Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aillei

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba, sedan isterseniz aracım satılık 1269511572 sarı site bir inceleyin

M2007J3SI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tesekkurler, sw bakiyorum bulabilirsem eger.

hsynozcan1507

You are not allowed to view links. Register or LoginHocam tesekkurler, sw bakiyorum bulabilirsem eger.
Hayırlısı olsun

M2007J3SI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taackr

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhabalar sevgili alfisti sakinleri :) 2haftadır deli gibi guilietta 1.6 arıyorum. Katılımevimden bireysel plana yazılmıştım 600bin tl ye. 5. Ayda teslimat günüm yani 25aralık. 20sine kadar temiz kazasız değişensiz düşük km guilietta aramaktayım. Fakat sarı site sağolsun bulduğum araçlar ya cevap vermedi ya da daha aracı bana göstermeden baska bi alıcıya sattı. O kadar çok begeniyorum ki aracı artık bulamamaktan deli olucam. 30yaşındayım ve ilk aracım olacak. 1 senedir de iki işte birden çalısıyorum araba alabilmek için. Bu kadar yaklaşmışken istediğim aracı bulamamak beni çok üzüyor. 2 haftadır bulduğum tüm ilanlar bi şekilde elimden kaçtı 600binin üzerine bi şekilde bulup buluşturup 150-190 araso hadi çok zorlarsam 200daha ekleyebileceğim ama bunun daha sigortası kaskosu var ve anca bu kadar denkleştirebiliyorum. Begendiğim araçlar da 13 -14 model 130 140bim km lerde hep 830 845 bandında oldu ve kimse malesef ki düşmedi fiyattan en son 190binde cam tavanlı değişensiz boyasız bi tane buldum ama onda da adam bi türlü benle iletişime geçmiyor. Vallahi artık gına geldi yok mu bu kıza istediğim gibi bi gulietta bulacak ya. Baska bir araç da almak istemiyorum herkes i20 fiesta 308 falan öneriyo ama benim aklım hep gulide :( bi ara auris baktım ama yok onda da istediğimi bulamadım. Bu piyasada saolsun satıcılar da galericilere binicilere vercekleri fiyattan düşüğe verip değerinin çok üzerinde satış yapmalarına vesile oluyor. Sahibinden satanlar da galericilerin yazdığı fiyattan gram aşağı düşmüyorlar. Kafayı yemek üzereyim saatte bir siteye girip yeni araç ilana çıkmış mı diye bakmaktan heba oldum. En geç 20sine kadar aracı bulup anlaşıp ruhsatı vs kuruma göndermem lazım ki araca onay versinler ve teslimat tarihim olan 25 aralıkta aracımı sıkıntısız teslim alayım. Başka bir araç almak baska bir araca yönelmek zorunda kalmak istemiyorum. Nolur bana bi yardımcı olun ya. O 195 binde olan araç da cok güzel ama km si beni cok düşündürdü motorunda vs sorun var mıdır diye. Bir de nelere dikkat etmem gerek ilan bakarken kazasız olması şase podye direkler vs harici bi klima sorununu gördüm dikkat edilmesi gerekenler arasında bir de airbag şişmesi oluyormuş galiba ama hepsinde neredeyse varmış cok da önemli değilmiş diye okudum. Yani anlayacagınız guilietta almak istiyorum 2013-2014 130-150bim km cam tavansızsa ya da öyle bulamazsam can tavanlı olursa 160-170bim kmlere de okeyim. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İnşallah bulurum diyerek de mesajımı sonlandırıyorum :)
600 bine bayağı zor

isterseniz Mitolara bakın

23117RA68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AR32104

Testarossa

LPG takılmamış , içi taba sunrooflu  mk1 2.0 arayan var mı. sıfır muayeneli, yeni bakımlı  :)
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

Bekozin

Abilerim selamlar,

Böyle ayrıcalıklı bir topluluğun yeni üyesi olmakta çok mutluyum ve Jr. bi alfistiyim. Son 1 - 1.5 yıldır sadece giulietta bakıyorum, yeni mezun oldum ve biraz birikimim var ve ailemden de biraz destek alarak bir giulietta almaya niyetliyim. Düşüme biçimim;

- Benim durumumda tabiki ilk öncelik fiyat olarak daha makul ola araçlara yönelmek oluyor. Giulietanın tam bir F/P canavarı olduğunu düşünüyorum.

