Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Mi.To: World Premiere

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

Bugün sabah gazetesinin 13. sayfasında You are not allowed to view links. Register or Login'nun haberi var. 90 ila 155 beygir arasında olması bekleniyor diye yazmışlar. Bu arada ismş Mithat olanlar bu araca ilgi göstereceklerdir. Mithat isimli tanıdıklarımıza kısaltarak Mito derdik.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

xenogenesis

vallahi ben arkasını cokta tutmadım cok bravo olmuş gibi geldi bana yaaa

admin

Register or Login" border=0>

Gümüş

Gümüş2

Füme

Kırmızı+Kırmızı kromajlı

Kırmızı+Siyah kromajlı

Lacivert

Siyah

Lütfen resimleri, buranın adını vererekte olsa başka sitelerde kullanmayın.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Jakomo

Bektaşım son 2 kombinasyon bence gayet başarılı çalışmalar olmuş, ellerine sağlık !!!
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

n/a

Füme ve parlament mavisi çok çok güzel duruyor...Türkiyede alfa romeo You are not allowed to view links. Register or Login satışları ile pazar payını fena halde yükselteceğe benziyor..Artık 1.8 Jtb 159 'de bir an önce gelsin... :)

n/a

quote:

Olay budur, rengi güncel vezüv grisinin koyusuna benzettim, böyle bir renk çıkarsa  talibim hemen araca..

Salleen

aynen  Kamutay abicim bende onu vericektim ornek olarak jantlar değiştirebilir..  ama yinede Kırmızı+Siyah kromajlı ayrı =)

147BLACK

Bugünkü OTO HABER dergisinde de var Mito'nun haberi. Ama bildiğimizden farklı bir şey yok içerik olarak.

SharpSnip

arkası Bravo'ya bu kadar benzemek zorunda mıydı? Alfalara Fiat gibi antipati duyulan bir markanın amiri gibi davranılmasından nefret ediyorum.Gerçi haklılar ama

Salleen

Bende Bravoda çok başarılı bir araba olmuş
You are not allowed to view links. Register or Login
şu resimde focusu andırıyo biraz

murat

Hepsi çokgüzel ama en çok parlak griyi beğendim
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

Fiat tasarımı bence de ağır basmış.Özellikle arkadan görünüşte Alfa ruhunu göremedim.İç tasarımı da doblo,punto,bravo gibi olmamalı.Kullanılan malzemelerin farklılığı olmalı.Klima kumandaları ve müzik sistemi ayar tuşları gibi ayrıntılar bence çok önemli.

n/a

bu gdişle 1.6 dizele talim etcez sanırım....

95oktan : 3.22ytl/lt olmuşken 1.4 155hp gittikçe uzak görünmeye başladı...

n/a

Can emin ol dizel bile bu saatten sonra  kurtarmaz...Motorin olmuş 2.80ytl/lt....Tek avantajı daha fazla kilometre yapılması...
Sanırım lpg şart....1.72ytl/lt... :)

n/a

bence alfa bide hibrid fln eklesin yada motor teknolojisi daha gelişsin ozaman araba alcaz elimizdekileride parçalayıp salona masa- koltuk fln yapcaz bu gdişle..

cidden dün dipteyken  50ytl ile 15 küsür lt aldım ve çeyreği geçmedi..okula gittim geldim ve tekrar ışık yandı..önceden 50ytl ile çeyreği buluyordu aşağı yukarı..şimdi bi depom 190ytl ye fln dolacak anlaşılan..
artık km de 35ykr den fzla yakıyor oluyorum :)

bado

bunlarda yazı karakterlerii..hangisi olcak bakalım. o şekiller neyi ifaede ediyor acaba.

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

n/a

hepsini söker atarım...

147BLACK

İkinci bir araç bana şart. Bir MiTo veya 149 alsamda veya 147 ile devam etsemde seneye eski model az yakan bir LPG'li araç alacağım. Kendi aracımı iş için şehir içi kullanıyorum ve aylık benzin giderim asgari ücret veya daha da üstü kadar. Benzine verdiğimiz parayla geçinmeye çalışan aileler var.

Gouki

Aynen abi ben de maaşımın 3 te 1 ini benzine verenlerdenim. Gözüm dönüyor bazen lpg taktırayım  diyorum ama sonra bir nefes alıp kendime geliyorum :)

Dentist

Benzin gideri gerçekten korkunç.Hele benim gibi hergün köprü trafiğinde boğuşanlar için.Ama lpg de alfa ruhuyla bağdaşmıyor maalesef.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

alfarda

Eğer 155 hplik turbo versyonu benzinli ve manifoldları 2.0 156 lara uyuyorsa araçlarımıza turbo uygulaması yapabiliriz ve hatta gömlekleri değiştrere bu araçların piston v.s ekipmanlarını uygularız diye düşünebiliyorum jatnlar güzel umarım bijon ölçüleri aracımla aynıdır
Paylaşım için teşekkürler

n/a

uyacağını sanmıyorum motor tamamen yeni bir motor..
ve hacmi 1.4..uyuşcağını sanmam ayrıca 155hp liği beklemenize gerek yok şuan linea ve grande punto sport larda aynı motoru kullanıyorlar 1.4 120hp olarak..yada bravo 150hp olarak..

n/a

155 hp tekrar sölüyorum böle agresif  bir dizayn için oldukça düşük aracın zaaten çok hafif olucağnı sanmıyorum  sınıfında komedi unsuru olur tıpkı spider ve brerra gibi  bi 106 gti la yanından rahatlıkla uzayabilirsiniz  artık alfalar dizaynları dışında takdiri hakkedicek pek bi şey bırakmıyo geride malesef

n/a

iyide bu motor top model olmayacak bnce..
ama alfa artık motor ve seçenkleri konusunda çok tutuk ciddi bişi demekte doğru olmuyor ama eminim 159 la çıkınca 1.8jtb mito ya da konacaktır..

t_e_m

Alfa tasarım olarak sportif ancak iş işin tekniğine gelince kabul edelim ki pek de görüntüsünün hakkını vermiyor.