Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TurgayKollama

You are not allowed to view links. Register or Login
Öncelikle hoşgeldiniz.

1.6 yerine 2.0 tercihiniz, selespeed tercihinizin sonucu mu bilmiyorum ama, öncelikle şahsi tavsiyem, manuel de alacak olsanız, tercihinizi 2.0'dan yana kullanmanız olur.

Ben olsam, ilk aracı hiç düşünmezdim. Kaputun altı çok kurcalanmış duruyor. Bir Alfa'da son istenecek şey, kurcalanmış olmasıdır. Ayrıca dashboard da pek iyi gözükmüyor.

Diğer seçeneklerin, ilandan anlaşılabilecek bir kusurları yok, ancak şahsi görüşüm, bir albenileri de yok. Belki detay sayılır ama, ikinci aracın sonradan kaplanan direksiyonu çok çirkin olmuş. Son aracın, gerekli gereksiz çok sayıda dış fotoğrafı olmasına rağmen, içinin hiç fotoğrafı olmaması da ilginç.

Belirli bir yaşın üzerinde temiz Alfa bulmak sabır işidir. Örneğin ben, 7 yıldır bindiğimiz 156'yı neredeyse 1 yıllık bir arama sürecinin sonunda bulabilmiştim. 2. el siteleri ile beraber, forumu takip etmenizde de fayda var. Forum üyelerinin birinden alacağınız bir 156'nın geçmişi, diğer seçeneklere göre çok daha şeffaf olacaktır.

Umarım kısa sürede, istediğiniz gibi bir 156 bulursunuz.

Hoşbulduk. Yanıtınız için teşekkür ederim. Manuel İstanbulda beni ağlatıyor malesef dur kalk sol ayak bi yerden sonra araba giderken inip sağa sola saldıracak hale geliyorum. Geçmişteki bir 95 7.40il tecrübem nedeniyle 25e aldığım aracın nasıl cebimdeki bir kara deliğe dönüp 50ye mal olabileceğini biliyorum. O sebepten ustasına sorayım dedim ama dediğiniz gibi... İlla mk2 olsun da demeyelim o zaman. Bu bütçelerle temiz bir mk1/1,5 selespeed bulmak mümkün mü sizce?

Kibitzer

Hoşbulduk. Yanıtınız için teşekkür ederim. Manuel İstanbulda beni ağlatıyor malesef dur kalk sol ayak bi yerden sonra araba giderken inip sağa sola saldıracak hale geliyorum. Geçmişteki bir 95 7.40il tecrübem nedeniyle 25e aldığım aracın nasıl cebimdeki bir kara deliğe dönüp 50ye mal olabileceğini biliyorum. O sebepten ustasına sorayım dedim ama dediğiniz gibi... İlla mk2 olsun da demeyelim o zaman. Bu bütçelerle temiz bir mk1/1,5 selespeed bulmak mümkün mü sizce?

Hoşgeldiniz :))
Ben de bu saatten sonra manuel araçlara dönüp bakamıyorum bile. Sağlık problemi varsa hiç ama hiç düşünmeyin.
Selespeed vitesin adı çıkmış dokuza, inmez sekize. Çok ama çok sağlam referansları olmayan araçları hiç düşünmeyin. Bakım geçmişini gün gün önünüze sunmayan araçlara hiç bakmayın. İstanbul'da iseniz birçok güvenilir usta mevcut her iki yakada da, onları bir gidip görün. Bazı gerçekten temiz araçlar hiç piyasaya çıkmadan el değiştirebiliyor. Öncelikle de ustayla muhabbet sırasında söyleniyor satmayı düşündüğü falan. Ben birkaç ay içinde 159 alabilirim, bu durumda ilk yapacağım buraya haber vermek ve güvendiğim ustalara bildikleri temiz araç varsa haber salmak olacaktır.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

TurgayKollama

Hoşgeldiniz :))
Ben de bu saatten sonra manuel araçlara dönüp bakamıyorum bile. Sağlık problemi varsa hiç ama hiç düşünmeyin.
Selespeed vitesin adı çıkmış dokuza, inmez sekize. Çok ama çok sağlam referansları olmayan araçları hiç düşünmeyin. Bakım geçmişini gün gün önünüze sunmayan araçlara hiç bakmayın. İstanbul'da iseniz birçok güvenilir usta mevcut her iki yakada da, onları bir gidip görün. Bazı gerçekten temiz araçlar hiç piyasaya çıkmadan el değiştirebiliyor. Öncelikle de ustayla muhabbet sırasında söyleniyor satmayı düşündüğü falan. Ben birkaç ay içinde 159 alabilirim, bu durumda ilk yapacağım buraya haber vermek ve güvendiğim ustalara bildikleri temiz araç varsa haber salmak olacaktır.

