Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

15 Mart Cumartesi Suadiye Birmot Test Sürüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

bir karede benden...

bu anı çok beklemiştik..

Register or Login" border=0>
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Volkan

bir arkadasımın akrabası 159 almıs,dün ben de ilk defa 159'a binme şansı buldum..genel olarak gayet guzel araba ama içi biraz dar gibi..basta arabayı calıstıramadık ama sonra saolsun orcun soyledi nasıl calıstırıldıgını..159 un iyi bi araba olması sart bence cunku rakipleri alman arabaları zaten herkesin bildiği arabalar..

n/a

quote:

Bugün saat 14 gibi damladım ben de showroom'a, ama siz yemek için tüymüştünüz :) Hatta kırmızı Ferrari'yi ben de gördüm, demek ki sizi birkaç dakika ile kaçırmışım. Neyse, ben de cadde boyunca yürüyüp, geri dönüp, 159 ve rakiplerini taze taze inceledim. İzlenimlerimi buraya da kopyalayayım.. :)

Yüz yüze görüşüp konuşmak  bir türlü nasip olmadı dantelk (kerem)...İnşallah bir dahakine... :)

n/a

159 un oturma pozisyonunda haklısın erhan 147/156 dan sora yüksek geliyor..
159 un öyle olması pek bi sorun değilde Brera ve Spider öyle asıl sorun orda..

çok garip hissettiriyor insana yani brera gibi bi arabada öyle yüksekte oturmak..

Kerem : seni tam birmot a girerken gördüm ben ama maalsef gelmediğim için görüşemedik :) elinde makina dışardan çekiyordun daha o sırada :)

buarada snn fotolara bakınca biraz duygusal olarak ya 159 yada A4 diorum..

merso güzel ama o direksiyon fln hiç hoşuma gitmiyor..

birde 159 da yükseklik olmamasını bende anlamıyorum acaba koltuk yüksekliğiyle giderilebilir birşey mi ki??
yani 147/156 da wardı ve sanırım doğru ayar sayesinde kazadan kemerin göğüs kafesine min baskı/zarar vermesine yarıyor!! 159 ve 3 te olmaması ilginç geliyor banada..

Edited by - Can on 16/03/2008  21:32:05

n/a

Biliyorsunuz ben biraz konfor insanıyım, o yüzden Merso'yu tercih ettim. Ama aynı sınıfta olmalarına rağmen, şunu gördüm ki, Merso, BMW, Audi ve Alfa, konfor, kalite ve sportiflik terazisinde başka başka yönleri ile bir aşağı bir yukarı kımıldıyorlar, ve tercih tamamen kişisel beğenilere kalmış. Ben BMW 320i dışındaki tüm modelleri beğendim doğrusu. BMW'nin sürüş özellikleri eminim mis gibidir, ama iç mekanı çok sıradandı. :)

Can, ben Birmot'a girmeden önce yoldan geçen bir itfaiye kamyonunu çekiyordum dışarıdan :D Onu görmüş de olabilirsin :D :D

quote:
Yüz yüze görüşüp konuşmak bir türlü nasip olmadı dantelk (kerem)...İnşallah bir dahakine... :)

Evet, ben de o yüzden bu sefer özellikle geleyim dedim ama, yine nasip olmadı eheh :D