Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Daha Önce Fırsatım Olmamıştı ☺

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login
İkinci foto da ben elendim  :-[
Maşallah

abi ben senin kadar güzel çekim yapamıyorum. fırsat bulup şort şiftırımı  :rock: almaya geldiğimde birde 147 ile beraber sen çekersin  :alkis:
1 hayal
5 duyu
6.his

kuti147

Estafurullah. Aslında bende istediğim fotoları çekemiyorum. Canon arızalı, onu halledersem sırf foto çekmek için yine bi pazar sabah gün ağırırken çıkarım sokaklara :) haftasonu müsait zamanın varsa söyle. Shifterı halledelim.  :yukari-ok:
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

YasinC

Tertemiz, kusursuz duruyor.  :nazar:
Tekerinize taş değmesin.  :alfisti:

Kaan

Estafurullah. Aslında bende istediğim fotoları çekemiyorum. Canon arızalı, onu halledersem sırf foto çekmek için yine bi pazar sabah gün ağırırken çıkarım sokaklara :) haftasonu müsait zamanın varsa söyle. Shifterı halledelim.  :yukari-ok:

Abi bu hafta çocuk ve hanımla Cumhuriyet Bayramı etkinliği var  :haydi: 4-5 Kasım müsaitsen gelirim.
Resim için bu sefer Belgrad Ormanı girişini falan tercih et bence. Tam yapraklar çeşitli renkte dökülmüşken Jarama 147 çok güzel görünür.  :yilan:
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

Tertemiz, kusursuz duruyor.  :nazar:
Tekerinize taş değmesin.  :alfisti:

Amin teşekkürler.  :serefe: Jarama siyahı daha güzel parlıyor aslında. Soğuk bir pazar sabahı seni de Ankara sokaklarında görelim.  :haydi:
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

18-11 Cumartesi ben de babam ile birlikte evin 2 aracını da muayeneye götürdük. Yağmur ve soğuk ile hiç de eğlenceli geçmedi.  :asagi-ok: 2 araçta cam filmi, motor no okunamaması, kısa ve uzun huzmeli far ayarları hatalı vs. gibi klasik sebeplerle birlikte muayeneden geçti. Belirtmek istediğim bir husus var ki muayeneden kalma sebebi idi eskiden ancak artık hiç bakmıyorlar galiba. Bilindiği üzere farlarım da bixenon dönüşümü var. Ampullerde bildiğimiz beyinli xenon kit. Yani led vs. değil. Normalde far yıkama sistemim ve otomatik yükseklik ayarım olmadığından muayeneden geçmemesi gerektiği halde geçti. Ayrıca bundan 2 sene önceki muayeneden de geçmişti. Ya led xenon sayısı çok fazla olduğu için artık bakmıyorlar yada bu yönetmelik değişti. Ama çok da iyi olmuş ne olduysa. Eskiden benzer şekilde forumdan arkadaşlar muayene öncesi ampulleri değiştirirdi ancak bilgi olması açısından paylaşmak istedim. 2 yıl daha rahatız.  :alkis: :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

@berkealkan Berke'nin yine küçük bir süprizi olacak. Bir de video isteriz. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

kuti147

Videoyu biraz zaman geçtikten sonra koysun bence. Demlenince sonuç daha güzel oluyor çünkü  :rock:
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

berkealkan

You are not allowed to view links. Register or Login Berke'nin yine küçük bir süprizi olacak. Bir de video isteriz.

Sürpriz sonlu  :lol:

Videoyu biraz zaman geçtikten sonra koysun bence. Demlenince sonuç daha güzel oluyor çünkü  :rock:

Ben onu 1 saatte falan demlerim  :alfisti:
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive Selespeed
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Alfa Romeo Mito 1.3 JTDM Distinctive
2003 Alfa Romeo 147 2.0 Distinctive (Güncel)

Kaan

Sürpriz sonlu  :lol:

Ben onu 1 saatte falan demlerim  :alfisti:

Berke'ye inanın. Konu Alfa Romeo vs. olunca sınırları zorluyor Kuti abi.  :lol:
1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

Evin yeni üyesi. Kozmetik olarak biraz ilgi ve şevkate ihtiyacı var. Zaman geçtikçe güncellemeleri paylaşmaya çalışacağım. 156 nın yanında artık kendisi bulunacak. 147 yi satacağız. 3 arabaya yetişmek mümkün olmayacak ne yazık ki.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1 hayal
5 duyu
6.his

Kaan

147 nin linki burada. Belki ilgilenenler olabilir.
1 hayal
5 duyu
6.his

kuti147

Hoaydaaaa... hadi bakalım hayırlısı olsun. 147 de güzel araba, alıcısını bulur çok geçmeden  :clover:
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

Kaan

Hoaydaaaa... hadi bakalım hayırlısı olsun. 147 de güzel araba, alıcısını bulur çok geçmeden  :clover:

Saol abi.  :arkadasim: Ani bir kararla bayramda geldi eve. 147 nin fiyatıda uygun tuttuk. İnşallah biraz daha üst seviyeye getirecek birine kısmet olur. Kurcalanmamış bir araba.
1 hayal
5 duyu
6.his

radar54

147 nin linki burada. Belki ilgilenenler olabilir.

