Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Titriyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cmustafi

You are not allowed to view links. Register or Login
Normal değil, fren diskleriniz yamulmuş büyük ihtimalle. Diskler yeniyse torna ile kurtarabilir, değilse torna işini hiç girmeyip yenisiyle değiştirmelisiniz.
Çok teşekkürler

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysbilgin

Güncelleme;

Üç kulak da değişti, çok bir fark yok.
Şu an, soğukken ve rölanti yüksekken titriyor. Ve klimayı açınca titriyor. İkisi de direksiyon ve şaside hissediliyor. Klima açınca olan titreşim, saniyede bir vurma şeklinde, sanki v kayışı ve ilgili gergilerdeki bir sıkıntı yük artınca titreşime sebep oluyor gibi ama bilemedim.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

oguzhan kop

Merhaba, konuyu tekrar hortlatmak istedim. Rolantide titreme sorunum var. Bariz direksiyon titriyor hatta sağ koltukta oturan biri bile farkediyor. Alt şanzıman kulağı daha önce değişti şimdi tekrar bitik durumda... birine gidiyorum enjektör diyor, bosch car servise gidiyorum enjektörler sapasağlam diyor, bir tamirciye gidiyorum takozların hepsi değişecek diyor, birisi takozlar sağlam Motoru indirip bakmak lazım vibrasyonu bulmak için diyor, bir tamirci diyor normal bu titreme... Forumlarda okuyorum volant da titreme yaptırır diyotlar...  Eğer volantsa da debrajın değişimini bekleyeceğim, araç 90000 1.6 dizel 105 Bg. Şimdi sadece alt şanzıman takozunu değiştirerek bi bakacağım duruma, sizlerin de yorumlarınızı alabilir miyim?

ysbilgin

Merhaba, konuyu tekrar hortlatmak istedim. Rolantide titreme sorunum var. Bariz direksiyon titriyor hatta sağ koltukta oturan biri bile farkediyor. Alt şanzıman kulağı daha önce değişti şimdi tekrar bitik durumda... birine gidiyorum enjektör diyor, bosch car servise gidiyorum enjektörler sapasağlam diyor, bir tamirciye gidiyorum takozların hepsi değişecek diyor, birisi takozlar sağlam Motoru indirip bakmak lazım vibrasyonu bulmak için diyor, bir tamirci diyor normal bu titreme... Forumlarda okuyorum volant da titreme yaptırır diyotlar...  Eğer volantsa da debrajın değişimini bekleyeceğim, araç 90000 1.6 dizel 105 Bg. Şimdi sadece alt şanzıman takozunu değiştirerek bi bakacağım duruma, sizlerin de yorumlarınızı alabilir miyim?

Dizel olduğu için farklı olabilir durum ama ilk hamle olarak tüm kulak-takoz değiştirebilirsiniz.
Yetkili servis dahil hepsi normal diyordu öyle sattım. Sonra 2017 super tct aldım o kadar titremiyordu o ama yine "pürüzsüz" değildi.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

oguzhan kop

Teşekkür ederim, tüm kulak değişimi biraz uzun iş sanırım. Alt tarafı zaten 6 ayda bir değiştiriyorum. Deneye deneye gideceğim bir sonraki değişim sağ kulak olacak.

oguzhan kop

arkadaşlar 3 takozu da değiştirdim geçen ay. sonuç olarak %30 azaldı, start stop esnasında motorun calısmasını hissetmiyorum bile ama rolantide beklerken titreme devam ediyor.

Spider916

arkadaşlar 3 takozu da değiştirdim geçen ay. sonuç olarak %30 azaldı, start stop esnasında motorun calısmasını hissetmiyorum bile ama rolantide beklerken titreme devam ediyor.

Keskul titremesi varmi ?
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)