- Motor mekanik iyi olsun, bana sanayide sorun çıkartmasın, bununla birlikte düşük km olsun ki uzun zaman kullanabileyim ve acemiliğimi de atabilirim "2 yıldır ehliyetimin olması ile birlikte İTÜ'de okuduğum içi ve ailem İzmir'de olduğundan dolayı düzenli bir araç kullanma fırsatı bulamadım"

- Kozmetik sıkıntılar olabilir bunlara çok takılmam, zamanla fırsat buldukça kendim tek tek ilgilenip aslında arabam ile de uğraşmak, kişisel olarak yükseltip ilgilenmeyi de istiyorum.

Bundan 5 - 6 ay öncesine kadar 1.6 JTD 150.000 km bandında trameri düşük değişensiz bulabiliyordum fakat güncel durumda biraz daha 1.4 TB'lere yöneldim fiyat skalasından dolayı.

Kısaca hedefim ilk arabam olsun, acemiliğimi atayım, sanayide para dökmeyeyim, bununla birlikte genciz biraz şekilli de olsun, öyle uçma kaçma derdim de yok performans açısından uçarı bir de değilim, ekonomik de olsun yakıt tüketimi bakımından ve herşeyini kendim karşılayacağım.

Ailem izmir'de yaşıyor, babam da sanayide sevilen saygı gören birisi - 3.Sanayide Dükkanların muhasebelerine bakıyor - bu yüzde iyi bir ustaya ulaşımım da kolay sanırım Alfa Teknik ... yada herhangi bir durum olmasıa karşı sanayide ayağımız var.

Abilerim genel olarak önerilere açığım, söyleyeceklerinizi dinlemek isterim; ayrıca sahibindende bolca ilan biriktiriyorum 1 yıldır ve sürekli yenileyip takip ediyorum; anlık olarak bu araç aklımda göz gezdirip yorumlamak isterseniz düşüncelerinizi almak isterim ...

You are not allowed to view links. Register or Login

coyote

Sırf koltuklar bile başlı başına almama nedeni  :asagi-ok:

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or LoginAbilerim selamlar,

Böyle ayrıcalıklı bir topluluğun yeni üyesi olmakta çok mutluyum ve Jr. bi alfistiyim. Son 1 - 1.5 yıldır sadece giulietta bakıyorum, yeni mezun oldum ve biraz birikimim var ve ailemden de biraz destek alarak bir giulietta almaya niyetliyim. Düşüme biçimim;

- Benim durumumda tabiki ilk öncelik fiyat olarak daha makul ola araçlara yönelmek oluyor. Giulietanın tam bir F/P canavarı olduğunu düşünüyorum.

- Motor mekanik iyi olsun, bana sanayide sorun çıkartmasın, bununla birlikte düşük km olsun ki uzun zaman kullanabileyim ve acemiliğimi de atabilirim "2 yıldır ehliyetimin olması ile birlikte İTÜ'de okuduğum içi ve ailem İzmir'de olduğundan dolayı düzenli bir araç kullanma fırsatı bulamadım"

- Kozmetik sıkıntılar olabilir bunlara çok takılmam, zamanla fırsat buldukça kendim tek tek ilgilenip aslında arabam ile de uğraşmak, kişisel olarak yükseltip ilgilenmeyi de istiyorum.

