yapıyorsun. Bir de millet özellikle mi yapıyor nedir çözemedim gitti. Aynı hikaye seninle. Geçtiğimiz sene araba fiyatları daha düşükken 100'den koydum bizim burdan birisi 97 verdi (bir sürü arabası var, alamayacağından değil yani inadına 97 veriyor o da), 3 bin liranın inadına kaldı araba. Bir başkası 95 verip ardından haftada bir arayıp sürekli taciz etti, hadi 95'e bağlayalım diye.

Bu sene araba fiyatları coşunca hafif artırıp 110 koydum 103 ve 105 veren oldu yine olmadı. Benimki de ilanda değil şimdi, kafamda yapılacak bir iki şey var onları yapacağım ben de.

Piyasaya bakınca şu paraları geçtim çok daha yükseğine bile muadil araç bulmanın mümkünü yok zaten. Kalsın boşver, en güzelini yapıyorsun. Ben de en fazla 1000 km falan kullandım herhalde bu sene. Kalsın garajda turşusunu kuracam :)

1000 mi :) 2017 süresince 300 km kullanmadım motordan dolayı masrafı yok abi cillop gibi frenleride taktın mı kalsın :)

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

murat

Ya hem Öndere hem Sercana diyorum, ihtiyacınız yoksa niye koyuyonuz ilana da sinirinizi bozuyonuz kendi kendinizin. Satılır mı olm böyle güzellik eğer para ihtiyacı yoksa.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Sercan Keklik

Ya hem Öndere hem Sercana diyorum, ihtiyacınız yoksa niye koyuyonuz ilana da sinirinizi bozuyonuz kendi kendinizin. Satılır mı olm böyle güzellik eğer para ihtiyacı yoksa.

Abi olay para degil ki, 2017 boyunca 300 km yapılmış bi araçtan bahsediyoruz :)

kaskosu, Trafiği vs dert degil. Yakıtı degil.. duruyor yani garajda alışkın olmadığım bir his. Zevkini alıyorsun sonra daha zevkli birşey buluyorsun ona dadanıyorsun :))

Açık konuşayım satılırsa bile alıp yerine araba koymayacağım. Jeep düşünüyordum ama fuzuli haftanın 1 günü binmek için gereksiz para.

Jet-Ski ye kanıma girmişlerdi Sea Doo baktım bütün yaz, şimdi yazda bitti seneye yaza hayrola belki satmadan alırım. Belki ona da hevesim gider  :lol:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

akaydoruk

Eşref saatini yakalasam alıcam ama saati yakalayamıyorum...
11' Mito Qv

34 VK 5478

OğuzCanAlantor

Abi olay para degil ki, 2017 boyunca 300 km yapılmış bi araçtan bahsediyoruz :)

kaskosu, Trafiği vs dert degil. Yakıtı degil.. duruyor yani garajda alışkın olmadığım bir his. Zevkini alıyorsun sonra daha zevkli birşey buluyorsun ona dadanıyorsun :))

Açık konuşayım satılırsa bile alıp yerine araba koymayacağım. Jeep düşünüyordum ama fuzuli haftanın 1 günü binmek için gereksiz para.

Jet-Ski ye kanıma girmişlerdi Sea Doo baktım bütün yaz, şimdi yazda bitti seneye yaza hayrola belki satmadan alırım. Belki ona da hevesim gider  :lol:

Garajda duruyorsa gönder biraz canını alalım Ankara gecelerinde :D :D

master

Abi Sercan'ın söylediklerine gönülden katılıyorum ben de :) Garajda duruyor araba. Kullanıldığı yok. Sadece yaz gelince Çeşme'ye giderken otobanda sabit hız kullanıyordum, şimdi de hanım "ben ordayken araba gerekince onu kullanamıyom, onla gitmeyelim benim arabayı kullanalım" falan diyince o da yalan oldu. Bu seneki 1000 km de bir kere ailevi vefat durumu oldu o esnada el altında başka araba yoktu acil Denizli'ye gidip geldim, kalanı da hanım söylenmeden önceki süreçteki Çeşme git-gel zaten. Yoldan ziyade haftada bir akü bitmesin diye otopark içinde turlarken yapıyor araba km'yi :) Geçen sene de durum pek farklı değildi.

