Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Enjektör Revizyonu ve Bakımı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mercanua

Merhaba arkadaşlar. Aracınızda enjektör temizliği enjektör revizyonu veya bakımını nerde yaptırdınız? yaklaşık maliyetler ne kadar tutuyor?
2011-Giulietta 1.6 JTDM

oguzca

Bu konuyu ben de merak ediyorum. Daha önce yaptırmış veya bu konuda deneyim sahibi arkadaşlar bilgilendirme yapabilirlerse faydalı bir konu olur. Benim şahsi olarak merak ettiğim: Enjektör revizyonu ve bakımı nasıl olmalı? Kaç kilometrede yaptırılmalı? Revizyon sonrası dikkat edilecek hususlar?

Kılıç Kalkan

Bir kaç ay önce İmren As 1.650 TL+Kargo. Teknik bilgim yok.

SkY

revizyon sonrası tam randıman vermiyor deniliyor ama sıfır enjektör fiyatlarına bakınca da insan ister istemez o yöne gidiyor tabi.

tunerviper

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu konuyu ben de merak ediyorum. Daha önce yaptırmış veya bu konuda deneyim sahibi arkadaşlar bilgilendirme yapabilirlerse faydalı bir konu olur. Benim şahsi olarak merak ettiğim: Enjektör revizyonu ve bakımı nasıl olmalı? Kaç kilometrede yaptırılmalı? Revizyon sonrası dikkat edilecek hususlar?
Dizellerde 100k de bir skl temizlenip kalibre edilmesi tavsiye ediliyor. Düzgün yapıldığında yakıt ve motor ömrü açısından yararlı. Ayrıca enektör altındaki bakır pulların da belli bir ömrü var. bozulduğu zaman kompresyon kaybı yapıyor.
Turbo Twin Spark

berkay bayir

enjektör temizleyici memelere zarar verildiği söyleniyor.
159 <3