Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 156 1.6 TS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EmreKaraman

Aracım You are not allowed to view links. Register or Login km'de asla tüp kullanılmadı . motorum saat gibi çalışıyor ne atma ne ötme. Ne de Gaz Yememe gibi bi sorunum olmadı.Genel olarak esnaf kullanırım nadiren ise açılırım gazlarım. Dün gece saatlerinde pek kimse yokken bi açılayım dedim 160 kusur km/hız gördüğüm sıralarda 6500 devirde iken aracım birden kapandı. kapandığı esnada enjektör ışığı yanıyordu .sağa çektim ve tekrar çalıştırmak için kontak çevirdiğimde enjektör ışığı sönmüştü . Araba hazırdı.Fakat çalışmadı.  Ateşleme yapmıyor . suyu,kayışı herşeyi yerli yerinde fakat motor çalışmıyor. marş motoru çalışıyor ama motor ateşlemeye geçmiyor. Sizce sorun nedir ? nereye baktırayım ? önerileriniz nedir ?
1998 Honda Civic S
2005 Audi A3
2001 Alfa Romeo 156
2007 Alfa Romeo 159

Alsift140

Enjektör ışığı yakması demek illaki enjektör arızası var demek değil, herkangi bir elektronik arıza da bu ışığı yakabilir, o yüzden bir bilgisayara bağlamakta fayda var. İnş mekanik bir problem yoktur.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EmreKaraman

O Kesin zaten Götürülen her yer bakıyor ilk ona bakar :D
1998 Honda Civic S
2005 Audi A3
2001 Alfa Romeo 156
2007 Alfa Romeo 159

octinum

EmreKaraman

immobilizersiz araç ateşlemeye geçmiyor evet. fakat çalışır halde iken kapatmaz immobilizer. Şahsen denedim Önceden
1998 Honda Civic S
2005 Audi A3
2001 Alfa Romeo 156
2007 Alfa Romeo 159

EmreKaraman

Sorun çözüldü. Benden önceki sahibi kayış değiştirmediği için kayış yerinden çıkmış yırtılmış vs vs. komple triger kayış seti, silindir kapak contası ıvır zıvır 2.5 k ya patladı :(
1998 Honda Civic S
2005 Audi A3
2001 Alfa Romeo 156
2007 Alfa Romeo 159