Öyle süs eşyası gibi duracağına kullanacak birisi alsın mantığıyla satışa koyuyorum ben de. Tamam aciliyeti yok, ama hiç kullanılmayan arabanın orada durması da yazık günah, israf olarak geliyor bana, o yüzden gitsin istiyorum. Bir yandan da insanlar rakamını vermeyecekse de kalsın garajda evladiyelik dursun, sıkıntı değil. Alayım desen piyasada bir benimki bir Sercan'ınki var düzgün araba, bulamıyorsun da başka eli yüzü düzgün. O yüzden satarken zaten muadillerinden ucuza veriyoruz, bari ölü rakama gitmesin, içimiz cız etmesin. Aldığım fiyatı bilip "ama aldığının üstünde rakam istiyorsun" diyen ekonomi düşmanları oluyor fiyat kırmak için de, 3 sene önceki TL değeriyle bugünkünün değerini kıyasla diyince susuyorlar. Zaten 2017'den önce araba alıp da 2017'de TL üstünden aldığından daha düşük fiyata satan insan var mı?

Keşke arabaların hepsi euro bazlı ilana giriyor olsa da, o zaman anlaşılır aslında ne kadar fiyat kırmışız, harcanan paranın ne kadar altında veriyoruz. Zaten doğrusu da bu lafım yok, aldık, kullandık, fiyatını eksilttik satıyoruz. Ama fiyat eksilttik diye de mezarcılık yapanlara prim vereceğiz diye bir durum da yok :)

Sıfır Clio'nun 75.000, donanımlı bir Fiat Egea'nın 110.000 TL olduğu memlekette bu arabalara bu para çoksa, gerçekten dursun garajda. Yanımdan geçen Ferrari 458'in camlarını indirip arabaya bakıp gaz verdiğini gördü bu gözler. 911'ler, Camaro'ları saymıyorum zaten. Anlatmaya çalıştığım bu, Spider kullanmayınca çok net anlaşılmıyor ama bu arabayı Z4'ten SLK'dan falan net şekilde ayıran nokta bu. Hem içindeyken, hem dışarıdakilere göre fiyatının kat kat kat üstünde hissettiriyor bu araba. Z4, SLK falan mekanik ve sınıf olarak rakibi olsalar da, prestij, sürüş keyfi ve hissiyat olarak yakınından geçebilecek arabalar değiller. Atıyorum sanılabilir ama park halindeyken ya da yoldayken Ferrari'ye yakın seviyede ilgi görüyor araba. Ben de ilk aldığımda bunu beklemiyordum, ama durum bu. Çeşme'de grup halinde birden fazla arabayla gittiğimizde BMW'siyle giden arkadaşı "yerimiz yok" diye almayan en concon mekan Spider'la gidince "buyrun efendim:)" diye kapı önüne çekti arabayı. Kaç iş toplantımda Spider yardım etti bana :) Yani bunlar hiç sevdiğim veya aradığım şeyler değil, ama Türkiye'de de böyle bir mevzu var maalesef. Spider da şu anda "az paraya çok prestij" için ilk adres. Dediğim gibi süpersporlar ne kadar ilgi görüyorsa, Spider da bunun %80-90'ı kadar ilgi görüyor. Buna ek olarak sürücüsüne de yine fiyatının çok üstünde bir keyif verdiği için, ben SLK'yı, Z4'ü falan (ikisini de kullandım) gerçek anlamda rakip olarak göremiyorum.

