Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Spider 2.0 TS Paddock' ta - 34PJ8143

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
seviyorsun bu hayatı  :)) You are not allowed to view links. Register or Login
bu hayatın heyecanı meyacını yok  :haydi:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

hkmtctnky

marjinal olsun diyorsunuz yani.

bu olur mu beyler  8)

:nazar:
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

ealprsln

yaylandıktan sonra çok da iyi olur :yukari-ok:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

01hakan

Çıldırdım
marjinal olsun diyorsunuz yani.

bu olur mu beyler  8)

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

E.Ç.M. (MiTongin)

yaylandıktan sonra çok da iyi olur :yukari-ok:
basılmış hali aslında bu emrem  :-[ alçaklık çok ideal duruyor. çamurluk arasına kapatmaya kalkarsam basıklığı fazla olup kötü de durabilir. birde ön tampona baksana yerde nerdeyse. bu hali ile sarı kasislere bile sürtüyor  :p
*Smiles per gallon*

01hakan

basılmış hali aslında bu emrem  :-[ alçaklık çok ideal duruyor. çamurluk arasına kapatmaya kalkarsam basıklığı fazla olup kötü de durabilir. birde ön tampona baksana yerde nerdeyse. bu hali ile sarı kasislere bile sürtüyor 
Ez lip tarzı bişey lipe çekilebilir

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

krm1983

Maşallan Engin.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

E.Ç.M. (MiTongin)

Maşallan Engin.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
sağol keremim. eskiyi toplamak zormuş ama elimizden geldiğince yapıyoruz birşeyler  :clover:
*Smiles per gallon*

OğuzCanAlantor

Maşallah  :nazar: Jant rengi değişebilir

E.Ç.M. (MiTongin)

Maşallah  :nazar: Jant rengi değişebilir
bunları boyatıcaktım zaten. fikirlere açığım  :serefe:
*Smiles per gallon*

martini_lancia

Jantlar 17" Collezione jantları sanırım,gayet güzel jantlar ancak Cloverleaf,Vela,Teledial gibi zamansız jant tipleri bu zamansız Spider'e daha güzel gider kanaatindeyim.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

E.Ç.M. (MiTongin)

Jantlar 17" Collezione jantları sanırım,gayet güzel jantlar ancak Cloverleaf,Vela,Teledial gibi zamansız jant tipleri bu zamansız Spider'e daha güzel gider kanaatindeyim.
17 ama collezione değil. brera jantı. spider a en çok yakışan 17 selespeed ki onlar var. bir takımda 17 teledial var. bunlar da marjinal olsun diye taktırdım. değişik bir hava kattı ama tabiki ilk iki jantım teledial ve ss  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

hannibal

17 teledial mi var? Durman hata o zaman abi :D
Şu basıklık konusunda da araba basık olduğu halde hala çamurluk içlerini doldurmama nedeni 17'nin küçük gelmesi sanırım. Bi 18 ile fena doldurulur çamurluk. Günlük kullanılmıyorsa düşünülebilir? Nenden olmasın he neden? :)
Superleggera  8)

Ya da olmadı daha ulaşılabilir bir jant olan;

01hakan

18 gt jantı şiddetle tavsiyemdir.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

E.Ç.M. (MiTongin)

pound olmuş bilmem kaç lira bizim parça sevdamız pahalı olmaya başladı  :kahve:

İngiltere'den gelen parçalar ;

4 nlo parça ( sağ-sol )

6 nolu parça ( sağ-sol )

2 nolu parça ( sağ )

2 nolu parça ( sağ-sol )

Sağ sol komple silecek ( su fiskiyeleri dahil )

ön logo

orjinal pininfarina logosu ( daha önce yan sanayi aldığım ilk ve son parçanın yerine aldığım logo)

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

İlyas Abi nin depodan hazineleri buldum yine  :haydi:

sol kapı fitili

sağ kapı fitili

bagaj fitili

sunroof alt fitili

9 nolu parça

sol cam açma düğmeleri

sağ cam açma düğmesi

ayna ayar düğmesi

dikiz aynası

ön cam fitili ( Sercan KEKLİK deposundan )

3 nolu parça

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login spider i için aldığı ve birer kez deneme amaçlı taktığı ürünler için teşekkürler  :serefe:

15mm Novitec spacer ( Made in Eibach )