Bundan 5 - 6 ay öncesine kadar 1.6 JTD 150.000 km bandında trameri düşük değişensiz bulabiliyordum fakat güncel durumda biraz daha 1.4 TB'lere yöneldim fiyat skalasından dolayı.

Kısaca hedefim ilk arabam olsun, acemiliğimi atayım, sanayide para dökmeyeyim, bununla birlikte genciz biraz şekilli de olsun, öyle uçma kaçma derdim de yok performans açısından uçarı bir de değilim, ekonomik de olsun yakıt tüketimi bakımından ve herşeyini kendim karşılayacağım.

Ailem izmir'de yaşıyor, babam da sanayide sevilen saygı gören birisi - 3.Sanayide Dükkanların muhasebelerine bakıyor - bu yüzde iyi bir ustaya ulaşımım da kolay sanırım Alfa Teknik ... yada herhangi bir durum olmasıa karşı sanayide ayağımız var.

Abilerim genel olarak önerilere açığım, söyleyeceklerinizi dinlemek isterim; ayrıca sahibindende bolca ilan biriktiriyorum 1 yıldır ve sürekli yenileyip takip ediyorum; anlık olarak bu araç aklımda göz gezdirip yorumlamak isterseniz düşüncelerinizi almak isterim ...

Selamlar, hoş geldin.
Aracın ilanına baktım da pek hoşuma gitmedi maalesef. Biraz daha araştırmayla daha iyi örnekler bulunabilir diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

murat

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Bekozin

You are not allowed to view links. Register or LoginBu başlık sitemize henüz üye olup 50 mesaj kotasını doldurmayan ve aynı zaman da geceleri 'ALFAAAAAA' diye uykularından uyanan üyelerimiz için dizayn edilmiştir. Her türlü ALFA ROMEO arayışınızı bu başlık altında özgürce duyurabilirisiniz.

PS: Lütfen bu başlık altında yedek parça vs. arayışlarını belirtmeyin zira zilyon tane başlık mevcut bunun için...Ayrıca link verip bu araba nasıl gibi sorular için de doğru yer burası değil...Kötü niyetli kullanımlar için forum kuralları geçerlidir.

:alfisti:

Yeni gördüm, forum adabini da zamanla öğrenicez umarım. Teşekkür ederim görüşleriniz için;

Farklı bir ilanda 1.4 TB, 2013 model 2014 trafiğe çıkış, 108k km, 2k tramer fakat araç komple boyalı. Temizlik boyası demiş sahibi, bu işlem basitçe "Araçların yere yakın kısımlarında sürtmelerden, taş atmasından oluşan kötü görünümün giderilmesi için boyanması" değil midir ? Komple boyali aracta arkada farkli bir hikaye olabilir mi ama tramer de dusuk ?? Bu islem araç değerini düşürür mü, nasıl bir bakış olur araca ??

**İşlemlerin foto/belge mevcut

coyote

You are not allowed to view links. Register or LoginYeni gördüm, forum adabini da zamanla öğrenicez umarım. Teşekkür ederim görüşleriniz için;

Farklı bir ilanda 1.4 TB, 2013 model 2014 trafiğe çıkış, 108k km, 2k tramer fakat araç komple boyalı. Temizlik boyası demiş sahibi, bu işlem basitçe "Araçların yere yakın kısımlarında sürtmelerden, taş atmasından oluşan kötü görünümün giderilmesi için boyanması" değil midir ? Komple boyali aracta arkada farkli bir hikaye olabilir mi ama tramer de dusuk ?? Bu islem araç değerini düşürür mü, nasıl bir bakış olur araca ??

**İşlemlerin foto/belge mevcut

Kısaca görüşlerimi paylaşayım.

Her araç her zaman kaskolu kullanılmadığı için, tramerin düşük ya da 0 olması pek birşey ifade etmiyor. Ha, sahibi o ana kadar araca hep kasko yapıldığını, eski poliçeleri ile ispatlar, o zaman iş değişir.