Ama ama yapma bunu   :-X  şimdi işin yoksa hanımı fiestayı satmaya ikna et sonra bu güzelliği almaya ikna et   :duvar:  zaten Rosso var neden 2. arabada Alfa olacakmış vs vs hoş o zamana kadar satılır bu güzellik  :-[  Hayırlısı olsun  :clover: 
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Kaan

Ama ama yapma bunu   :-X  şimdi işin yoksa hanımı fiestayı satmaya ikna et sonra bu güzelliği almaya ikna et   :duvar:  zaten Rosso var neden 2. arabada Alfa olacakmış vs vs hoş o zamana kadar satılır bu güzellik  :-[  Hayırlısı olsun  :clover: 

Hakan öncelikle evde birden fazla Alfa Romeo olması psikolojik olarak süper birşey. Tabii ihtiyaç meselesi o ayrı. Biz de bende 156, babamda GT ve kardeşim Mito var. Satılma kararı alındığı için kenarda da 147. Kendi mini buluşmamızı yapabiliyoruz.  :alfisti:
Hanım ile konuş 147 yi yollayalım Ege'ye  :haydi:
1 hayal
5 duyu
6.his

radar54

Hakan öncelikle evde birden fazla Alfa Romeo olması psikolojik olarak süper birşey. Tabii ihtiyaç meselesi o ayrı. Biz de bende 156, babamda GT ve kardeşim Mito var. Satılma kararı alındığı için kenarda da 147. Kendi mini buluşmamızı yapabiliyoruz.  :alfisti:
Hanım ile konuş 147 yi yollayalım Ege'ye  :haydi:

Anında konuştum zaten ancak Rosso ya da ben dedi  :lol:  işin şakası 159u verirsen olur dedi aynı anda 2 Alfa bizde biraz hayal  :(

Testarossa

Anında konuştum zaten ancak Rosso ya da ben dedi  :lol:  işin şakası 159u verirsen olur dedi aynı anda 2 Alfa bizde biraz hayal  :(

Gt hayırlı olsun, elbet bende jetfinli bir GT sahibi olacağım  ;)

You are not allowed to view links. Register or Login sat rossoyu sıradan bir araba koy yerine ,yanına 147  :D jtd twinspark tadı vermiyor di mi? İç çekiyorsun burda  :alkis:
this is all about passion

radar54

You are not allowed to view links. Register or Login sat rossoyu sıradan bir araba koy yerine ,yanına 147  :D jtd twinspark tadı vermiyor di mi? İç çekiyorsun burda  :alkis:

Sıradan arabamız 1,25 fiesta, Rosso tamamen uzun yol ve konfor odaklı duruyor.
Hanımın bagaj ve konfor olarak en sevdiği Alfa 159 şuan.
Ama atmosferik TS hep burnumda tütüyor yalan değil.  :'( 

Kaan

Saol Can teşekkürler. Jetfin çok güzel ve hafif bir jant. Bir önceki GT m de çok kovaladım jant bulamadım. Babam kısmetli adam onun sayesinde kısmet oldu bana da.
1 hayal
5 duyu
6.his

hakan

haktas

Kaan

Akşam yemeğinden önce kardeşim ve babamla kendi mini buluşmamızı yaptık. :)
Hava çok sıcak o yüzden otoparktan çıkarmaya üşendiğim için 156 yı resme dahil edemedik.
Siz alfa severlere çok iyi olmasa da 3 ü 1 arada pozu :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1 hayal
5 duyu
6.his

balesanist

Üçüne de maşallah. En şanslı babaymış. GT den sonraki Alfalardan o zevki alamadım. (Giuliettax2-159-Stelvio)
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Kaan

Üçüne de maşallah. En şanslı babaymış. GT den sonraki Alfalardan o zevki alamadım. (Giuliettax2-159-Stelvio)

Teşekkür ederim. Biz de Giulietta'dan memnun kalamadık. Aynı dediğiniz gibi GT'den sonra Alfa Romeo gibi hissettirmedi bize de. Mito'da bir nebze coupe olması sebebi ile sanırım biraz daha hisli. Ama yine de kırma diyorum ben  :) Giulia - Stelvio sınıfına henüz geçemedik ama GT kesinlikle ayrı bir dünya. Yok içi 147 vs. diyenleri duymuyorum bile. Sadece bir kere binmek yeterli.
1 hayal
5 duyu
6.his

berkealkan

Teşekkür ederim. Biz de Giulietta'dan memnun kalamadık. Aynı dediğiniz gibi GT'den sonra Alfa Romeo gibi hissettirmedi bize de. Mito'da bir nebze coupe olması sebebi ile sanırım biraz daha hisli. Ama yine de kırma diyorum ben  :) Giulia - Stelvio sınıfına henüz geçemedik ama GT kesinlikle ayrı bir dünya. Yok içi 147 vs. diyenleri duymuyorum bile. Sadece bir kere binmek yeterli.

MiTo zaten biraz Punto biraz Corsa D, yalıtımı zayıf ve masa gibi sert AMA hem motor - şanzıman bir çok marka model ile ortak olduğu hem de nispeten yeni bir model olduğu için yürütmesi çok daha kolay ve maddi olarak uygun. Ben hanımın evde olduğu günlerde bazen kaçırıyorum MiTo'yu, hoşuma da gidiyor yalan yok  :lol:

GT'ye gelirsek, 3 tane aldım sattım yıllarım GT ile geçti biliyorsun, içi 147 ile aynı  :lol:

Şaka bir yana, ben GT'ye doydum JAS10 ile mutluyum ancak GT; yürütebilene güzel araba  :clover:

Güzel günlerde, kazasız belasız binilsin  :clover:
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive Selespeed
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Alfa Romeo Mito 1.3 JTDM Distinctive
2003 Alfa Romeo 147 2.0 Distinctive (Güncel)