Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 SS DÜŞÜK DEVİRLERDEKİ CANSIZLIK

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

Melih bey yardım istediğinize pişman olmamışsınızdır umarım ama genelde teknik konular bu kadar sulanmaz ancak arada bir oluyor işte..

Maalesef 2 sayfalık topicte konuyla ilgili işe yarar 3-4 tane mesaj var, umarım aradığınız yardımı bulabilmişsinizdir..

İnşallah bu topic ilerde bu konuyla ilgili yardım almak isteyenlere de yardımcı olur, 2 sayfa boş muabbetin içinde aradıklarını bulabilirler..

ermansavut

quote:

anlamayan arkadaşlar için tekrar açıklayayım city modunu kullanan yok zaten arkadaşlar araç kendisi düştüğnde problem sadece
city mod karlı buzlu yolda ve zincirsiz iken birkez kullandım neyse ben cevabımı aldım herkese teşekkürler

Kusura bakmayın ben city modu olmadığını anlamamıstım fakat arac kendisi 2 ye dusuyorsa siz 3 le giriyorsunuz demektir,yani araç deviri yükseltmeye çalışıyor..ben 1 den 2 ye atıyor ve devir düşüp aracı zorluyor zannettim(city modunu kullanmamamın tek sebebi)..

Boş konuşma da her topicte mutlaka donuyor, bu sefer nasibini biz aldık, rahatsızlık verdimse affola
34 AE 4277
2001 156 selespeed

n/a

quote:

quote:

anlamayan arkadaşlar için tekrar açıklayayım city modunu kullanan yok zaten arkadaşlar araç kendisi düştüğnde problem sadece
city mod karlı buzlu yolda ve zincirsiz iken birkez kullandım neyse ben cevabımı aldım herkese teşekkürler

Kusura bakmayın ben city modu olmadığını anlamamıstım fakat arac kendisi 2 ye dusuyorsa siz 3 le giriyorsunuz demektir,yani araç deviri yükseltmeye çalışıyor..ben 1 den 2 ye atıyor ve devir düşüp aracı zorluyor zannettim(city modunu kullanmamamın tek sebebi)..

Boş konuşma da her topicte mutlaka donuyor, bu sefer nasibini biz aldık, rahatsızlık verdimse affola

estağfurrullah Erman bey;kimseye bi rahatsızlık vermediniz (tabiki şahsım adına) ben emekli bi adamım acizane bildiğim kadar yazar,bildiğim kadar konuşurum..Lafımıda kimseden esirgemem Allaha Şükür..