Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iceberg156

You are not allowed to view links. Register or Login
Yoncaları sökmeye hazır mısınız? Muhtemelen fetöcü ilan edilirker. Çevirmede polisler tarafından yonca yüzünden tutuklanmak istemem.

Hali hazırda Garanti Bankası amblemine benzetilirken, bir de siyasi partiye taraf algısı yaratacak olması :S. Muhtemelen böyle bir durum olursa üzülerek sökerim.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

DcD-Semih

Neden yaptın ki bunu, önden resim çekemedim ama durum daha da vahimdi.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Alper

Neden yaptın ki bunu, önden resim çekemedim ama durum daha da vahimdi.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Zevkler ve renkler. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan

Görsel olarak gerçekten apaçi işi ama bunun dışında acayip bir sesi ve gidişi varmış. Bildiğim kadarıyla 2.0 TS üzerinde çok oynamışlar. Sağlam bir altyapısı varmış. 240 ibreyi terse döndürüyor. :S Bizzat son hız videosunu gördüm ve sesini duydum. Büyük tezat var ve gerçekten şaşırtıcı ama  ne yazık ki gerçek. 
1 hayal
5 duyu
6.his

Doğa Tosun

Görsel olarak gerçekten apaçi işi ama bunun dışında acayip bir sesi ve gidişi varmış. Bildiğim kadarıyla 2.0 TS üzerinde çok oynamışlar. Sağlam bir altyapısı varmış. 240 ibreyi terse döndürüyor. :S Bizzat son hız videosunu gördüm ve sesini duydum. Büyük tezat var ve gerçekten şaşırtıcı ama  ne yazık ki gerçek.
yanlış lastik ebadı ve kadran sapmasıyla herşey mümkün. Sahibinin birkaç yorumuna denk geldim, arabada "türbin" denen birşey olduğunu bu sayede 250 bg falan olduğunu yazmış. Güler misin ağlar mısın..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Kaan

yanlış lastik ebadı ve kadran sapmasıyla herşey mümkün. Sahibinin birkaç yorumuna denk geldim, arabada "türbin" denen birşey olduğunu bu sayede 250 bg falan olduğunu yazmış. Güler misin ağlar mısın..
Açikcasi sahibini tanimiyorum ne desem yalan olur ama arabayi canli goren forumdan yakinen uzun zamandir tanidigim Ersin abi @EscC var. Apacivari kozmetigi disinda gercekten iyi yurudugunu soyluyorlar. Ama insan kendi gormeden de bu tip insanlarda 156 nin oyle guc uretecegine inanamiyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

radar54

Zevkler ve renkler. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi Kızıl Ejder lütfen  :-X Facebook gruplarında öyle sesleniyorlar  :))
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Erkay KAHYA

Zevk sonuçta. Araç sahibi böyle uygun görmüş. Dış modifiyesi bence de hoş durmuyor.
Kompressör mü takmış? (JSV'nin hava emiş hortumları için yaptığı pervane var. Acaba ondan mı var?)

erdem1904

Video linki verebilecek olan varmı, sesini ve gidişini ciddi merak ettim :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

Zevk sonuçta. Araç sahibi böyle uygun görmüş. Dış modifiyesi bence de hoş durmuyor.
Kompressör mü takmış? (JSV'nin hava emiş hortumları için yaptığı pervane var. Acaba ondan mı var?)

You are not allowed to view links. Register or Login bahsettiğin hava emiş hortumuna takılan pervaneyi uygulyan bir 156 mk2 ss mevcut tr de. :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

iceberg156

Aramızdan biri değildir umarım  :-X

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

erdem1904

Galerilerin işine gelecek gibi görünüyor. Şahısların aracını satması zorlaşır.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sbk0655

Galerilerin işine gelecek gibi görünüyor. Şahısların aracını satması zorlaşır.
Alim satım yapmayanlarin zorunlulugu yok diyor , yani galeriler icin gecerli.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdem1904

Alim satım yapmayanlarin zorunlulugu yok diyor , yani galeriler icin gecerli.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen, ama insanların yaş ve km'si ilgili uygulamanın kapsamında olan aracı alırken garanti verileni tercih edeceklerini düşünüyorum. :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Tolga033

İstanbul'da yaşayanlara bir sorum olacaktı; Atatürk Havalimanı'na artık sefer yok galiba, yeni havalimanına taşınmalar tamamlanmış okuduğum kadarıyla. Yeni havalimanında metro hattı yokmuş şimdilik, peki başka yollardan en kısa şekilde otogara nasıl gidilebilir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

agucba

İstanbul'da yaşayanlara bir sorum olacaktı; Atatürk Havalimanı'na artık sefer yok galiba, yeni havalimanına taşınmalar tamamlanmış okuduğum kadarıyla. Yeni havalimanında metro hattı yokmuş şimdilik, peki başka yollardan en kısa şekilde otogara nasıl gidilebilir?

