Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

35 AY 4301 Herkese merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kelalper

Şu son başıma gelenlerden sonra anladım ki çakal çukal servislerden uzak durun. Motor kırıldıktan sonra arabanın motorunu yapan servise çektirmiştim izmirde. Balıkesirden izmire 1100 lira verdim sırf onlar yaptı diye. Neyse onlar motoru indirdi sonra ben istanbulda toplatma kararı aldım şimdi bir dünya parça eksik çıkıyor. Direksiyon hidrolik yağ haznesi kayıp klime kompresörünün ayakları kayıp. Söktükleri vidalar civatalar ortada yok. İstanbuldaki usta en son yaw Alper beni neden bulaştırdın bu işe herşeyi orjinale çevirip yapıyorum dedi. Egzosu zaten parçalayarak çıkarmışlar baştan egzoz yapıldı.
IN BOOST WE TRUST

coyote

Hadi söktüklerini geri takmamışlar, bari bir kutuya doldurup bagaja atsalarmış. İşiniz zor, kolay gelsin.

Kelalper

Abi kutuya koysalar öpüpte başıma koyucam. Blok ve şanzımanı bagaja koymuşlar gazete kağıdı üstünde. Diğer parçaları arka koltuğun üstüne yine gazete kağıdı ile koymuşlar. Arka koltuklar ve bagaj yağ içinde. Allahtan eskiden SONAX işletmecisi olduğum için nasıl temizleyeceğimi çok iyi biliyorum. Arkadaş insan çöp torbasını yayar öyle koyar parçaları. Makinanın neden kırıldığını anlamaya başladım. Bu düzensizlikle motor toplayan adamdan bişey beklemiyorum. Hadi eski sahibi yağ pompasını değiştirmedi de allah bilir bunlarda toplarken nasıl topladı. Şu anda motorun yapıldığı elite mechanic e gittim haftasonu adam motor toplayacak diye içeride zerre toz bırakmamış. Bal dök yala kıvamındaydı.Mümkün olduğunca tozsuz ortamda motor toplamaya çalışıyorum dedi. Mantalite farkı.
IN BOOST WE TRUST

Fatihob

Alper abi hoşgeldin. Ben 2012de falan piste MiTo ile çıkarken, benim koltuk ayarımı az yapmadın. Sen bana söyleye söyleye ben koltuğumu yatık pozisyondan, dik pozisyona aldım. Halada öyle kullanıyorum ve çok yararını gördüm. Hala aklıma geldikçe içimden sana teşekkürederim.

Arabanın başına ve senin başına gelenler üzücü olmuş ama bu vesileyle bir 156 hayata dönmüş olmuş.
..

Kelalper

Fatihim merhaba,

156 bugün yollara döndü ama yapılması gereken daha bi ton işi var. Ön takım bayaa sorunlu alırken farkına varmadım yorgunlukla heralde ama bayaa gezio. Ön sağ bilye ile sol salıncak değiştik ona rağmen. Buji almam lazım. Jantları kesinlikle değiştirmem gerek. Saolsun izmirdekiler üstündeki varyatörüde değiştirdiler heralde araba traktör gibi. Bu hafta içi yine bi sanayi görücez heralde. Adamlar triger kapağına kadar almışlar üstünden. Masrafı çok oldu.
IN BOOST WE TRUST

erdem1904

Hayırlı olsun. Umarım bundan sonra başınızı ağrıtmaz. Aracın ilanını hatırlıyorum. Yüksek bir fiyatla işinize geliyorsa modunda bir ilanı vardı  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

uniquel