Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Rosso 26KY156 1.6 mk1.5 156 "Adanadan"

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

01hakan

You are not allowed to view links. Register or Login
Kat iptali alt devirleri iyice öldürür ve hantallaştırır bence bulaşmayın;hem back presseure dediğimiz geri bildirim de olmayacak.

5 seneden fazla kat iptal şekilde kullandım ben,sonradan orijinale döndüm;kısaca tavsiye etmem.

Maslak Btg garaj orijinal Supersprint satıyor,oraya bir alo deyin ne var ellerinde bir soruşturun,Ortaya güzel bir kompozisyon çıkabilir.
Ama şuan katlarım dolu ve çok yoruor acaba spor katmı attırsam bilmiyorum orta susturucu attigim için sıkışma gene olacak gibi

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

martini_lancia

Ama şuan katlarım dolu ve çok yoruor acaba spor katmı attırsam bilmiyorum orta susturucu attigim için sıkışma gene olacak gibi

Coure Sportivo

Vallahi Tüv ayağı var bir de işin,bazen ağır kusur,bazen geç diyorlar malum; Tüv'lerde bir standartizasyon yok.Bunun yanında egsoz emisyonunda da katalizör olmadan emisyon yüksek çıkabilir. Kısaca stres yaşarsınız Tüv zamanı.

Egsozcuda emanet katalizör bulup taktırıp,muayeneden geçip tekrar söktrüp ,bu şekilde amelelik yaptırır insana.

Araca özel birşeyler bulabiliyorsanız Ragazzon,Supersprint'in ürettiği gibi orta susturucu/sosn susturucu,ya da Remus,Sebring güzel olur.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

Kaan

Vallahi Tüv ayağı var bir de işin,bazen ağır kusur,bazen geç diyorlar malum; Tüv'lerde bir standartizasyon yok.Bunun yanında egsoz emisyonunda da katalizör olmadan emisyon yüksek çıkabilir. Kısaca stres yaşarsınız Tüv zamanı.

Egsozcuda emanet katalizör bulup taktırıp,muayeneden geçip tekrar söktrüp ,bu şekilde amelelik yaptırır insana.

Araca özel birşeyler bulabiliyorsanız Ragazzon,Supersprint'in ürettiği gibi orta susturucu/sosn susturucu,ya da Remus,Sebring güzel olur.

Katalizör iptal etmek lambdalarda söküleceği için fazla yakıt yakmak demek oluyor. Aracın çekişi de etkilenecektir. Bence sebring, supersprint gibi bir universal son susturucu takıp devam etmek en güzeli. Tam Alfa'ya yakışır bir seçim olur. Apaçi gibi ses çıkarmaz ama ben burdayım der.
1 hayal
5 duyu
6.his

01hakan

Kat larım dolu
Katalizör iptal etmek lambdalarda söküleceği için fazla yakıt yakmak demek oluyor. Aracın çekişi de etkilenecektir. Bence sebring, supersprint gibi bir universal son susturucu takıp devam etmek en güzeli. Tam Alfa'ya yakışır bir seçim olur. Apaçi gibi ses çıkarmaz ama ben burdayım der.

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

EscC

Oldukça emek harcamış sın fakat yerinde olsam orjinal logo jant ve vites topuzu ile birlikte farlar daki kırmızı lardan orjinal görüntüyü tercih ederdim.... Yay jantla birlikte çok daha güzel görüntü yakalanacaktır..... 18 toora çok kollu ya ihtiyacın varsa yardımcı olurum elimde 2 takım mevcut

01hakan

Peki bu spor katalizör olduğu dogrumu normalden farkı nedir acaba

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

devirsever

Peki bu spor katalizör olduğu dogrumu normalden farkı nedir acaba

Coure Sportivo

200 cell 400 cell yani hucre olanlari var, ts icin orjinal katalizor yada brnzerleri yeterli olacaktir
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

01hakan

Peki
200 cell 400 cell yani hucre olanlari var, ts icin orjinal katalizor yada brnzerleri yeterli olacaktir
Cell arttikca mi iyi azaldikcami

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

devirsever

PekiCell arttikca mi iyi azaldikcami

Coure Sportivo

Emin olmamakla beraber fazlasi iyi diye biliyorum cunku delik sayisi arttikca egzos gazi daha rahat atiliyor. Iki tane universal katalizor alip paralel takin alin size spor katalizor  :)
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

01hakan

Emin olmamakla beraber fazlasi iyi diye biliyorum cunku delik sayisi arttikca egzos gazi daha rahat atiliyor. Iki tane universal katalizor alip paralel takin alin size spor katalizor  :)
Bu alibaba dakiler nasıl performans tip diyor

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

devirsever

Bu alibaba dakiler nasıl performans tip diyor

Coure Sportivo

Tip onay sertifikasi olmadigi icin istediklerini yazarlar.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6

01hakan

Yarın Yks Sınavı adayı var temizliğimiz yapıldı yollar da sıkıntı olabilir biraz yükseltildi Buda son halimiz  [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

cem meric

Farlar kırmızı nasıl oluyor Abi ?

