Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hbtokgoz

Selam,
İstanbul atasehir'deyim. İs bankasi genel mudurlukte bilgi teknolojilerinde calisiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mergin1905

Herkese gunaydin,

Ben Mustafa Karacan.
THY Teknik`te Motor Bakim Planlama Muhendisi olarak gorev almaktayim

ogun

Merhaba selçuk üniversitesinde çalışıyorum ve harita mühendisliği okuyorum henüz bir alfam yok ama 156 ile ciddi düşünüyorum  :D

crackher

Selam bende biletixte  çalışıyordum. Passolig den dolayı bıraktım. Şimdi Maliye Bakanlığı müfettişlik sınavını bekliyorum .

Kubilay

Dijital Pazarlama üzerine çalışıyorum.Fakat şuan Sosyal Medya tarafına yoğunlaştım.Bir ajansta Sosyal Medya Uzmanı olarak çalışıyorum.

ekerem

Merhabalar, adım Eyup. Beykozda milli egitimde matematik ogretmeniyim.
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Subutai

You are not allowed to view links. Register or Login
Selamlar. Adım Murat Orman İşletme Şefiyim. Yaşım 27. Sinopun Dikmen ilçesinde görev yapıyorum.

dikmende İslam Küçük diye bir kardeşimiz var bilir misin acaba?

emnalp

Herkese merhabalar,
İsmim Emin Alp, makina mühendisliği okuyorum. Ankara'da yaşıyorum. Genelde okuyucu olduğumdan ve forum kültürüne çok aşina olmadığımdan, özür dileyerek, kendimi tanıtma mesajımı ancak yazabiliyorum. Yıllardır büyük bir arzuyla istediğim 159'a yaz sonu kavuşup, aranıza katılmayı umuyorum :)

qrkmtp

Merhaba , forumda baya gezipte burayi es gecmisim:) Bende turktelekom kurumsal ofiste calisiorum 30 yasindayim telefonlarla ilgili sorularinizda yardimci olabilirim(iphone haric pek sevmiorum kendilerini) :))

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutrıza

İstanbulda proje ve yapı denetim firması sahibiyim
206 gti 2001-..
forester 2.0 s turbo 2008-2014
golf 7 tdi 2015-2016
Ww cc 2016-
159 JTD 2017-

Butterfly1377

Merhabalar, bende forumda uzun süredir dolaşıp bu bölümü atlayanlardanım  :) İsmim Sami Aydın Söke'de yaşıyorum Kültürbalıkçılığı sektöründe yönetici olarak çalışmaktayım, veee 2 aydır 2004 model 156 2.0 sahibiyim.

Emirhan

Merhabalar, ismim Emincan AKINCI. Denizlide avukatlık yapıyorum ve 2013 model giulietta sahibiyim.
Foruma çok yoğun olarak giremediğim için bende bu konuyu yeni gördüm, herkese iyi forumlar.

Vurgun1453

Bende 28 yaşında 4  aylık Alfistim yakışıklı bir 147 im var. :nazar:
Mehmet / Makine Mühendisi / Mersin
:alfisti:

ihsany

Merhaba arkadaşlar,

Küçük bir işletme için bir muhasebeciye ihtiyacımız olacak. İçimizde muhasebeci olan veya çevresinde tanıdığı muhasebeci olan arkadaşlar, benimle iletişim bilgisi paylaşabilirler mi?
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ECB

Merhaba ismim Emre Can BAĞCİVAN,
KTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği mezunuyum.
Şu an Ankara'da Hacettepe Teknokent'te Proje Uzman Yardımcısı olarak çalışıyorum  :kahve:
*Alfa 147 1.6 TS - 2008 06AR9494

Ufuk159

ufuk kanbur ben. 32 yasındayım makina imalat sektöründe çalışıyoruım.

agucba

Uluslararası Taşımacılık yapan yabancı bir taşıma şirketinin Türkiye ofisinde çalışıyorum. Çalışma ortamının şartları, çalışan sayısının çok az olması, eve olan yakınlığı ki İstanbul'da işe yürüyerek gidip gelebilmek bir lüks, fena olmayan bir maaş... Ama yine de beraber çalışılan kişilerin ego, hırs, kin ve alçak gönüllü olmayan yapıları, butik çalışma düşüncesi sebebi ile az ama öz olan müşterilerin bitmek bilmeyen "ne olursa olsun ben haklıyım" mantalitesi ve sınırları zorlayan terbiyeleri, benim gibi işini profesyonelce yapmaya çalışan sakin bir insanın bile sinirlerini germeye sebep olabiliyor. Öyle ki çevremde "Allahtan bile korkum yok" diyerek sırf görüntüsüne bakarak onları aşağılamaya çalışanlar varken, o ortamda daha fazla bulunmanın anlamı olmaz, bana katacağı bir şey olmaz.

