Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti İstanbul buluşması Sonbahar 2017

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuti147

You are not allowed to view links. Register or Login
ALLAH nasip ederse 2023 e kadar olacak inşallah

İnsallah diyoruz..
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

balesanist

İnsallah diyoruz..

Beni bekliyoruz, 7 aydır kafama göre 159 bulamadım. 2023 e kadar bulurum ama kesin.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

coolistanbul

Beni bekliyoruz, 7 aydır kafama göre 159 bulamadım. 2023 e kadar bulurum ama kesin.
Bekliyoruz özlemle... +1

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Hasqar

Whatsapp grubu falan var mı veya oluşturulabilir mi?

muratdayyy

Bende varım

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2005 alf@ romeo 147 mk2

agucba

Yok mu bu işe gönüllü el atacak bir babayiğit?  :kahve:

///////////////

Sercan Keklik

Yok mu bu işe gönüllü el atacak bir babayiğit?  :kahve:

Ben tanıyorum adı, Serkan Soyadı Çıkış :) veya Murat Arslan da olur
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

OğuzCanAlantor

Ben tanıyorum adı, Serkan Soyadı Çıkış :) veya Murat Arslan da olur

Büyük birşeyler olursa Ankaradan geliriz :D  :haydi:

ekerem

Bu kadar tecrübeli isim varken haddime değil ama Riva' ya hemen gelmeden önce sağ tarafta pasamandira köyünde çok güzel piknik alanları var. Geçen birisine gitmiştim orman ve nehirin kenarında hazır mangal yapilabilinen (kapali yeri de var) önünde 50 arabayı rahat alabilecek çimlik otoparkı olan (daha fazla da olabilir) bi tesis. İçimden alfisti buluşması için güzel yer olur demiştim. Benim ki bı fikir tabi :arkadasim:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

agucba

Bu kadar tecrübeli isim varken haddime değil ama Riva' ya hemen gelmeden önce sağ tarafta pasamandira köyünde çok güzel piknik alanları var. Geçen birisine gitmiştim orman ve nehirin kenarında hazır mangal yapilabilinen (kapali yeri de var) önünde 50 arabayı rahat alabilecek çimlik otoparkı olan (daha fazla da olabilir) bi tesis. İçimden alfisti buluşması için güzel yer olur demiştim. Benim ki bı fikir tabi :arkadasim:

E mekan ile görüşün o zaman, şartları ne imiş, ne istiyorlar...

///////////////

ekerem

E mekan ile görüşün o zaman, şartları ne imiş, ne istiyorlar...
O zaman en kısa zamanda gidiyorum, soruyorum, fotoğraflarını çekip buraya koyuyorum :yukari-ok:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

agucba

O zaman en kısa zamanda gidiyorum, soruyorum, fotoğraflarını çekip buraya koyuyorum :yukari-ok:

Bence gitmeyin, telefon ile sorun, internet sitesi varsa burada paylaşın. Diğer türlü, gerçekleşmeme ihtimaline karşı, hem zaman anlamında hem de maddi anlamda kendinizi boşa zahmete sokmuş olursunuz.  :(

///////////////

ekerem

Selam arkadaşlar,
Önceden numarasını almamıştım. Adını da unuttum ama evime 20 dkya falan olduğundan bugün gittim.Ama kapali olup kapısının kilitli olacağını düşünmemiştim. Şükür adını ve numarasını öğrendim . Adı "Eyüp'un yeri" pasamandira da. Telefonla konuştum. tabi hangi gün falan kaç kişi gelicek net bişey bilemedigim için herhangi bir pazar sabahı kahvaltı olarak sordum. İstanbul'dan katılım çok olur gibisinden 50 kişiden fazla olabilir dedim ama şimdi acaba fazla mi dedim diye düşünüyorum :D serpme kahvaltı yaptığını kişi basi 25 tlden yapacagini söyledi. Tabi sayı belli olsa biraz daha pazarlık yapabiliriz. Kahvaltının yazın daha güzel olduğunu köyden salatalık domates biber getirdiğini ama şimdi bunlardan eksik olarak yine de güzel çeşitli bir kahvalti ayarlayabilecegini söyledi. Sonrasında piknik olarak kalmak isteyene mangal verip bunu ayrıca araç başına 50 TL'den yapacağıni söyledi. Zaten tek gitsek de bu fiyat var illaki indirim yapar.
Olumlu olarak güzel doğa içinde bı yer, geniş bı arazi içinde.
Olumsuz olarak herkese yakın olmayabilir (gerçi İstanbulluların yakın uzak kavramını 2 yılda daha anlayamadım) , hava bozuk olursa yerler çamur olabilir.
Resimlerini internetten bı kaç tane buldum ve kapısından çektim.