Anlayamadım fotolara evirip çevirip bakıyorum.

01hakan

Farlar kırmızı nasıl oluyor Abi ?

Anlayamadım fotolara evirip çevirip bakıyorum.
Park ampulü gibi bi modül var bunu park a bağlıyorsun park ı açınca kırmızı yani mercek kırmızı oluyor kısa farları açınca ise xenon devreye giriyor . Ama mercek kabını ben boyadım ondan bahsediyorsan

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

01hakan

Açık Hava Filtresinin düzgün konumlandırabilceğimiz yer varmı veya açık hava filtresinin Debimetreye zararı olurmu uzun vadede[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

Kaan

Abi şahsi fikrim açık hava filtresi takma. Çekişi düşürecek. Daha fazla basacaksın ve yakıt tüketimin artacak. Uzun değil kısa vadede debimetreyi bozacaktır. Tabii burası şans işi biraz bozulmayanda var ama riskli. Bence motor içinde serin hava çekmesini sağlayacak bir konum yok. Novitec ve K&N nin kutu için filtreleri var. Yüksek devirlerde kesinlikle faydasını görüyorsun. Hem de ömürlük. Değerlendirilebilir. Filtreden amacın ses ise şayet sadece son susturucuyu değiştirmen yeterli. Katalizör iptal edilmediği sürece muayeneden geçiyor spor egzozlar. Supersprint, sebring, remus, borla hangisini bulursan al tak. Katların doluydu ondan iptal edecektin en son ama orjinal bulamasanda universal kat takıp spor son susturucu ile devam edebilirsin.
1 hayal
5 duyu
6.his

yigitekimdemir

Siyah scudetto çok kaybolmuş hakan, onu kırmızı yapmanı öneririm illa ki renklendirme yapacaksan.
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

01hakan

Şuan zaten Novitec filtre var Anıl aykutluğ un dediği gibi yapıcam kat iptali ortada bi susturcu sonda borla olacak orjinal üstündeki egzozu direk sokucez muayne zamani takilacak girilecek sonra muayeneden sonra gene spor egzozu takicaz bakalım artık deniyecez
Abi şahsi fikrim açık hava filtresi takma. Çekişi düşürecek. Daha fazla basacaksın ve yakıt tüketimin artacak. Uzun değil kısa vadede debimetreyi bozacaktır. Tabii burası şans işi biraz bozulmayanda var ama riskli. Bence motor içinde serin hava çekmesini sağlayacak bir konum yok. Novitec ve K&N nin kutu için filtreleri var. Yüksek devirlerde kesinlikle faydasını görüyorsun. Hem de ömürlük. Değerlendirilebilir. Filtreden amacın ses ise şayet sadece son susturucuyu değiştirmen yeterli. Katalizör iptal edilmediği sürece muayeneden geçiyor spor egzozlar. Supersprint, sebring, remus, borla hangisini bulursan al tak. Katların doluydu ondan iptal edecektin en son ama orjinal bulamasanda universal kat takıp spor son susturucu ile devam edebilirsin.

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

01hakan

Carbon düşünüyorum ama bakalım sulu karbon tarzı bişe sağ yan izgarayada italyan bayrağı olabilir
Siyah scudetto çok kaybolmuş hakan, onu kırmızı yapmanı öneririm illa ki renklendirme yapacaksan.

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

01hakan

Düşünsene Bir Gece Sol şeritte Gidiyorsun ve Arkada Kırmızı bir Alfa tamponunda bitiyor ve bi sellektör ile ona yol vermek zorunda Kalıyorsun...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

ali kaynak

Düşünsene Bir Gece Sol şeritte Gidiyorsun ve Arkada Kırmızı bir Alfa tamponunda bitiyor ve bi sellektör ile ona yol vermek zorunda Kalıyorsun...
Coure Sportivo

:) Sellektörü gördüm, sağa yanaştım, yol verdim. Sen gülerek beni sollamaya çalışırken ben hafiften gazladım ...

:serefe:
Lancia delta III

01hakan

Geçtim seni o ben değilim ki
  :) Sellektörü gördüm, sağa yanaştım, yol verdim. Sen gülerek beni sollamaya çalışırken ben hafiften gazladım ...

:serefe:

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

01hakan

Pasta cilamız atıldı farlar partlatılıyor...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

01hakan

Farlarda tamam...[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

01hakan

Şimdi oldu mu [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO