Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cihan82

2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

Theillest

You are not allowed to view links. Register or Login
Cam filmlerini söktüm  :duvar:
Muayene yaklaşıyor yakında bende +1 yazarım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Jea

Silecekleri ve fıskiyeleri değiştirdim. Önceden cam silinmiyormuş onu farkettim. :)

Telefonumdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akıllı

Ayın 10'unda muayenem varmış. Az önce arka cam hariç (reziztans işi biraz ürküttüğü için) cam filmlerini söktüm. :duvar:

Hasqar

Ayın 10'unda muayenem varmış. Az önce arka cam hariç (reziztans işi biraz ürküttüğü için) cam filmlerini söktüm. :duvar:

50 60 liraya ısı tabancası bulabilirsiniz, bebe şampuanıyla söküyorlar da nasıl uygulanıyor tam bilmiyorum. Araçla uğraşmayı seviyorsanız ısı tabancası çok şeyde işinize yarayabilir. Ayrıca yan camları sökerken zorlanmadıysanız rezistansa zarar verecek kadar sert yapışmamış demektir.

akıllı

50 60 liraya ısı tabancası bulabilirsiniz, bebe şampuanıyla söküyorlar da nasıl uygulanıyor tam bilmiyorum. Araçla uğraşmayı seviyorsanız ısı tabancası çok şeyde işinize yarayabilir. Ayrıca yan camları sökerken zorlanmadıysanız rezistansa zarar verecek kadar sert yapışmamış demektir.
Teşekkür ederim. Evden kablo çekip saç kurutma makinesi ile hallettim zaten. Biraz ısıtınca üst kısımlar hafif saldı. Tırnak ile tutacak kadar açılınca gerisi ısı yardımıyla geliyor. Yanlarda harala gürele çekebildim ama arka korkuttu işte. Rezistansa olası fazla kuvveti riske edemedim. Kullandıkları sıvı iyi birşeymiş onu anladım ama. Olmadı yaptırdığım yere götürüp arkayı söktürürüm.

krm1983

Kışlık lastiklerimiz olan 18' Pirelli Sotto Zero3 lere geçiş yaptık.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ergunkabahor

Aracı yıkadım filmleri sökecektim meğerse yokmuş renkli cam mış. Far merceği ve aynası kararmış haftaya İstanbul'a gittiğimde bi-xenona çevireceğim.

krm1983

Ufak bir kaza vesilesiyle tampon ve sağ ön çamurluk boyandı. Çamurluk sinyalleri iptal edildi, tampon tamir edildi, tüm ufak göçükler/gamzeler düzeltildi.

Kızdırma bujileri değişti ve bagaj havuzu ve bonus olarak da yeni karbon mk3 bixenon farlarımız takıldı.

Bu arada farların temini ve her konuda destek için Alfayedek Sercan'a çok teşekkür ederim.

Bagaj havuzu için de Alphan'a teşekkürler.

nazamarya

Kışlık lastiklerimiz olan 18' Pirelli Sotto Zero3 lere geçiş yaptık.

Sizde de lastik sesi tavan yaptı mı You are not allowed to view links. Register or Login  :) Pzero ya sesli derdim ama sottozero 3 den sonra pzero bile sessiz geliyor :)
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

krm1983

Sizde de lastik sesi tavan yaptı mı You are not allowed to view links. Register or Login  :) Pzero ya sesli derdim ama sottozero 3 den sonra pzero bile sessiz geliyor :)

3. Sezon olacak bu sene sottozeroların, alıştım diyelim :)

balesanist

Geçmiş olsun. Büyük bir şey olmaması sevindirici. Farlar da hayırlı olsun. Estetik dışında bir artısı var mı?
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

krm1983

Geçmiş olsun. Büyük bir şey olmaması sevindirici. Farlar da hayırlı olsun. Estetik dışında bir artısı var mı?

Çok teşekkürler. Estetikten öte aydınlatma için aldım. Aydınlatma konusunda da eski halojen farlarla şuanki karbon bixenon farlar arasında siyahla beyaz kadar fark var diyebilirim.

ealprsln

Sottozero'lar oldukca sesli lastikler fakat yol tutusu sesi telafi ediyor bence...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

krm1983

Sottozero'lar oldukca sesli lastikler fakat yol tutusu sesi telafi ediyor bence...