Bu araç bilinir mi acaba?

radar54

Bu araç bilinir mi acaba?

Günaydın bu araç benim favorilerimde bir bakın isterseniz. Robot falan değişmiş bakımlı duruyor.

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

TurgayKollama

Günaydın bu araç benim favorilerimde bir bakın isterseniz. Robot falan değişmiş bakımlı duruyor.

Teşekkürler. Bütçe biraz daha yukarıda olsa güzel ve temiz araç ama LPG dönüşümsüz kullanmak çok zorlar beni. Tek araç olacak...

coyote

Teşekkürler. Bütçe biraz daha yukarıda olsa güzel ve temiz araç ama LPG dönüşümsüz kullanmak çok zorlar beni. Tek araç olacak...

Bu araç, sorduğunuz her 3 araçtan da daha iyi bir seçenek gibi gözüküyor.. Ayrıca eğer ilanda yazılanlar doğruysa, sonradan çıkacak masraflar hesaba katıldığında üçünden de daha ekonomik olabilir. Bizim 156 da LPG'li. Ancak ben satın alırken, özellikle LPG'siz olmasını istedim. Sonrasında da marka seçim ve uygulama aşamalarında gerekli özeni göstererek Prins VSI2 sisteme kendim geçiş yaptırdım. LPG konusu biraz hassas bir konu. Hele ki araç Alfa olunca, sırf az yakma kaygısıyla değil, performansı da hesaba katarak, gerekirse ilk montajda biraz daha fazla harcamayı göze alarak hareket etmek bence doğru olur.

Kibitzer

LPGli araç kullanılacaksa en iyisi LPGsiz alıp kendin taktırmaktır hocam. Tamam bütçeni aşıyor ama bakımsız bir araç çok daha pahalıya gelir toplamda.
2013 BMW 1.16i

TurgayKollama

LPGli araç kullanılacaksa en iyisi LPGsiz alıp kendin taktırmaktır hocam. Tamam bütçeni aşıyor ama bakımsız bir araç çok daha pahalıya gelir toplamda.

Normalde ben de sizinle aynı düşüncedeyim, kendim alıp 35e maletsem içim daha rahat edecek şüphesiz ama şu an için hazır bir araca ihtiyacım var maalesef. Şu ilanı da sorayım olmazsa dediğiniz gibi ustalara danışacağım.

156 düşünmeme rağmen bunu da çok beğendim.

Kibitzer

Normalde ben de sizinle aynı düşüncedeyim, kendim alıp 35e maletsem içim daha rahat edecek şüphesiz ama şu an için hazır bir araca ihtiyacım var maalesef. Şu ilanı da sorayım olmazsa dediğiniz gibi ustalara danışacağım.

156 düşünmeme rağmen bunu da çok beğendim.

Bu araç 3 kapı. Eğer problem değilse direkt olarak Carium Zeki Usta'yı arayın bilgi alın. Jantlar Vela değil Raindrop(adı buydu sanırım). Vela bile olsa jantların 4bin lira edeceğini zannetmiyorum.
2013 BMW 1.16i

TurgayKollama

Bu araç 3 kapı. Eğer problem değilse direkt olarak Carium Zeki Usta'yı arayın bilgi alın. Jantlar Vela değil Raindrop. Vela bile olsa jantların 4bin lira edeceğini zannetmiyorum.

Aradım, en son 2017 mart ayında gelmiş. Servis evveliyatı da 2 yıl dendi. 3 kapı olması sıkıntı değil ama buralarda bilinen bir araç mı diye sorayım dedim. Fiyat bu ürüne uygun mu sizce?

murat

Aracı tanımlayan tüm paket-versiyon vs. ifadelerin manüpüle olduğunu düşündüğümde pek iyi hisler oluşmuyor bende  8) 147QV diye birşey yok, ayrıne 147SS Blackline Mk2 nin bir seçeneği  :alfisti: Jantları vs. yi dostlar yazmış zaten...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login'in dediği gibi, jantlar Vela olmadığı gibi, Vela gibi 17" de değil. 16" Teardrop.

coyote

Arkadaşlar, bizim 156'nın yanına ikinci bir araç alma ihtimalimiz belirdi. Daha önce, ara sıra 156'nın "yerine" almak için bakındığım GT'yi, şimdi ciddi ciddi 156'nın "yanına" almayı düşünüyorum.