Biliyorum ki Türkiye şartları şu anda çok zorlu ve gelecek senelerde daha da zor olacağa benziyor, biliyorum ki geçimini sağlamam gereken bir ev, eş ve geleceğini garanti altına almam gereken bir evlat var, biliyorum ki en azından ev-iş konumu açısından bundan daha iyisini bulmam zor, biliyorum ki trafiğin nispeten az olduğu böyle bir çevre bulmam da zor ama eğer şartlar uymuyorsa, olmuyorsa olmuyor. İnsanın yüreğinin ortasında devamlı olarak bir kütle ile çalışıyor olması, ona sıkıntı vermesi, hoş bir duygu değil.

Velhasıl kelam... Ara ara ulusal ve uluslararası iş bulma kurumlarına göz atmışlığım varken, şimdi bu gezintiyi daimi bir gezintiye çevirmeye niyetlendim.

Bunları buraya niye yazdım. Açıkçası bilmiyorum. Sanırım iç dökmek için olabilir.

Umarın severek ve isteyerek yapabileceğim bir iş fırsatı çıkar karşıma.

///////////////

krm1983

You are not allowed to view links. Register or Login
Uluslararası Taşımacılık yapan yabancı bir taşıma şirketinin Türkiye ofisinde çalışıyorum. Çalışma ortamının şartları, çalışan sayısının çok az olması, eve olan yakınlığı ki İstanbul'da işe yürüyerek gidip gelebilmek bir lüks, fena olmayan bir maaş... Ama yine de beraber çalışılan kişilerin ego, hırs, kin ve alçak gönüllü olmayan yapıları, butik çalışma düşüncesi sebebi ile az ama öz olan müşterilerin bitmek bilmeyen "ne olursa olsun ben haklıyım" mantalitesi ve sınırları zorlayan terbiyeleri, benim gibi işini profesyonelce yapmaya çalışan sakin bir insanın bile sinirlerini germeye sebep olabiliyor. Öyle ki çevremde "Allahtan bile korkum yok" diyerek sırf görüntüsüne bakarak onları aşağılamaya çalışanlar varken, o ortamda daha fazla bulunmanın anlamı olmaz, bana katacağı bir şey olmaz.

Biliyorum ki Türkiye şartları şu anda çok zorlu ve gelecek senelerde daha da zor olacağa benziyor, biliyorum ki geçimini sağlamam gereken bir ev, eş ve geleceğini garanti altına almam gereken bir evlat var, biliyorum ki en azından ev-iş konumu açısından bundan daha iyisini bulmam zor, biliyorum ki trafiğin nispeten az olduğu böyle bir çevre bulmam da zor ama eğer şartlar uymuyorsa, olmuyorsa olmuyor. İnsanın yüreğinin ortasında devamlı olarak bir kütle ile çalışıyor olması, ona sıkıntı vermesi, hoş bir duygu değil.

Velhasıl kelam... Ara ara ulusal ve uluslararası iş bulma kurumlarına göz atmışlığım varken, şimdi bu gezintiyi daimi bir gezintiye çevirmeye niyetlendim.

Bunları buraya niye yazdım. Açıkçası bilmiyorum. Sanırım iç dökmek için olabilir.

Umarın severek ve isteyerek yapabileceğim bir iş fırsatı çıkar karşıma.

Umarım kafanızın rahat edeceği/huzurlu bir iş fırsatı çıkar karşınıza. Maalesef ülkemizde işyerindeki konum statü simgesi kabul ediliyor.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

mhalgan

Merhaba ;

Ben Hakan Algan çağrı merkezi ve santral firmasında bilgi sistemleri yöneticisi olarak çalışıyorum 36 yaşında evli bir çocuk ve bir 156 sahibiyim :)

çocukluktan bir alfacı olmama rağmen alfiste yeni üye oldum.
çocukluğum alfa servislerinde geçti :) gerçi şuan o ustalar ya emekli yada vefat ettiler.

Kılıç Kalkan

Aranıza yeni katıldım. Evli bir erkek çocuk sahibi ve Malatya da Mali Müşavirim ve Sigorta Şirketimiz (Ev işyeri araç kasko trafik dask vs.vs.) var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.:)

peyzaj44

hoşgeldiniz yarışmacı arkadaş aramıza bende malatya danım öğretim görevlisiyim.:)))))

Kılıç Kalkan

Hoşbulduk memnun oldum.Sizin aracı biliyorum sanırım ikamet Yeşil Vadi mi?

peyzaj44

hayır kernekte ikamet ediyorum.

m.omeryildiz

Manisa Soma dan araniza yeni katıldım. 2015 te konya selcuk uni. Maden mühendisligi mezunuyum. Yaklasik 9 aydır Soma Imbat madencilikte yeralti kömür isletmesin de calisiyorum. Bu yil temmuzda alfa romeo 156 aldim ilk aracim Allahin izniyle ☺☺☺

bcokiyi

Merhabalar.
Adım Barış. Makine Mühendisi ve işletme mezunuyum.
Araç turbosu üreticisiyim. Yetkili servis tedariği ve yurt dışı ihracat yapıyoruz.(Revizyon yada tamir değil)
1 kızım var.