Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç İçinde Amfinin Konumu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aktugoksuz

Arkadaşlar merhabalar,

Aracımı aldığımda üzerinde bulunan amfi artık miadını doldur. Zaten ses sistemini elden geçirirken, tamir gereksinimi ortaya çıkmış ve sonrasında tamir ederek idareten de olsa kullanabilmiştim.

Şimdi tekrar amfi problemi ile karşılaşmış bulunmaktayım. Alacağım amfiyi netleştirdim ancak sizlere bir sorum var.
Aracında ses sistemi olanlarınız varsa, amfiyi nereye ve nasıl konumlandırdığınızı merak ediyorum. Benim aracımda şu anda amfi bagajın sağ arka köşesinde yere çift taraflı cırtla sabitlenmiş bir şekilde duruyor. Bagajın zemininde olduğu için ister istemez amfi üzerine eşya gelebiliyor. Kablo bağlantılarına, girişlere zarar vermekten çekiniyorum.

Araca vida ile delerek vs şeylerle zarar vermek de istemiyorum. Amfinin konumlandırması konusunda önerilerinize ihtiyacım var.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.   :)
156 - 1.6 TwinSpark  - 2002
Mito - 1.4T Distintive - 2010
Fiesta - 1.0 Red Edition - 2015

Testarossa

Benim arabada amfi  bagajda arka koltuğunun sırt kısmında.Orda sac olduğu için vida atmak çok sorun değil bence. Yer kaybı olmuyor ama benim subwoofer sabit değil her virajda yer değiştiriyor :D
this is all about passion

aktugoksuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Benim arabada amfi  bagajda arka koltuğunun sırt kısmında.Orda sac olduğu için vida atmak çok sorun değil bence. Yer kaybı olmuyor ama benim subwoofer sabit değil her virajda yer değiştiriyor :D

Benim de son düşüncem koltuk arkasına vidalamak ama çok da istemiyorum açıkçası onu. Dediğim gibi vidalama konusu biraz düşündürüyor.

Ben de ilk zamanlarda bagaj içini sabitleme konusunda sorun yaşadım. Sonrasında amfiyi, sub'ı ve hatta kılıfa koyarak stepneyi bagaj içerisine cırtcırtlı bant ile sabitledim. Sonrasında bırakın virajlarda hareket etmesini, bagajı boşaltmam gerektiğinde bile zorla söktüm  :D You are not allowed to view links. Register or Login

Bagaj halısına da zarar vermedi, açıkçası en çok ondan çekiniyordum. Yılların yıpranmışlığı dışında banttan kaynaklanan herhangi bir deformasyon yok şu anda bagaj halısında.

156 - 1.6 TwinSpark  - 2002
Mito - 1.4T Distintive - 2010
Fiesta - 1.0 Red Edition - 2015

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or Login
Benim de son düşüncem koltuk arkasına vidalamak ama çok da istemiyorum açıkçası onu. Dediğim gibi vidalama konusu biraz düşündürüyor.

Ben de ilk zamanlarda bagaj içini sabitleme konusunda sorun yaşadım. Sonrasında amfiyi, sub'ı ve hatta kılıfa koyarak stepneyi bagaj içerisine cırtcırtlı bant ile sabitledim. Sonrasında bırakın virajlarda hareket etmesini, bagajı boşaltmam gerektiğinde bile zorla söktüm  :D You are not allowed to view links. Register or Login

Bagaj halısına da zarar vermedi, açıkçası en çok ondan çekiniyordum. Yılların yıpranmışlığı dışında banttan kaynaklanan herhangi bir deformasyon yok şu anda bagaj halısında.
Aynı yere vidasızda montaj yapabilirsiniz.
Ben de bagaj havuzu var bu bantlar işe yaramaz :D
this is all about passion