Yol üstünde daha küçük başka bı yere de danıştim.
O da sadece kahvaltı ve mangal servisi olduğunu söyledi. Kahvaltılar  kişi başı 20, 25 ve 35 TL şeklinde farklıymış. Sayıya göre  indirim yaparız dedi. Mangalı da 15 TL'ye veririm dedi. Ama müzik ve ses istemiyoruz burası sakinlik için falan dedi. Oranın da resimleri şu şekilde;

Evet herkes bı fikir verirse olumlu yada olumsuz, daha uygun görülen bı yerde varsa güzel bı Alfisti İstanbul buluşması yapabiliriz :alfisti:
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

muratdayyy

Selamlar ben uyarım

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2005 alf@ romeo 147 mk2

coolistanbul

Selam arkadaşlar,
Önceden numarasını almamıştım. Adını da unuttum ama evime 20 dkya falan olduğundan bugün gittim.Ama kapali olup kapısının kilitli olacağını düşünmemiştim. Şükür adını ve numarasını öğrendim . Adı "Eyüp'un yeri" pasamandira da. Telefonla konuştum. tabi hangi gün falan kaç kişi gelicek net bişey bilemedigim için herhangi bir pazar sabahı kahvaltı olarak sordum. İstanbul'dan katılım çok olur gibisinden 50 kişiden fazla olabilir dedim ama şimdi acaba fazla mi dedim diye düşünüyorum :D serpme kahvaltı yaptığını kişi basi 25 tlden yapacagini söyledi. Tabi sayı belli olsa biraz daha pazarlık yapabiliriz. Kahvaltının yazın daha güzel olduğunu köyden salatalık domates biber getirdiğini ama şimdi bunlardan eksik olarak yine de güzel çeşitli bir kahvalti ayarlayabilecegini söyledi. Sonrasında piknik olarak kalmak isteyene mangal verip bunu ayrıca araç başına 50 TL'den yapacağıni söyledi. Zaten tek gitsek de bu fiyat var illaki indirim yapar.
Olumlu olarak güzel doğa içinde bı yer, geniş bı arazi içinde.
Olumsuz olarak herkese yakın olmayabilir (gerçi İstanbulluların yakın uzak kavramını 2 yılda daha anlayamadım) , hava bozuk olursa yerler çamur olabilir.
Resimlerini internetten bı kaç tane buldum ve kapısından çektim.

Yol üstünde daha küçük başka bı yere de danıştim.
O da sadece kahvaltı ve mangal servisi olduğunu söyledi. Kahvaltılar  kişi başı 20, 25 ve 35 TL şeklinde farklıymış. Sayıya göre  indirim yaparız dedi. Mangalı da 15 TL'ye veririm dedi. Ama müzik ve ses istemiyoruz burası sakinlik için falan dedi. Oranın da resimleri şu şekilde;

Evet herkes bı fikir verirse olumlu yada olumsuz, daha uygun görülen bı yerde varsa güzel bı Alfisti İstanbul buluşması yapabiliriz :alfisti:
Emeğinize sağlık

Keyifle katilirim...

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Dellobaltino

Ilk baktiginiz yer güzelmiş samandira yakin bana memnuniyetle katilirim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan

Ben de seve seve katılırım. Doğal bir ortam. Çok keyifli olur. Ancak yaza merhaba buluşması olur burada sanırım. Çünkü havalar gerçekten soğudu. Yağışlarda başladı iyiden iyiye. Emeğinize sağlık.
1 hayal
5 duyu
6.his

qrkmtp

İki yerde çok güzel ve çok hoş görünüyor yakında olsa uzakta olsa karda yağsa gelicem arkadaş :)) :alfisti:

murat

Biz de gereken desteği vermeye çalışırız tabi yönetim olarak  :alfisti: Mekanlar gayet güzel  :yukari-ok:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

h.t

Ankaradan katılım sağlarız biz de aksilik çıkmaz ise  :alfisti: You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

ekerem

ilk başta çok kimse yazmayınca ilgi çekmedi diyodum :) malum soğuklar başladı daha önce ki buluşmalar ne zamanlarda yapılmıştı acaba? tarih için genel fikir nedir?
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Kaan

ilk başta çok kimse yazmayınca ilgi çekmedi diyodum :) malum soğuklar başladı daha önce ki buluşmalar ne zamanlarda yapılmıştı acaba? tarih için genel fikir nedir?

Eskiden yaza merhaba ve yaza veda olarak ilkbahar ve sonbahar da yapılırdı.
En son büyük org. Bolu'ya gitmiştik.
Sonrasında sessizlik hakim.
1 hayal
5 duyu
6.his

coolistanbul

Çok soğuk havada da buluşmalar yapılmıştı örnek 1 Aralık 2013 Dolmabahçe buluşması gibi....
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

ekerem

Hava bı anda soğudu hafta sonu da kar geliyormuş. Sanırım tarih bahar Buluşmasina kalacak
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Spider916

Evet arkadaşlar ;

Konu eski ama anladığım kadarı ile ilgi var ve olacak.

Sadece harekete geçmemiz gerekiyor.

Şöyle bir önerim var ;

19 Mayıs'ta Bostancı-Kadıköy arası Bağdat caddesi güzergahlı bir Alfa Romeo resmî geçidi organize etsek kimler katılabilir ya da katılmak ister ?
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)