Selespeed'e özel değil, genel olarak otomatikten hoşlanmadığım için slespeed istemiyorum. Araç gündelik olarak kullanılacağı için benzinli de düşünmüyorum.

Sahibinden'de şu an 3 adet Q2 ilanda. Aylardır ilanda olan kırmızıyı, mantıksız fiyatından dolayı ben de düşünmüyorum. Geçen hafta ilana giren siyahın fiyatının da kırmızı olan baz alınarak yazıldığını düşünüyorum, bu nedenle mevcut fiyatıyla o da ilgi alanımın dışında. Mantık çerçevesinde fiyatlandırılan (46.500 TL'ye listelenmiş) bir tek gri olan kalıyor. Sahibi ile görüştüm, araca 2 yıldır bindiği için önceki geçmişi konusunda pek bir şey söyleyemiyor. Tek söyleyebildiği, daha önceki sahibinde aracın komple boyatıldığı. Yeni renk Porsche skalasından seçildiği için, (iyimser mod on) bu boyamanın keyfi bir renk değişikliği sebebiyle olma ihtimal de olabilir ama (iyimser mod off), bunun aksi de olabilir elbette :)

Aslında ayırdığım bütçe, gri olana istenenden daha yüksek. Bu nedenle, siyah ve kırmızı olanlar kadar olmasa da, daha yüksek fiyatlı seçenekleri de değerlendirebilirim.

Sizlere 2 sorum olacak, ilanlardaki grinin geçmişi konusunda bilgisi olanımız var mı ve bu 3 seçenek dışında bildiğiniz satılık başka Q2 var mı?

Aslında kırmızı olan esnafta olduğu için, cebime nakiti koyup kapısına dayanmayı da düşünmedim değil ama, yazılan rakam bu derece yüksek olunca, pazarlık, hem alıcı hem de satıcı için anlamsız olur gibi geliyor bana. Sonra, bir zamanlar benim de talip olduğum bir 159 tbi'ın, sonradan You are not allowed to view links. Register or Login'ten öğrendiğim, pazarlıkla düştüğü fiyatı aklıma geliyor ve acaba diyorum ;)

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login Araç esnafta ise pazarlık yapmayı deneyin. BCH çalışan bir galerici ise şaşılacak bir pazarlık payı ile alıp çıkabilirsiniz.
Ankara Otonomi'de 20 galeri kepenk kapattı. Piyasa rezalet. 140.000 tl lik Q7 nin 90.000 tl'ye satıldığına şahit oldum... :(
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Serhat59

Arkadaşlar, bizim 156'nın yanına ikinci bir araç alma ihtimalimiz belirdi. Daha önce, ara sıra 156'nın "yerine" almak için bakındığım GT'yi, şimdi ciddi ciddi 156'nın "yanına" almayı düşünüyorum.

Selespeed'e özel değil, genel olarak otomatikten hoşlanmadığım için slespeed istemiyorum. Araç gündelik olarak kullanılacağı için benzinli de düşünmüyorum.

Sahibinden'de şu an 3 adet Q2 ilanda. Aylardır ilanda olan kırmızıyı, mantıksız fiyatından dolayı ben de düşünmüyorum. Geçen hafta ilana giren siyahın fiyatının da kırmızı olan baz alınarak yazıldığını düşünüyorum, bu nedenle mevcut fiyatıyla o da ilgi alanımın dışında. Mantık çerçevesinde fiyatlandırılan (46.500 TL'ye listelenmiş) bir tek gri olan kalıyor. Sahibi ile görüştüm, araca 2 yıldır bindiği için önceki geçmişi konusunda pek bir şey söyleyemiyor. Tek söyleyebildiği, daha önceki sahibinde aracın komple boyatıldığı. Yeni renk Porsche skalasından seçildiği için, (iyimser mod on) bu boyamanın keyfi bir renk değişikliği sebebiyle olma ihtimal de olabilir ama (iyimser mod off), bunun aksi de olabilir elbette :)

Aslında ayırdığım bütçe, gri olana istenenden daha yüksek. Bu nedenle, siyah ve kırmızı olanlar kadar olmasa da, daha yüksek fiyatlı seçenekleri de değerlendirebilirim.

Sizlere 2 sorum olacak, ilanlardaki grinin geçmişi konusunda bilgisi olanımız var mı ve bu 3 seçenek dışında bildiğiniz satılık başka Q2 var mı?

Aslında kırmızı olan esnafta olduğu için, cebime nakiti koyup kapısına dayanmayı da düşünmedim değil ama, yazılan rakam bu derece yüksek olunca, pazarlık, hem alıcı hem de satıcı için anlamsız olur gibi geliyor bana. Sonra, bir zamanlar benim de talip olduğum bir 159 tbi'ın, sonradan You are not allowed to view links. Register or Login'ten öğrendiğim, pazarlıkla düştüğü fiyatı aklıma geliyor ve acaba diyorum ;)
Üstad cebinizde nakit para varsa şu ekonomik ortamda özellikle, benim fikrim "Para konuşur" :) 120 den 97 ye geldi bile.

SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

coyote

Yaklaşık 7 yıldır bizim 156 ile mutlu mesut yaşadığımız için, bu işe ayırdığımız köy sandığında iyi kötü bir akçemiz birikti. Olmazsa, pazarlık konusundaki önyar
gımı bir kenara koyup, elimde canlıyla arkadaşları bir zitaret edeyim  :)

OğuzCanAlantor

Grinin eski sahibi mert diye biriydi diye hatırlıyorum , epeydirde ondaydı . You are not allowed to view links. Register or Login  eski sahibini tanıyabilir. Eğer iletişim kuramazsanız illa alıcam derseniz bana özel mesaj atın ben eski sahibine ulaşmaya çalışayım.

coyote

You are not allowed to view links. Register or Login, teşekkür ederim, size özel mesaj gönderdim.

E.Ç.M. (MiTongin)

Üstad cebinizde nakit para varsa şu ekonomik ortamda özellikle, benim fikrim "Para konuşur" :) 120 den 97 ye geldi bile.

SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre araç 58k tl civarı borusandan alındı ve astronomik bir fiyatla piyasaya sürüldü  :haydi:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

coyote

çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre araç 58k tl civarı borusandan alındı ve astronomik bir fiyatla piyasaya sürüldü  :haydi:

Ooo işte bu güzel haber  :haydi:

coyote

İlgili galeriyi aradım, size gelen bilgi doğruymuş. Satış konusunda bir aceleleri olmadığı için, makul bir karla satmayı düşünmediklerini söylediler. Ben de her hangi bir teklif yapmadan teşekkür ettim.

Bugün, Sahibinden'deki gri GT'nin önceki sahibi ile görüştükten sonra onu da eledim.

1-2 gün daha araç bakacağım. Sahibinden'deki Lancia Delta 1.9 twin turboya da aklım gitmiyor değil ama, motoru Q2'den iyi olsa da (daha doğrusu aynı motorun çift turbolusu), tipi GT ile kıyas kabul etmeyeceği için pek içime sinmiyor. Bakalım, aklıma yatan ve cebime uygun bir şey bulamazsam, kiralık ile devam edeceğim.

ysbilgin

İlgili galeriyi aradım, size gelen bilgi doğruymuş. Satış konusunda bir aceleleri olmadığı için, makul bir karla satmayı düşünmediklerini söylediler. Ben de her hangi bir teklif yapmadan teşekkür ettim.

Bugün, Sahibinden'deki gri GT'nin önceki sahibi ile görüştükten sonra onu da eledim.

1-2 gün daha araç bakacağım. Sahibinden'deki Lancia Delta 1.9 twin turboya da aklım gitmiyor değil ama, motoru Q2'den iyi olsa da (daha doğrusu aynı motorun çift turbolusu), tipi GT ile kıyas kabul etmeyeceği için pek içime sinmiyor. Bakalım, aklıma yatan ve cebime uygun bir şey bulamazsam, kiralık ile devam edeceğim.

Çift turbo Delta iyiymiş gerçekten ama iç tasarımı çok kötü maalesef. :(
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

BulutKAYA

araç hakkında bilgi sahibi olan birisi var mı acaba aramızda . ciddi ilgineliyorum şuanda :alfisti:
156 1.6 TS(2016-2017)
Opel Astra J 1.4T (2017-2018)
Ww Polo 16.TDİ(2017-2019)
156 1.6 TS (2018-...)
Honda Civic FB7(2019-...)

Bulut Kaya

Dellobaltino

araç hakkında bilgi sahibi olan birisi var mı acaba aramızda . ciddi ilgineliyorum şuanda :alfisti:
Bu araç distinctive değil de progression plus gibi geldi bana. Krom cam çıtası yok.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fikri.şakar

Aracın açıklama kısmında distinitive olmadığı ama ekstra paketlerle distinitive modelindeki çoğu özelliğin olduğu soylenmiş zaten