Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 SRC 72

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ormanci

Hayırlı olsun çok güzel alet ya. Tasarımlarına zamanında hastaydım, hala da güzel duruyor. Hangi Alfa'nın tasarımı eskimiş ki. Giulietta 10 senelik oldu, hala dönüp baktırıyor.

tughan

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun. Alet nazar boncuğu gibi maşallah  :nazar:
Tuğhan.
156 Selespeed

E.Ç.M. (MiTongin)

burdan da hayırlı olsun dostum. bizimki de yetişirse dolanırız  :p :serefe:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

mustafaguleryuz

You are not allowed to view links. Register or Login
burdan da hayırlı olsun dostum. bizimki de yetişirse dolanırız  :serefe:
Güzel bir yaza merhaba etkinliği gelir gibi :D

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015 Giulietta Bianco Lunare

E.Ç.M. (MiTongin)

Güzel bir yaza merhaba etkinliği gelir gibi :D

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Murad

Hayırlı uğurlu olsun Sercan  :clover:

Olgun

Harika, hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login
Zamanında benimkiyle beraber fuar için gelen 3 araçtan biri.
Emin ellerde olduğunu bilmek çok sevindirici :alfisti:
[url="http://bisiklethirsizlari.tumblr.com"]http://bisiklethirsizlari.tumblr.com[/url]

Sercan Keklik

Harika, hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login
Zamanında benimkiyle beraber fuar için gelen 3 araçtan biri.
Emin ellerde olduğunu bilmek çok sevindirici :alfisti:

Olgun abi tam bilgim olmadığı için yazıyorum.

2004 Model bende ki, 2004 ve üstü araç kaç adet var türkiye de? ben araştırdığımda 2004 sadece bu dediler. Fakat doğruluğunu teyit edemediöm
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

emreozkan

Hayirli olsun Sercan bey, harika gorunuyor guzel gunlerde kullanin insallah...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olgun

Fuar için 3 adet geldi diye duymuştum.Benimki de ruhsatta 2004 model.
Benimki ve seninki dışında, 3. hakkında hiçbir fikrim yoktu.  Onu hiç bir yerde görmemiştim bugüne kadar.

Ancak geçen sene tatil için İstanbul'a geldiğimde sahil yolunda koşuyordum, Emirgan tarafında bir baktım kırmızı bir Spider gidiyor, sonradan tamponu değişenlerdendir diye düşündüm ama içini gördüm %90 phase 3'tü. Çok şaşırmıştım gördüğümde.

Şimdi sen bu arabayı görsel olarak efsane bir hale getireceksin, bana da masraf çıkaracaksın diye korkuyorum. :duvar:

Olgun abi tam bilgim olmadığı için yazıyorum.

2004 Model bende ki, 2004 ve üstü araç kaç adet var türkiye de? ben araştırdığımda 2004 sadece bu dediler. Fakat doğruluğunu teyit edemediöm
[url="http://bisiklethirsizlari.tumblr.com"]http://bisiklethirsizlari.tumblr.com[/url]

Sercan Keklik

Fuar için 3 adet geldi diye duymuştum.
Benimki ve seninki dışında, 3. hakkında hiçbir fikrim yoktu. Onu hiç bir yerde görmemiştim bugüne kadar.

Ancak geçen sene tatil için İstanbul'a geldiğimde sahil yolunda koşuyordum, Emirgan tarafında bir baktım kırmızı bir Spider gidiyor, sonradan tamponu değişenlerdendir diye düşündüm ama içini gördüm %90 phase 3'tü. Çok şaşırmıştım gördüğümde.

Şimdi sen bu arabayı görsel olarak efsane bir hale getireceksin, bana da masraf çıkaracaksın diye korkuyorum. :duvar:

bi tanıdık arıyor spider satalım hemen abi kurtarayım seni masraftan :)

Aslında çok bir şey yapmıyacağım.

Jant Aldım.
Yay Aldım.
Yazıları Tamamladım.
Branda Aldım.
Plakalık Yoktu Aldım.

Paddock Görücek.
Bakım vb. herşeyi eksiksiz.

Başka bir şeyde yapmayı planlamıyorum :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Olgun

Oh süper, az çoktur :)
Sonradan rahat durur musun peki? :D

Eş durumundan ötürü yurtdışı vs. olabilir diye korkuyorum, o zaman zorunda kalabilirim ama şu an oturup karşısında milli içeceğimiz viskimi yudumluyorum :serefe:

Malesef 156/147/GT ailesine nazaran oldukça sert ve ağır, bu da jant-yay-amortisör denklemini oldukça zorlaştırıyor.

bi tanıdık arıyor spider satalım hemen abi kurtarayım seni masraftan :)

Aslında çok bir şey yapmıyacağım.

Jant Aldım.
Yay Aldım.
Yazıları Tamamladım.
Branda Aldım.
Plakalık Yoktu Aldım.

Paddock Görücek.
Bakım vb. herşeyi eksiksiz.

Başka bir şeyde yapmayı planlamıyorum :)

Sercan Keklik

Oh süper, az çoktur :)
Sonradan rahat durur musun peki? :D

Eş durumundan ötürü yurtdışı vs. olabilir diye korkuyorum, o zaman zorunda kalabilirim ama şu an oturup karşısında milli içeceğimiz viskimi yudumluyorum :serefe:

Malesef 156/147/GT ailesine nazaran oldukça sert ve ağır, bu da jant-yay-amortisör denklemini oldukça zorlaştırıyor.