Temizlik için araba yıkanır, boyanmaz :) Şaka bir yana, pire için yorgan yakıp, gerçekten gerekmediği halde, mükemmeliyet uğruna arabasını boyatan var mıdır, az da olsa vardır. Öyle bir araba bulsam alır mıyım, eğer uzun süre bineceksem saniye düşünmez alırım. Hatta sahibinin boya konusundaki titizliği, diğer konulardaki titizliği ile ilgili de ipuçları verebileceği için, sağa solu çizik ama boyasız arabaya tercih edip özellikle onu alırım. Ama gel gör ki, ilanlarda temizlik boyası var yazılan 10 ilandan ancak 1 tanesi bu şekildedir. Geri kalanı 9'u, sizin önünüze çıkmadan önce, feleğin çemberini defalarca tavaf etmiştir. Bu nedenle, komple boyalı bir araca hemen burun kıvırmadan önce bir inceleyerek bir prenses bulma ihtimaliniz var, ama kurbağa çıkma ihtimalinin çok daha yüksek olduğunu unutmamalısınız (Grimm Kardeşler mezarlarında ters döndüler :) )

baskanm1603

Merhaba forumda yeniyim 2020 Alfa Romeo Giulietta standart paket 54 binde aracım satışta buradan ilan paylaşabiliyor muyuz ?

baskanm1603

Bir de whatsapp, telegram ya da Discordda grup var mı?

coyote

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba forumda yeniyim 2020 Alfa Romeo Giulietta standart paket 54 binde aracım satışta buradan ilan paylaşabiliyor muyuz ?

Alfisti Turkey'ye hoşgeldiniz. Aşağıdaki linkte, sorunuzla ilgili faydalı bilgiler bulabilirsiniz.

Chipset

Selamlar ,

Ben aradığımı buldum bir selam vereyim dedim
Uzun zamandır hayalimdeydi sonunda ulaştım, dilerim sizlerde hayallerinize ulaşırsınız.
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 2021 2.0 280hp ile aranıza katıldım
İlk iş siyah jantları Frozen Gold yapmak oldu şimdi yazılım ve sport cat downpipe için işin hakkını verecek yer bakıyorum

Honda CBR125r -Kawasaki Z800 - Suzuki Burgman400
Fiat Bravo 1.6 Mjet 120hp
Ford Kuga 1.5 Ecoboost 182hp
Renault Captur 1.3 Tce 140hp
Alfa Romeo Giula Q4 2.0 280hp

hakanyargici

Merhaba,

Yakın zamanda Guiletta alacağım. Sarı site üzerinde takip ettim bir kaç araç mevcut ama buradan araç yönlendiren veya satan olursa önceliklendirebilirim. Baktığım araçlarda sunroof ve ısıtmalı koltuk opsiyonu olmasını önceliklendiriyorum. Bakımsız, ağır hasar kayıtlı ve 210.000 KM üstü araçlarla ilgilenmiyorum. 800.000 TL altı araçlar bütçeme uyuyor.

Yönlendirmelerinizi bekliyorum.

murat

2011-2012 model hadi bilemedin zor ama 2013 model çıkar belki o paralara.. Umarız bulursunuz  :serefe: Neden 210 K onu merak ettim, neden 230 K değil, 200K değil de 210 K. ?
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Rohann16

Herkese selamlar,
Bursa'da yaşıyorum 156 sportwagon arıyorum tercihen 1.9JTD aracı olan veya bildiği temiz bir ilan varsa fiyatıyla birlikte paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler.

Testarossa

1.6 ya da 1.4 170 HP hatta QV versiyon Guiletta satan var mı buralarda?  :alfisti:
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

radar54

You are not allowed to view links. Register or Login1.6 ya da 1.4 170 HP hatta QV versiyon Guiletta satan var mı buralarda?  :alfisti:

Semih'in T-jet bu kategorilere girmiyor sanırım  :p
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025