Üstüne yapılan onca masraf, harcanan onca emeğe rağmen yıpranma payı (ki yıpranmadı araba, aldığımızdan daha da iyi şimdi:) ), ve hadi model yılı itibariyle yaşı artıyor diye onu hesaba katıp bu kadar bulunmayan bir arabada yine de çok ciddi fiyat eksilterek satışa koyuyoruz, sonra 5.000 lira eksik teklifini kabul etmedik diye arabayı almayan adam "bu fiyata vermezsen Z4 alıcam, hem BMW. Zaten bu araba kupon, satamazsın" diyor. Bu mantıktaki insan zaten almasın, Z4'üyle mutlu mesut yaşasın :) Biz de arabayı bilmeyen piyasa adamına satalım diye ölüp bitmiyoruz ki. İşin özü, zaten kar edelim diye satmıyoruz bu aracı, kar edecek olsam ben arabayı aldığımda İstanbul'dan başka bir Alfisti daha vardı, ben almasaydım o alacaktı, 2 günle kaçırmıştı arabayı, o arayıp ben alır almaz hemen ardından 2014 yılında 10.000 TL fazlasını teklif etmişti, direk ona verirdim o zaman. Uzun uzun anlattım da, işin özeti bu, kar etmek değil zaten zararla veriyoruz, ama sırf zararına vereceğiz araba kullanılmıyor diye de mezara koyacak değiliz arabayı :)

Satılırsa benim de yerine yeni araba planım yok. Çünkü ikinci elde Spider'ın en azından 2,5 katı fiyatlarla satılan arabaları almadıkça Spider kadar ilgi çeken ve prestij gören başka araba bulunmuyor, o paralar da yüzyılda bir kullanılacak keyif aracı için yazık diye düşünüyorum. Hadi bir örnek daha vereyim, arkadaşımın kardeşine yeni 2017 model 4.20d Cabrio M paket aldılar. Bir yerde birlikteydik, beni arabaya bırakacaktı ama bilmiyor benim arabayı. Adam bana o esnada anlatıp duruyor, "abi araba çok güzel, çok memnunum vsvsvsvs", o esnada da benim arabanın yanına geldik, adam görünce ağzı sulanarak arabayı kurcalamaya, içine binmeye falan başladı. "2007 model bu" diyorum, inanmıyor. "Satıyorum bu arada" dedim, fiyatı söyleyince ağlayacaktı neredeyse, çünkü 4 katına yakın para verdi aldığı arabaya :)

Kullanmasam bile şimdi yeni siparişler vereceğim ben de. Bu sene ve önümüzdeki sene alınacak parçalar, yapılacaklar belli.

İç dökme gibi oldu ama sanıyorum ki Sercan ile benzer duygulardayız, işin özeti bu aslen :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

octinum

İhtiyaç veya "üstüne şu kadar koyup Cülya alacam" demiyorsanız dursun abicim arabalarınız. :) Sizin Spider'larınızın piyasası diye bir kavram yok. Yani satışı zor anlamında demiyorum piyasası yok diye; karşılaştırabilecek bir şey yok.

Bir de bizim fabrikadan yakın dostum bir Alfistamız var, babası da galericidir. Benim hanımın eski Vectra'yı satayım dediğim zaman Türkiye piyasa mantığını çok güzel açıklamıştı. Ben o dönem arabaya sanırım 20 bin yazacaktım. Güzel de baktığım, anısından dolayı sevdiğim bir araba. Dedi ki "Abi 23 bin yaz. Sen 20 bin yazarsın 19 verirler satmazsın, elinde kalır. 23 bin yaz adam arar 21'e bırakırsın, o salak da oh 2 bin lira ucuza elinden aldım kar ettim diye sevinir".

Yani 120 bin, 110 bin TL rakamlarında beş bin lira dediğin %5. Benim Vectra'da kırmak isteyecekleri rakamla aynı aslında. Parası yetmiyor da 5'i veremiyor olacak bir şey değil. Bu basbayağı yukarıda bizim arkadaşın açıkladığı psikoloji. 125 desen muhtemelen 115 deyip 120'de anlaşacak o Z4 alırım diyen eleman. E ihtiyacın yoksa da sırf bu durumda kalmamak için elde bile tutulur ki Spider bu, ihtiyaç olmadığı sürece koleksiyonluk kalmasında hiç sakınca yok bence.

O değil de ticaret değil binici kafalı olduğum nasıl belli oluyor. :D Neyse ben gidip Google'da biraz Spider resmi bakayım, bu birkaç gün Spider düşüneceğim anlaşılan. :)

Semih izgi

Satma fikrini acilen bırakman lazım Sercan abi.

Sercan Keklik

İlk değişikliği jant armaları ile yaptık. Bu hafta amortisörler ve yeni frenler takılcak

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark