Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

HkmtCtnky’s MiTo - Nero Etna - Taba Deri - 18” Jant

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hkmtctnky

You are not allowed to view links. Register or Login
Hikom iyi günlerde kullan  :nazar:
Sağolasın abicim teşekkür ederim  :serefe:
Keyifli sürüşler, maşallah... :nazar:
teşekkür ederim, sağolun :)
Burdan da hayırlı olsun Hikoooooo :nazar::clover:
Burdan da teşekkürler Secoooooo :D  :arkadasim:
You are not allowed to view links. Register or Login Güzel karşılaştırma olmuş kardeşim sağolasın. Tekrardan hayırlı olsun, yeni her zaman güzeldir  :clover: :nazar:
Kendimi anlatabildiysem ne mutlu abi :D sağolasın tekrar  :arkadasim:
'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

fikri.şakar

depeche101

Hayırlı olsun , çok güzel kombinasyon. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın  :clover: :nazar:

hkmtctnky

Hayırlı olsun. nazar değmesin
Sağolun, teşekkür ederim  :)

Hayırlı olsun , çok güzel kombinasyon. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın  :clover: :nazar:
Teşekkür ederim Okan Abi, sağolasın  :clover: :)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

SkY

hayırlı olsun maşallah kombinasyonu çok güzel cidden..kazasız belasız kullanın :)

hkmtctnky

Herkese merhaba,
Hafta sonu iç kısımların temizliğiyle ilgilendim. Koltukları colourlock deri temizleyici ile temizleyip deri koruma kalkanı uyguladım. Tahminimce 10 yıldır ilk kez ben temizledim Konsol, arka koltuğun altı, bagaj havuzu vb. yerleri AutoGlym iç şampuan ve Adam's ın çok amaçlı temizleyicisi ile yerine göre temizledim.
Ön farların aydınlatmasını sevmemiştim ampulleri xenon ile değiştirdim, plaka lambaları yanmıyordu onları yaptırdım, gözüme batan eksiklerini ufak tefek hallediyorum. Yavaş yavaş benim arabammış gibi hissediyorum artık.
Gün batımı yakalamışken birkaç fotoğraf çekmiştim onlarıda ekliyorum.
Herkese kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

SkY

Theillest

Herkese merhaba,
Hafta sonu iç kısımların temizliğiyle ilgilendim. Koltukları colourlock deri temizleyici ile temizleyip deri koruma kalkanı uyguladım. Tahminimce 10 yıldır ilk kez ben temizledim Konsol, arka koltuğun altı, bagaj havuzu vb. yerleri AutoGlym iç şampuan ve Adam's ın çok amaçlı temizleyicisi ile yerine göre temizledim.
Ön farların aydınlatmasını sevmemiştim ampulleri xenon ile değiştirdim, plaka lambaları yanmıyordu onları yaptırdım, gözüme batan eksiklerini ufak tefek hallediyorum. Yavaş yavaş benim arabammış gibi hissediyorum artık.
Gün batımı yakalamışken birkaç fotoğraf çekmiştim onlarıda ekliyorum.
Herkese kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Eline sağlık kardeşim koltukların resmen rengi değişmiş resmen üstüne bide gyeon leather coat q2 tavsiye ederim baya bi koruma sağlıyor ve baya yumuşak oluyor koltuklar .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gouki

hkmtctnky

hayırlı olsun maşallah kombinasyonu çok güzel cidden..kazasız belasız kullanın :)
koltuklar kendine gelmiş resmen :)
Sağolun çok teşekkür ederim :)
Koltuklar kendine gelince iç mekanın havası değişti gerçekten  :D
Eline sağlık kardeşim koltukların resmen rengi değişmiş resmen üstüne bide gyeon leather coat q2 tavsiye ederim baya bi koruma sağlıyor ve baya yumuşak oluyor koltuklar .

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rengi değil kaderi değişti resmen  :haydi: Colourlock'ın kendi setindekini kullandım korumasını bilmiyorum ama şimdilik iyi yumuşaklığı falan,baya övülen bi ürün, ama tavsiye varsa bi sonrakine denerim gyeon'u da  :serefe:

Eline sağlık Hikmet.
Teşekkürler abicim  :arkadasim:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

Microsiemens

Bu kombinasyon gerçekten çok uyumlu görünüyor. Dediğiniz gibi herhalde koltuklara daha önce kimse ellerini sürmemiş. Kendine gelmiş resmen!  :D

Güle güle kullanın kazasız belasız inşallah. Şöyle bir tane de bana lazım . :)
07 BRG 77  | 2008 147 MK2
07 ALF 95   | 2011 Giulietta

Erkay KAHYA

Bu basliga her baktigimda lazlarin "etma" demesi aklima geliyor. 😂

hkmtctnky

Bu kombinasyon gerçekten çok uyumlu görünüyor. Dediğiniz gibi herhalde koltuklara daha önce kimse ellerini sürmemiş. Kendine gelmiş resmen!  :D

Teşekkür ederim, gönlüne göre bulursun umarım :D

'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

hkmtctnky

Teşekkür ederim, gönlüne göre bulursun umarım :D

'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

hkmtctnky

Bu basliga her baktigimda lazlarin "etma" demesi aklima geliyor.
ETMAA abi, artık benimde gelecek

'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

cAn16

Hayırlı uğurlu olsun , maşallah güzel kombinasyon. Değerini bilen ellere düşmüş olmasına çok sevindim  :alfisti:

Koltuklara uygulanan işlem bile gözleri yaşartmaya yeter. Elinize sağlık  :alkis:

Kazasız güzel günlerde kullanmanız dileğimle  :nazar:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

hakan

Maşallah  çok güzel.Temizlik de güzel  olmuş :yilan:
haktas

hkmtctnky

teşekkür ederim, sağolun :) :alfisti:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

hkmtctnky

Herkese merhabalar,
MiTo ile 4 ay gecirdik ve 7 bin km'den fazla yol yaptık. 147 den sonra biraz garip oldu ama alıştık birbirimize. Bu arada ne yaptın derseniz;
-En son ne zaman yapıldığını bilmediğim triger seti, buji gibi bakımlarını ve kış bakımlarını hallettirdim.
-Frenleri ötüyordu onları hallettirdim.
(Alfin Oto ve You are not allowed to view links. Register or Login Abime teşekkürler )
-Kışlık lastikleri taktırdım. Jant göbeklerinin rengi atmıştı onların yenisini aldım.
-Yapılacaklar listemde son sıralarda olan spor yay işini Oğuz Abi vogtland yay var deyince bi anda halletmiş olduk. 
Vogtland 35 mm yaylarımız takıldı, ön sağ amortisör tamir edildi. Yaylara kısa bir yorum olarak genel konforu arttırdığını, dinamiklerini gerçekten iyileştirdiğini söyleyebilirim. Beklediğimden daha iyi. Detaylı merak edende varsa You are not allowed to view links. Register or Login  Rahmi Abinin konusunda ne yazıyorsa harfi harfine katıldığımı söyleyebilirim. :D

-Beyaz zemin farlar gözüme batıyordu, Farları kararttırdım, mercek-iç-dış temizliği de yapıldı. 
-Sağ ön sis farı ve scudettonun bir parçası eksikti. You are not allowed to view links. Register or Login imdadımıza yetişti ve bu eksikleride halletmiş olduk. İlgine ve hızına tekrar teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login  Abi

Yaparken gözüme görünmedi ancak aklımda ne varsa hallettim diyebilirim, yaza doğru seramik kaplama yaptırmayı düşünüyorum, rengi hakediyor.

Yakıtı 9-10 lt civarlarında, çok yormasa bile MiTo'nun hakkı değil bence bu yakıtlar. Arkadaşımın g30 5.30i xdrive aracı 10-11 litre yakarken insanın gözüne batıyor Lpg konusunda herkesin memnuniyeti kafamı karıştırıyor, taktırasım geliyor ama taktırırmıyım bilemiyorum. Kararsızım.

Bir müddet gezme zamanı, çok konuştum birkaç fotoğrafla bitireyim. Herkese keyifli, kazasız belasız sürüşler dilerim :)

'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

Vesper

Maşallah kombinasyon süper :nazar:
Keyifli, kazasız belasız sürüşler dilerim :)
2013 1.4 170 Hp TCT Giulietta "Nero Etna"

stan

Hayirli olsun bro, gule gule kullan yaylarini.
Ben de bu ara bi bilstein amortisor patlatayim mi diye ufaktan kasiniyorum. Ama simdilik yaylarla devam.

hkmtctnky

Maşallah kombinasyon süper :nazar:
Keyifli, kazasız belasız sürüşler dilerim :)
Çok teşekkür ederim, sağolun :)

Hayirli olsun bro, gule gule kullan yaylarini.
Ben de bu ara bi bilstein amortisor patlatayim mi diye ufaktan kasiniyorum. Ama simdilik yaylarla devam.
Sağolasın abi teşekkür ederim :) kaşıntı bi kere tuttuysa almadan olmaz, şimdiden hayırlı olsun  :lol:  :serefe:
'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