Vogtland yaylar sert olur diye bir takım da Eibach yay satın aldım

*Smiles per gallon*

Murad

Sayfanın her detayını film izler gibi okudum. Yapılanlar harika. Spider, Gtv gibi araçlar ile uğraşmak maddi manevi yorucu olsa da sonunda alınan keyif herşeye bedel oluyor. Emeğin için tebrik ederim. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tugberkmutaf

Baştan sona zevkle okudum. Açıkcası hep içim giderek baktığım ama sahip olamadığım bir araba olacak. Gtv nin duruşu ve hatları çok net ve özgün olmasını seviyorum. Ayrıca uğraşınız ve emeğiniz kesinlikle takdirlik. Güle güle zevkle binin  :yukari-ok: :clover: :nazar:

E.Ç.M. (MiTongin)

Baştan sona zevkle okudum. Açıkcası hep içim giderek baktığım ama sahip olamadığım bir araba olacak. Gtv nin duruşu ve hatları çok net ve özgün olmasını seviyorum. Ayrıca uğraşınız ve emeğiniz kesinlikle takdirlik. Güle güle zevkle binin  :yukari-ok: :clover: :nazar:
Sayfanın her detayını film izler gibi okudum. Yapılanlar harika. Spider, Gtv gibi araçlar ile uğraşmak maddi manevi yorucu olsa da sonunda alınan keyif herşeye bedel oluyor. Emeğin için tebrik ederim. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkür ederim  :serefe: :nazar:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

dashboard ile alakalı olarak bütün parçaları söktürdüm ve tek tek temizlendi.

gösterge camlarının hepsine polisaj yapıldı ve seramik kaplama uygulandı  :yukari-ok:

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

DASHBOARD BEFORE / AFTER Çalışmam :)

ŞİMDİLİK HALILARIN KABASINI ALDIM.

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

orta konsol parçaları cahit usta tarafından kusursuzca boyandı.

gösterge ve orta konsol çerçeveleri sıfır olarak temin edildi

*Smiles per gallon*

hannibal

Çok sevdiğin bir filmin dakikaları ilerledikçe sona yaklaştığı için bir hüzün kaplar ya hani insanı... Bu konunun sayfalarını da aşağı doğru kaydırırken hiç umulmadık parçalar filmin sürpriz sahneleri gibi çıkıyor insanın karşısına, insan bitmesin istiyor! Çok gaddarca oluyor tabi, bunların hepsi para, okuyan demiyor ki ne kadar harcanıyor şu an  :)) Sadece görmek istiyoruz, çünkü maddiyattan öte şeyler hissediliyor, bazı parçalar para ile bile alınamıyor malum... Son fotoğraflarda da ilbey'in nurlu yüzünü gördük, daha mutlu olduk  :lol: İnanılmaz bir otomobil çıkıyor ortaya, denilebilecek tek şey; helal olsun!
Kolay gelsin Engin, karşınızda saygıyla eğiliyorum. Bizi fotoğrafsız bırakmayın! :serefe:

E.Ç.M. (MiTongin)

Çok sevdiğin bir filmin dakikaları ilerledikçe sona yaklaştığı için bir hüzün kaplar ya hani insanı... Bu konunun sayfalarını da aşağı doğru kaydırırken hiç umulmadık parçalar filmin sürpriz sahneleri gibi çıkıyor insanın karşısına, insan bitmesin istiyor! Çok gaddarca oluyor tabi, bunların hepsi para, okuyan demiyor ki ne kadar harcanıyor şu an  :)) Sadece görmek istiyoruz, çünkü maddiyattan öte şeyler hissediliyor, bazı parçalar para ile bile alınamıyor malum... Son fotoğraflarda da ilbey'in nurlu yüzünü gördük, daha mutlu olduk  :lol: İnanılmaz bir otomobil çıkıyor ortaya, denilebilecek tek şey; helal olsun!
Kolay gelsin Engin, karşınızda saygıyla eğiliyorum. Bizi fotoğrafsız bırakmayın! :serefe:
çok sağol yusufum  :arkadasim: inan para, zaman, emek, stres çok fazlası ile hayatımın merkezinde yaşatıyor. Her şeyin kusursuz olması için hiç acele etmiyorum. Muhtemelen yaz bittiği için bütün kışa yayıcam bu işleri. maddi olarak 30.000 tl yakın bir para harcadım. Hala da büyük ve pahalı projelerim var. umarım bittiğinde keyifle binebilirim. Bu işler sizler ile paylaştıkça güzel  :serefe: :alfisti:
*Smiles per gallon*