Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa romeo 164 usta sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur2525

Alfa romeo 164 2.0 v6 turbo sahibiyim aracı yeni aldım aracın geç marş alma ve ışıklarda giderken yavaşlarken stop etme sorunu var  rolanti biraz dengesiz aracın ağır bakımları nezaman yapılmış bilgim yok muhtemelen yakıt pompasındn kaynaklandığını düşündüğüm bir sorun

Bu araca eski diye kimse bakmak istemiyor arıza tespiti yapsalar parça bulacağım ama. Bakmam diyorlar  alfa sportivo ve istanbulda bir kaç alfacıya sordum bakmıyorlar 

Bu sıkıntıyı nasıl çözeceğim araçla kaldım ortada sürekli ışıklarda dur kalklarda stop ediyor marşı geç alıyor bu sorunları çözmek çokmu zor yardım edin lütfen

Pervasiz_7

Merhaba, aracınız hayırlı olsun. rolanti dengesizliği ve yavaşlarken durma rolanti motorundan ya da boğaz kelebeğinden olabilir. İkisde zamanla kurum bağlar, temizlenmesi gerekir. Geç marş alma marş motorundan olabilir (ya da elektrik tesisatından kaynaklı bir sorundan). Geç marş alması durumu için bir elektrikçiye gösterebilirsiniz. Eliniz yatkınsa rolanti motorunu ve boğaz kelebeğini söküp temizleyebilirsiniz.
Seyahat etmenin keyfi, varış noktasından daha önemlidir.
-Soichiro Honda

Onur2525

Elim yatkın abi sadece ilk arabam olduğun için tam bilmiyorum ne nerede ama çabalayacağım motordan böyle fıss diye ses geliyor normalmi acaba

Pervasiz_7

Hortumlarda kaçak olabilir, hortumları da bir kontrol edin isterseniz. Boğaz kelebeği için hava filtresinden çıkan hortumu takip edin, rolanti motoru da boğaz kelebeğine yakın olur.
Seyahat etmenin keyfi, varış noktasından daha önemlidir.
-Soichiro Honda

murat

Rölanti valfinden olma ihtimali yüksek.. Bostancı Alfist'le de bir temas kurarmısınız? 164 kullanan müşterileri var bildiğim kadarı ile . Forumdan doğru yönlendirildiğinizi de söylemeyi unutmayın. :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)