hkmtctnky

herkese selam,
2 seneyi aşkın zamandır konuyu güncellememişim. güncel olarak 120bin km'lerin sonlarına geldi. keyfini sürmeye devam ediyorum. kronolojik sıralamasını hatırlamasamda geçen zaman mito için fazlasıyla verimli oldu.
-öncelikli olarak yurtdışından orjinal hız sabitleme kolu getirttim, yan kapağınıda orjinal temin ettim, fabrikasyon varmış gibi hız sabitleyici montajı yaptık  :rock:
-ikilemde kaldığım lpg olayını bir lpg ciden iş gereği alacağımda olunca 100.000 km'de yaptırmış olduk, sistemi büyük regulatör ve 8lik sistem olarak adlandırılan sıfır sıkıntı ile kullanabileceğim şekilde düzenleyerek atiker grand sistem montajı yaptırdım. açıkcası lpg hiç takılmamış bu kombinasyonda mitoya lpg takmak beni başta burksada sonrasında sağladığı ekonomi ve sorunsuzluk beni hiç pişman etmedi.
-fren kaliperlerini maseratilerde ünlenen meşhur sarı ile boyadım. iç/dış kombiniyle muazzam bir uyum sağladı diyebilirim
-Aldığımdan beri aklımda olan bikaç ufak defek göçük düzeltmesi, jant boyaması, ön tampon boyaması ve seramik kaplama işlemlerinide yaptırdım. So Shine Detailingin usta ellerine bıraktık ve nero etna gerçekten sinir bozucu derecede güzelmiş, resmen üzerinden bir katman kalktı ve maksimum parlaklığa ulaştı. 1.5 seneyi geçmesine rağmen HikariPro görevini halen gayet güzel yerine getiriyor. burada hiç dışarda yıkatmamam ve şampuanından eldivenine, makine basıncından kurulama havlusuna kadar dikkatli yıkamam da büyük bir etken tabii.
jantlar boyada ve seramiğe bırakmadan 3-5 saat öncesi böyle bi haldeydik :D
-RamAir'in sünger filtresini de ara parçayla yerine uygulayarak güzel bir ses ve mitoya biraz daha rahat bir nefes kazandırdım. Her 5000km de bir motulün özel yağıyla temizliyorum 30 bin km dir herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Seside güzel bir filtre çok sevmesemde kaliteli bir uygulamayla denemek istedim ve sonuç beklediğimden güzel oldu.
Ve geldik en sevdiğim uygulamalara :D aldığımdan beri en çok gözüme batan 2 şey vardı, biri havaldırma menfezleri diğeri ise teyp.
-menfezleri Mercedes a serisininkilerle yurtdışından getirterek değiştirdim. 3 parti üründe doğru kombinasyonu bulduk çok şükür :D Mercedes aynı ürünü 4 farklı çeşit üretmiş sağolsun çapları farklı olunca Mercedes parçacısına döndüm :D

-Diğerini ise Maserati edizionelerde fabrikasyon çıkan orijinal ekipman RadioNav ile çözmüş olduk. Kablolaması olsun, Proxy hizalayınca kod istemesi olsun çıldırtsa da sonuç güzel oldu. Ayrıca 1. Nav kod isteyince bi kere kafaya koymanın gazıyla 2. Radionavıda aldım ve evet şuan 2 adet radionav sahibiyim :D ayrıca sanırım türkiyede radionavların kodunu kırdırabilecek 1-2 kişiden biride ben oldum. Kendi işimi kendim yapmaya çalışırken gereksizce şeyler öğrenmiş oldum.
Biraz uğraşarak harita yüklemeyide başardım ancak türkiye haritası bulunmadığı için ancak bi Avrupa turunda işime yarayabilecek :(
-Ses sisteminde hoparlörler yavaş yavaş kendini bırakmaya başlayınca Peugeotlarda 308 ve rcz lerde çıkan Denon Hifi sistemin hoparlörlerinden 4 adet getirttirerek onlarında montajını yaptım. Boseli 147 den sonra yeterli olmasada orijinal hoparlöre göre sınıf atladı diyebilirim. Mitoyla içli dışlı olduğumuz bir anımız oldu :D
O kadar sökmüşken temizlememek ayıp olurdu. Bi ara yalıtım yapmak için tekrar sökeceğim.
-Tavan çıtalarımdan biri aldığımdan beri yoktu, set olarak satıldığı içinde fiyatları çok ucuktu. onuda printerdan basarak hallettim :D

-147'imden beri kendime dirediğim APP Plaka tabumu da kırdım. Orjinallerin boyası kötü olmuştu. İtalyan baskıyı denemek için yaptım sonra geri öne kare taktım.

-Son olarak bu yaza bi güzellik yaparak biten pzerolarımın yerine GoodYear Eagle F1 Asy5 lastikler aldım. P zerolardan çok memnundum ama üretimi bitmiş asy5 lerinde beni pişman edeceğini sanmıyorum. Havalar ısınsada taksam diye bekliyorum :D

2 seneden fazla geçince arada yaptığımı unuttuğum şeyler illaki vardır, bayada uzun yazdım, güzel bi güncelleme olsun istedim. Herkese keyifli günler dilerim.

'07 Renault Clio 1.6 BVA
'05 MB CLS350

bizage

herkese selam,
2 seneyi aşkın zamandır konuyu güncellememişim. güncel olarak 120bin km'lerin sonlarına geldi. keyfini sürmeye devam ediyorum. kronolojik sıralamasını hatırlamasamda geçen zaman mito için fazlasıyla verimli oldu.
-öncelikli olarak yurtdışından orjinal hız sabitleme kolu getirttim, yan kapağınıda orjinal temin ettim, fabrikasyon varmış gibi hız sabitleyici montajı yaptık  :rock:

Elinize sağlık, hız sabitleme için yardım istesem nerden aldınız acaba, kapak sanırım src'de var kol da buldum bi yerden ama uymazsa diye korkuyorum açıkçası...

FB10ur

Son dokunuşlar güzel ve özel hissettirmiş emeğinize sağlık navigasyon kullanılmasa bile görüntü olarak orjinal durması güzel görünüyor.