Zaten kış lastiklerinde öncelik sesten ziyade yol tutuş ve performans bence.

krm1983

Motor/ kaput altı temizliği yapıldı.

fluhayat

Bugün internette magurex nano temizleyici adında ürünle karşılaştım. bu ürünle ilgili bilgisi olan var mı?
alfa romeo 2004 156 distinctive

Dellobaltino

N11 den akota firmasindan kargo dahil 179 tlye aldigim yonca seti geldi.uygulamak icin sabirsizlaniyorum[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aktugoksuz

Bugün internette magurex nano temizleyici adında ürünle karşılaştım. bu ürünle ilgili bilgisi olan var mı?

Ben aktif olarak kullanıyorum. İlk önce biz de internette gördük, sonra merak edip bir arkadaşın okul servisini temizlemek amacıyla aldık ve denedik. Gerçekten videolardaki gibi ilginç bir temizleyici. Ben düzenli aralıklarla aracımın detaylı temizliğini bu ürünle yapıyorum.
Özellikle plastik aksamda gerçek anlamda çok iyi sonuç veriyor. Bir mikrofiber bez ve bez çok kirlendiğinde temizlemek amaçlı bir miktar su yeterli oluyor.
Biraz reklam gibi oldu ama yapacak bir şey yok   :lol:
156 - 1.6 TwinSpark  - 2002
Mito - 1.4T Distintive - 2010
Fiesta - 1.0 Red Edition - 2015

furkan_topay

Muayenemiz yapıldı.
Alfin'de 10k bakımı, silecek ve multiair filtre değişimi yapıldı. Oğuz'a teşekkürler. Plaka altlığı takıldı. Plaka yenilenip takılacak.
Temizlendikten sonra yeni haftaya hazırız.

Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

krm1983

101k da bakımımız Aytuğ Acar'da yapıldı. Liquiy Moly 5-30 yağa geçiş yaptık. Bu bahaneyle karter koruma ve davlumbazların altındaki muhafazalar eskidikleri için değişti.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu arada parçalar için SRC otomotiv Sercan' a teşekkürler.

ertena

101k da bakımımız Aytuğ Acar'da yapıldı. Liquiy Moly 5-30 yağa geçiş yaptık. Bu bahaneyle karter koruma ve davlumbazların altındaki muhafazalar eskidikleri için değişti.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu arada parçalar için SRC otomotiv Sercan' a teşekkürler.

Gule gule kullanin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

krm1983

Gule gule kullanin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok teşekkür ederim.

zfrgns

Yakın zaman önce satın aldığım aracımın yürüyenini iyileştirme çalışmalarına; öncelikle güvenle gücümüzü yere aktarıp / durabilmek adına 4 adet (45/17 tarihli) kışlık Nokian WR D4 195 65 R15 ebat ve 91T hız indeksli lastikler edinerek başladım.

Ardından 2 uzun 2 kısa olmak üzere 4 adet arka denge kollarını yenileriyle değiştirdim. Çıkan eski kolları görünce kanım dondu, zira hepsinde aşırı derecede eğiklik vardı.

Bugün de balans kayış seti, v kayış seti, triger seti, devirdaim pompası, varyatör tamir takımı, hava-yağ-polen filtreleri, silecek fıskiyesi siparişimi verdim. Sipariş ulaştıktan sonra hemen değişim gerçekleştireceğim hayırlısıyla.  :clover: Sercan bey sorularımı yanıtsız bırakmayıp gerçekten çok yardımcı oldu sağolsun, buradan kendisine de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.  :)

Şimdilik 156 halinden oldukça memnun görünüyor.  :D
los tiempos van cambiando

martini_lancia

Morel Tempo Ultra 602 mid takımı siparişi verdim.Güzel bir montaj sonrası ne olacak göreceğiz,gönlüm İtalyan menşeyli Hertz Esk serisi idi ama Morel çok övüldüğü için ve gizemli geldiği için  Hertz'i pas geçtim.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.