Jantta süpriz yaptım :) Bekleyelim 10-15 güne gelir
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

Uzun süre sonra Tofaşın tırı geldi.

Neden Nakliyede Tofaş? Çünkü Kaskolu getirdi :) Diğer çekiciler kaskosuz ve güvensiz geldiği için Tofaştan rica edip arabayı kendi sıfır araçlarını taşıdıkları çekici ile önce bursaya ordan istanbula gönderdik.

Bursa da epey olay oldu. Millet arabayı sahiplendi, Araba Bursaya hayırlı olsun vb. , Araba Yurt dışından özel getirildi, Arabayı ben aldım vs gibi saçma sapan IQ Düşmanı insanlar bizleri güldürdü :)

Bu Whatsapp gruplarına katılanlara ve açanlara IQ testi uygulanmasının mantıklı olacağını buluyorum açıkcası. Yine de Alan eden arkadaşlar için söylüyorum Pilleri bende oynayacakları zaman haber versinler vereyim :)

Gözlerinizi Şenlendireyim.

Plaka öyle mi kalacak? Sorusuna şimdiden haber vereyim. Forumun Asli Kurallarından (Espiri Eskiler Anlar)

1) Yay Şart
2) Plaka Doğru takılması şart :)

Plakalık gümrükte Plaka Altına gelen düz durmasını sağlayan parça, Jantlar ve Yaylar ile beraber onu bekliyoruz.

Bu arada fikir almak isterim. Aracın camlarında ön cam dahil film var. Fakat ben söktürmeyi planlıyorum. Her Zaman ki gibi kop koyu içi gözükmeyecek yaptırmak esasında şık oluyor bana göre kaliteli film le arkadaki canavardan gözüküyordur :) Fakat bu arabada uğraşmayıp iç güzelliği gözüksün desem de içi güneşten deforme olmasa mı gibi saçma sapan piskolojik zorlayışlardayım :) Sanırım Tedavi görmem gerekiyor
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Serhat59

Neden Nakliyede Tofaş? Çünkü Kaskolu getirdi :) Diğer çekiciler kaskosuz ve güvensiz geldiği için Tofaştan rica edip arabayı kendi sıfır araçlarını taşıdıkları çekici ile önce bursaya ordan istanbula gönderdik.

Bursa da epey olay oldu. Millet arabayı sahiplendi, Araba Bursaya hayırlı olsun vb. , Araba Yurt dışından özel getirildi, Arabayı ben aldım vs gibi saçma sapan IQ Düşmanı insanlar bizleri güldürdü :)

Bu Whatsapp gruplarına katılanlara ve açanlara IQ testi uygulanmasının mantıklı olacağını buluyorum açıkcası. Yine de Alan eden arkadaşlar için söylüyorum Pilleri bende oynayacakları zaman haber versinler vereyim :)

Plaka öyle mi kalacak? Sorusuna şimdiden haber vereyim. Forumun Asli Kurallarından (Espiri Eskiler Anlar)

1) Yay Şart

Plakalık gümrükte Plaka Altına gelen düz durmasını sağlayan parça, Jantlar ve Yaylar ile beraber onu bekliyoruz.

Bu arada fikir almak isterim. Aracın camlarında ön cam dahil film var. Fakat ben söktürmeyi planlıyorum. Her Zaman ki gibi kop koyu içi gözükmeyecek yaptırmak esasında şık oluyor bana göre kaliteli film le arkadaki canavardan gözüküyordur :) Fakat bu arabada uğraşmayıp iç güzelliği gözüksün desem de içi güneşten deforme olmasa mı gibi saçma sapan piskolojik zorlayışlardayım :) Sanırım Tedavi görmem gerekiyor
Bu aralar insanlar iyice garipleşti, sosyal medya başkalarının hayatını yaşamaya çalışan şizofrenlerle doldu.

SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

Alper

1) Yay Şart

Buradan da tekrar hayırlı olsun diyeyim @Sercan

Cam filmi kesinlikle yaptır hem güvenlik için İstanbul da şart hemde gerçekten artık güneş çok yıpratıcı.
Gtv de söküp 2 ay sonra tekrar yaptırdım ben

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murad

Tadımlık değil, doyumluk fotolar ekle Sercan. Doyalım şu güzelliğe. Eski Alfa asla almam bir daha derken kanımı kaynattın. Giu'nun yanına bi spider neden olmasın diyorum kendi kendime.

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ealprsln

Sercan,  renksiz sadece UV koruması olan filmlerden yaptır. Renkli film bu araçta orjinalliği bozar bence...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Sercan Keklik

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ekerem

:yilan:

:alkis:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

Kılıç Kalkan

En klas 34 SRC 72 duruyor sanki.

miracozdag

Sercan hayırlı olsun kazasız belasız.  :serefe:

Erkay KAHYA

Cok guzel.  :yukari-ok:
Orjinalligin korunmasi acidindan seffaf ama gunes isinlarini kiran ozellikte lumarin filmleri var.

devirsever

Sercan,  renksiz sadece UV koruması olan filmlerden yaptır. Renkli film bu araçta orjinalliği bozar bence...

+1
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

devirsever

Sercan hard top dusunuyormusun? Cok nadir olarak Avrupa'da var sanırım. Google amcadan gordugum kadariyla bazi renklere cok yakisirken bazi renklerde biraz siritiyor. Seninkinin renginde nasil olur inan bilemedim.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)