Havaist idi galiba adı, öyle bir hizmet başladı Büyükşehir Belediyesi'nin. İstanbul Kart ile ödeme yapılabiliyor sadece.

Tapatalk Bericht

///////////////

qrkmtp

Evet Mecidiyeköy ve Beylikdüzü (Tüyap) kalkan havaistler var ayrica tuyaptan birde belediye otobüsü kalkıyor.

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga033

Evet Mecidiyeköy ve Beylikdüzü (Tüyap) kalkan havaistler var ayrica tuyaptan birde belediye otobüsü kalkıyor.

Peki Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Harem Otogarı'na gitmek mi yoksa yeni havalimanından otogara gitmek mi daha kolay olur ?

iceberg156

Peki Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Harem Otogarı'na gitmek mi yoksa yeni havalimanından otogara gitmek mi daha kolay olur ?

Uzaklık bakımından neredeyse aynı. Sabiha-Harem biraz daha yakın olacaktır. Tabi burada trafik bakımından iniş saati de önemli.

Sabiha'nın avantajı havaalanından çıkmak daha kolay ve ulaşım için alternatif hatlar var. Pilot arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Yeni Havalimanı'nın çok büyük olduğu ve uçakların perona park etmeleri, yolcuların terminale transferleri ve havaalanından çıkışların çok zaman aldığı. Yeni havaalanında tek alternatif şuan da Havaist. 10 dakikada bir kalkıyor. Ulaşımı da ücretsiz sağlıyorlar.

Tolga033

Uzaklık bakımından neredeyse aynı. Sabiha-Harem biraz daha yakın olacaktır. Tabi burada trafik bakımından iniş saati de önemli.

Sabiha'nın avantajı havaalanından çıkmak daha kolay ve ulaşım için alternatif hatlar var. Pilot arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Yeni Havalimanı'nın çok büyük olduğu ve uçakların perona park etmeleri, yolcuların terminale transferleri ve havaalanından çıkışların çok zaman aldığı. Yeni havaalanında tek alternatif şuan da Havaist. 10 dakikada bir kalkıyor. Ulaşımı da ücretsiz sağlıyorlar.

Uçakla gidersem sabah 7-8 civarı İstanbul'da olmayı düşünüyorum, oradan da otobüsler Edirne. En kısa ve kolay yolu bulmaya çalışıyorum. Bir yandan otobüsle gidip direk otogarda inip hiç uğraşmadan Edirne otobüsüne binmek kolay geliyor, diğer yandan ise uçakla gidip daha kısa yol süresi ile İstanbul'a varmak.

murat

Hedef Edirne ise Sabiha'yı tavsiye etmem, o saatte karşıya geçmesi ayrı bir dert Harem'den kalkan otobüsün...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

qrkmtp

Açıkçası ucaktan inip dışarı cikmak en yakin kapidan bile minimum yarim saat surecegini dusunursek bile (cunku gerçekten yürüme mesafesi cok orada çalıştığım için biliyorum) İstanbul havalimanindan edirneye gitme alternatifi daha iyi.Söylendiği gibi köprü trafiği o saatlerde minimum bir saat olacaktir.

iceberg156

Uçakla gidersem sabah 7-8 civarı İstanbul'da olmayı düşünüyorum, oradan da otobüsler Edirne. En kısa ve kolay yolu bulmaya çalışıyorum. Bir yandan otobüsle gidip direk otogarda inip hiç uğraşmadan Edirne otobüsüne binmek kolay geliyor, diğer yandan ise uçakla gidip daha kısa yol süresi ile İstanbul'a varmak.

Edirne'ye gidilecekse ve sabah köprü trafiği göz önünde bulundurulursa Yeni Havalimanı daha mantıklı olur.

qrkmtp

Açıkçası ucaktan inip dışarı cikmak en yakin kapidan bile minimum yarim saat surecegini dusunursek bile (cunku gerçekten yürüme mesafesi cok orada çalıştığım için biliyorum) İstanbul havalimanindan edirneye gitme alternatifi daha iyi.Söylendiği gibi köprü trafiği o saatlerde minimum bir saat olacaktir.

Tabi sunuda eklemek gerek bana kalirsa sabihadan hareme gitmek daha kolay çünkü istanbul havalimani henuz tam randımanlı calisamadigindan(ulaşım bakimindan) otogara gitmek biraz elzem olacaktir.Eger amac yalnizca hizli ve kolayca otobus ise sabiha gokcen ancak edirneye hizli varmak ise istanbul havalimani diyorum.