Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GİULİETTA 2.0JTDM 170HP TCT - ŞANZUMAN ARIZASI

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersoy2.0JTDM

Herkese merhabalar 1,5 ay önce fransadan başlıkta gördüğünüz gibi giulietta getirdim fakat şanzuman arıza ışığı yakıyor araba, genelde araç sollarken, yokuş çıkarken ayağım sabit bile olsa gazda, devir yükseliyor ve ışık yanıyor. sağ çekip kontağı açıp kapattığımda arıza gidiyor ve normal sürüşte belki 100-200 km yakmıyor. Daha önce aynı arızayı yaşamış biri varmıdır ? Çevremde çok kişiden farklı yorumlar alıyorum örneğin farlardan diyen oldu aküden diyen oldu sizlerin de bilgilerini almak istedim. bu arada gruba yeni üye oldum yanlış yaptığım bir konu veya prosedür varsa kimse kusura bakmasın herkese iyi günler.

murat

Hoşgeldiniz ve Tr'de merak edilen bir Giu ile geldiniz  8) Bir ara bir başlık açıp araç ile ilgili detaylar verirseniz çok iyi olacaktır.

Kavrama seti ne zaman değişmiş, durumu ne acaba?
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Ersoy2.0JTDM

Hoşbuldum, seve seve araç hakkında bilgiler verebilirim hatta buluşmalarınız varsa katılmak isterim. Araca gelecek olursak şu an 270.000 km'de Fransa şartlarına göre herkesin işinin en az 100km uzaklıkta olduğunu ve otobüs vs. Kültürünü olmadığını düşünürsek gayet normal bizim için  :D  170.000 de ağır bakıma girmiş komple şanzıman vesaire ciddi rakamlar harcanmış, en sonuncu bakımı da 6.000 km önce civarı yapılmış araç zaten fabrikadan çıktığı günden beri düzenli servis kayıtları elimde mevcut aracın değerinden fazla bakımlar yapılmış malum yurt dışı şartları araç ucuz ama bakımlar ustalık vesaire çok pahalı. Araç Fransadan 3.000 km yol geldi fakat Türkiye havasını kaldıramadı ne yapacağımı bilmiyorum, kavrama diyen var akü diyen var ama ben ilk önce şanzıman yağını değiştireceğim cumartesi günü.

murat

You are not allowed to view links. Register or LoginHoşbuldum, seve seve araç hakkında bilgiler verebilirim hatta buluşmalarınız varsa katılmak isterim. Araca gelecek olursak şu an 270.000 km'de Fransa şartlarına göre herkesin işinin en az 100km uzaklıkta olduğunu ve otobüs vs. Kültürünü olmadığını düşünürsek gayet normal bizim için  :D  170.000 de ağır bakıma girmiş komple şanzıman vesaire ciddi rakamlar harcanmış, en sonuncu bakımı da 6.000 km önce civarı yapılmış araç zaten fabrikadan çıktığı günden beri düzenli servis kayıtları elimde mevcut aracın değerinden fazla bakımlar yapılmış malum yurt dışı şartları araç ucuz ama bakımlar ustalık vesaire çok pahalı. Araç Fransadan 3.000 km yol geldi fakat Türkiye havasını kaldıramadı ne yapacağımı bilmiyorum, kavrama diyen var akü diyen var ama ben ilk önce şanzıman yağını değiştireceğim cumartesi günü.

170K üzerinden 100K geçtiği düşünülürse o kavrama seti şüphelilier arasına girecektir  :serefe:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

By_Zzx

You are not allowed to view links. Register or LoginHerkese merhabalar 1,5 ay önce fransadan başlıkta gördüğünüz gibi giulietta getirdim fakat şanzuman arıza ışığı yakıyor araba, genelde araç sollarken, yokuş çıkarken ayağım sabit bile olsa gazda, devir yükseliyor ve ışık yanıyor. sağ çekip kontağı açıp kapattığımda arıza gidiyor ve normal sürüşte belki 100-200 km yakmıyor. Daha önce aynı arızayı yaşamış biri varmıdır ? Çevremde çok kişiden farklı yorumlar alıyorum örneğin farlardan diyen oldu aküden diyen oldu sizlerin de bilgilerini almak istedim. bu arada gruba yeni üye oldum yanlış yaptığım bir konu veya prosedür varsa kimse kusura bakmasın herkese iyi günler.
Merhaba,
Bende yurt dışından araç getirmek istiyorum acaba konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

Ersoy2.0JTDM

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba,
Bende yurt dışından araç getirmek istiyorum acaba konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

Son 1 yıl içerisinde 180 gün yani 6 ay yurt dışında ikamet etmeniz gerekiyor, bu süreyi doldurduktan sonra araç getirip 2 sene burada kullanabilirsiniz.