Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GIULIETTA 1.6 JTD AĞIR BAKIMI

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dex

Herkese merhaba. 2 gün önce Ankara'dan Giulietta 1.6 JTD Sprint satın aldım. Aracım 86.000 km.'de. Satın alırken ekspertiz firması tarafından bir sonraki bakımın ağır bakım olması tavsiyesi verildi. İlk defa Alfa Romeo sahibi olduğumdan yaptığım araştırmalara istinaden sizlere birkaç sorum olacak:
1- Öncelikle Sakarya'da yaşıyorum bu yüzden İstanbul yakın olduğundan Ataşehir'de bulunan Carium veya Sportivo özel servislerinde ağır bakımı yaptırmak istiyorum. Motor yağı için Liqui Moly Top Tec 4310 0w30'u tavsiye eder misiniz?
2- Şanzıman yağı değişimi de yaptıracağım. Hangi yağı önerirsiniz?

1AL6FA6

Önerim sportivo üzerine Cariumdan canı yanmış biri olarak kesinlikle önermem. Sizde bu hataya benim gibi düşmeyin. JTD yağ seçimi konusunda sportivoda size yardımcı olacaklardır.

dex

Tavsiyeniz için teşekkür ederim Sportivoya gideceğim

Testarossa

Alfa garaj Muttalip ustaya da bir bakın derim
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

dex

Onu da araştırayım o zaman teşekkür ederim tavsiyeniz için

aestheteren

You are not allowed to view links. Register or LoginÖnerim sportivo üzerine Cariumdan canı yanmış biri olarak kesinlikle önermem. Sizde bu hataya benim gibi düşmeyin. JTD yağ seçimi konusunda sportivoda size yardımcı olacaklardır.

Ne gibi bir sorun yaşadınız Cariumda?

murat

Genelde herkesin servis deneyimi az veya çok farklarla benzersiz olur. Önemli olan averaj görüşü dikkate almaktır. Carium da, Sportivo da, Alfa Garaj da ve diğer özel servisler sayısız memnun ve sadık müşteriye sahiptir  8) Bir Giuilietta kullanıcısının servis ile kurduğu ilişkilerle, 145, 156 veya 166 kullanıcısının ilişki boyutu ve beklentileri pek de aynı olmaz. Size tavsiyem eğer spesifik bir sorun yaşamıyorsanız, bu servislerin hepsine gidebilirsiniz. Hepsinde de götürdüğünüz yağı koyarlar  :kahve:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

1AL6FA6

Şanzıman motor yaptırdık. Ve harcadığımızla kaldık. Aynı yerleri defalarca para verip yaptırmak gibi bir sorunları var. Çok uzun bir açıklama yazdım ama çok uzundu. Bu kısa açıklama kafa şişirmeden yeterli olur diye düşünüyorum. Yollarda ve aileme rezil olmaya beni alıştırdılar. Ne yazık ki arabaya, arabadan fazla para carium ve istediklere parçalara harcandı ama aynı sorunlar duruyor.

1AL6FA6

You are not allowed to view links. Register or LoginGenelde herkesin servis deneyimi az veya çok farklarla benzersiz olur. Önemli olan averaj görüşü dikkate almaktır. Carium da, Sportivo da, Alfa Garaj da ve diğer özel servisler sayısız memnun ve sadık müşteriye sahiptir  8) Bir Giuilietta kullanıcısının servis ile kurduğu ilişkilerle, 145, 156 veya 166 kullanıcısının ilişki boyutu ve beklentileri pek de aynı olmaz. Size tavsiyem eğer spesifik bir sorun yaşamıyorsanız, bu servislerin hepsine gidebilirsiniz. Hepsinde de götürdüğünüz yağı koyarlar  :kahve:

Bakım için çok detaya girmeye gerek yok sadece carium yazısını görünce yaşadığım hayal kırıklıkları ve eziyetler beni çok üzdü. Ve bir servisin yapmayacağı hataları yaptılar. Vaat edilenle olan arasındaki fark yoğun bir güven sarsıntısı yaşattı. Belki de ben iyi olmadıkları günler gitmişimdir😂