Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

S 2000

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Slm sonunda doğru düzgün bi S2000 bulabildim ne zormuş ya bi ton var ama hepsi kazalı boyalı niye olduğunu artık daha iyi anlıyorum ama :P.Alfayıda özlemiyo diğilim hani ama nplım kader ayırdı bizi :)Bugün bi kaç photo çektim tabi sercanla kıyaslanamaz ya :) olm bi ara çekelim arabanın photolarını sen güzel çekiyorsun:P.Araba 2006 model 10000 kmde VSAlı makyajlı kasa yani eskilerinden bi kaç farklılıkları var en önemlisi vsa tabi aracın kaymasını önliyen bi sistem ama iptal olunca güsel şeyler oluyo:)

Register or Login" border=0>

n/a

ilk hayırlı olsun benden.güle güle kullan

Sercan Keklik

bunuda daha ıslatmadık =)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

nefis bi araba gerçekten ...hayırlı olsun

n/a

cem sen şimdi buna da gta motoru takarsın.

alfistihrn

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

tughan

Hayırlı olsun abi... Sen 3 alfayıda sattın dimi?
Hepsini kaça satmıştın?
Neyse çok güzel araban güle güle kazasız belasız kullan...Maşallah....
Tuğhan.
156 Selespeed

AlfistiKerem

Hayırlı uğurlu olsun Cem kardeşim...Allah  kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Olm dikkat et çok pis kaçar bu ya...İyi g.. attırılır..Yan yan neslihan...

Onur

çok güzel seçim güle güle kullanın :)

n/a

gerçekten çok güzel araba.evli olmasam bu tarz bir araba almak isterdim.ya s2000 yada z4 çok tarz arabalar hemde sürmesi çok keyifli.

admin

ee peki Cem bumu yoksa Q2mi diye sorsam, ne diyeceksin?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Evt ıslatmak lazım :) Valla arabaya hiç bişi yapamam hatta satana kadar çünkü 6 sene garantisi var :)adamlar olayı abartmış

n/a

Valla ikiside ayrı güsel ama her zmn beslemeli arabalar daha zevkli benim için :)

n/a

n/a

Çok keyifli ve güçlü bir araba, hayırlı olsun Cem..

Ama işte iç dizaynı yokmu böyle düzgün bir arabada bir türlü içime sinmiyor.. Bir modernize edilmiş retro dizayn fenamı olurdu..

Alfadanadam

quote:

Çok keyifli ve güçlü bir araba, hayırlı olsun Cem..

Ama işte iç dizaynı yokmu böyle düzgün bir arabada bir türlü içime sinmiyor.. Bir modernize edilmiş retro dizayn fenamı olurdu..

S2000 için hep aynı şeyi düşünürüm ben de. Şu iç dizaynı da tam olsaydı süpper derdim hiç düşünmeden ama. Gerçi gidişini bildiğimiz için gene de denebilir ya :)

Hayırlı olsun Cem. Sen şimdi bi Accord ve bi Civic aldıktan sonra topluca üçünü birden satarsın gibi geliyo bana nedense :)

n/a

hayırlı olsun ..güzel araç ..kazasız günlerde kullanmam dileği ile

n/a

arkadaşlar sti da o paraya rağmen iç dizaynda sınıfta kalır.

n/a

Hayırlı olsun , kazasız belasız

n/a

Maşallah çok güzel duruyor.. Geçen gün yolda karşılaştık zaten aah ah yılan gibi alet walla:)

n/a

hayırlı olsun cem temizini bulabilmek için uzun süre bekledin sonunda en güzelini bulmuşsun..güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile.. :)

carmaniac

İleride kesinlikle sahip olmak istedıgım araclardan bitanesi.Mukemmel bi makine gule gule kazasız belasız kullanın cem bey,renk doseme secımı mukemmel

master

Hayirlisi olsun gule gule kullanin :)

Ozellikle S2K'larin yol tutusu ile ilgili farkli gorusler var. Bu konuda yorum yapar misiniz acaba ?

Bir de duzde eski 145'den daha mi iyi gidiyor yoksa daha mi yavas ?
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Salleen

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın =). en  beğendiiğim araçlar arasında kendisi =)

n/a

bir alfistiyi daha hondacılar kervanına uğurladık
hayırlı olsun,kazasız belasız...