Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ucarozcan

Giulia Veloce Multi medya ve ses sistemi iyi değil mi?  :S
You are not allowed to view links. Register or Login
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

master

RSX-GS9'u gördüm şapkayı çıkardım :) Güzel sistem kurmuşlar, güle güle kullanmak nasip olur inşallah.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

OğuzCanAlantor

Giulia Veloce Multi medya ve ses sistemi iyi değil mi?  :S

Qv yi aldığım gürbüz abinin giuliası ses sistemi konusunda epey titiz ofisinde bile dikkat ediyor :)

TRSemih

159 gergi tamiri konusunda aranılan kan bulunmuş gibi :)

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Alfadanadam

159 gergi tamiri konusunda aranılan kan bulunmuş gibi :)

Bence süper çözüm.

admin

Aslında FCA çatısı altında olmayan diğer markalara ait tanıtım veya başka bilgilerin paylaşılması forumumuzda hoş karşılanmasa da ilginç haberleri es geçemeyiz. Uzun zaman önce bir Lamborghini haberi paylaşmıştık, şimdi de Range Rover olacak. Haberi ilginç kılan şey de içinde Ferrari olması.

Range Rover Sport SVR, Çin'de bulunan Tianmen Yolunu Rekor Sürede Geçti

Range Rover'in yüksek performans seçeneği olan Range Rover Sport SVR Çin'de bir rekora imza atarak SUV'ların da oldukça sportif olabileceklerini kanıtlamakta. SVR, Çin'de bulunan Tianmen Dağ Yolunu, ki burada 99 farklı dönemeç bulunmakta (örnek vermek gerekirse Alfa Romeo, Stlevio modeline 48 dönemeci olan ve oldukça zorlu bir güzergah olduğu yazılan Stelvio geçidinden almakta), 9 dakika 51 saniyede geçerek yeni rekorun sahibi oldu. Bu derecenin ne kadar iyi olduğunu gösterebilmek için aynı yolu bir Ferrari 458 Italia'nın 10 dakika 31 saniyede geçtiğini belirtmek gerek.

Range Rover Sport SVR daha da geliştirilmiş V8-Kompressör motoru ile müşterilerine sunulurken motor 575 beygir gücü (423 kW) üretirken 0-100 km/s hızlanmasını da 4,5 saniyede tamamlamakta.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

coyote

Ne güzel bir güzergahtır o öyle. İzlerken direkt "Ken Block, bir sonraki videosunu burada çekmeli" diye düşündüm.

coyote

Hatta mümkünse, Pikes Peak'de kullandığı şu aletle  :yukari-ok:

agucba

Ken Block kanserden ölmezse iyi...  :S

///////////////

erim

Adam çakıl taşı görse etrafında dönüyor

erkan

Alfa Romeo Stelvio test sürüşü 2018 ....izlerken çok keyif aldım çok iyi bir ikili :yukari-ok:

Gouki

admin

Son bir kaç gündür forumda zaman zaman bir yavaşlık yaşanırken zaman zaman foruma girmek konusunda da sıkıntı yaşanabiliyor ve yaşanıyor.
Servis sağlayıcı ile görüşülmesine ve hatanın kendilerinden kaynaklanmadığı bilgisini almamıza rağmen, yaşanan olumsuzlukların servis sağlayıcıdan olduğunu düşünüyoruz.
Oluşan bu olumsuzluğu gidermek için uğraşılmakta.
Bu sebeple lütfen ayarlarınızla oynamayınız ve bizimle kalmaya devam ediniz.

:serefe:  :arkadasim:

DcD-Semih

Kardeşime geçenlerde yaşlı bir albay olan ilk sahibinden nadir bulunan hb karoserde Vectra B aldık. Jant arayışına girince bijon ölçülerinin 5x110 olduğunu öğrendiğim anda bir takım 159 jantı bulup taktırdım :) Tasarımı beğenmediğim zamanında da 2 ay kadar kullanıp satıp ilk Alfam olan 145'e geçişimi sağlamış bir arabadır Vectra fakat bu jantlarla oldukça albenili göründü gözüme.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

vieri

Hayırlı olsun.Vectra güzel duruyor.Kazasız belasız.. :)
Jantlar fena olmamış ama eski bir vectra kullanıcısı olarak, ben yakıştıramadım  ;)

agucba

İnternette bir şey ararken karşıma çıkan bir ilan...

///////////////

sbk0655

Bu aksam dmax hd  kanalinda 22.45 tamirat tadilat programinda alfasud var.İzlemek isteyenler icin haber vereyim dedim.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaanT

[/quote]
Çok güzelmiş... :yukari-ok:

Ben de geçenlerde arpassion diye bir siteye denk geldim giyim,aksesuar vs vs akliniza gelecek hemen hersey var. Kargo da ücretsizmiş.
Nasildir acaba???

cem meric

Çok güzelmiş... :yukari-ok:

Ben de geçenlerde arpassion diye bir siteye denk geldim giyim,aksesuar vs vs akliniza gelecek hemen hersey var. Kargo da ücretsizmiş.
Nasildir acaba???

Güzel şeyler var cidden fakat Euro uçtu gidiyor şuan

KaanT

Güzel şeyler var cidden fakat Euro uçtu gidiyor şuan

O da doğru. İnsan bi anda görünce heyecanlanıyor da sonra detaylı inceledim, bi kaç şeye baktım hesap uçtu gitti... Haklısınız... :(

Gouki

Ht'ciğim sonbahar buluşması olacak mı? You are not allowed to view links. Register or Login

admin

Sevindirici bir haber.

Ford o kadar uzun yıldır bu işin içinde ve bugün %89 yerlilik oranına sahip bir araç üretebiliyorken %100 yerli otomobil üretip bunun kar etmesini sağlayacak bir yapıya ve satışa kavuşturabilecek projenin 2023 yılı için hedef seçilmesi çok iyimser bir hal (eleştiri anlamında yazılmamıştır).

agucba

Belki ilgilenen vardır.
Ritim İstanbul'un altındaki Toyzz Shop'ta Bburago'nun 1/43 159 SW ve GT modelleri var. Çok kaliteli değil ama belki ilgilenen birisi vardır.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk Bericht

///////////////

tughan

Bu anahtarlığın birebir aynısı Maltepe Park Boyner'de onlarca vardı. Tanesi 9,99 TL. 2 tane almıştım 6-7 ay önce. Alfa Romeo anahtarlığı olarak değilde 4 yapraklı yonca diye satılıyor. Demiştim aha adamlar aradığım şeyi yapmış.  :lol: Yurt dışında adam AR anahtarlığı olarak satıyor  :lol: :lol:

Edit: Aynısı internette başka yerlerde de satılıyor. Boyner'in sitesinde bulamadım.

Hepsiburada;

Aliexpress :

Tuğhan.
156 Selespeed

iceberg156

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive