Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu nedir ya?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Evet vazgeçilmez Alfa Romeo kalitesiyle başıma gelen bahtsız bedevi olaylarının sonuncusu:

Register or Login" border=0>

İşin kötüsü akşam arabayla çıkmam lazım ve kapıları kilitleyemiyorum bu yüzden..

Edited by - shame on 28/03/2008  17:48:25

Alfadanadam

Erhan'cım geçmiş olsun, sanırım bu kalitesizlikten ziyade İzmir'de başına gelen üzücü olay esnasında oluşmuş bir durum. O zaman tamamen kopmadığı için anlaşılmamış ama darbe aldığı için bir süre sonra kendini böyle bırakmış.

Eğer ilgili poliçe kapatılmadıysa o kapsamda yaptırabilirsin.

n/a

Bu arada sadece arabayı yıkadım hiçbişey yapmadım, çıktım yıkamacıdan eve geldim baktım kapılar kilitlenmiyor, deli oldum her kapıyı kontrol ettim herşeyi kontrol ettim.. Sonra depo kapağı gözüme bi dengesiz göründü.. Açtım depo kapağını ve tangır tungur düşmesi bir oldu.. Şoklardayım..

n/a

quote:

Erhan'cım geçmiş olsun, sanırım bu kalitesizlikten ziyade İzmir'de başına gelen üzücü olay esnasında oluşmuş bir durum. O zaman tamamen kopmadığı için anlaşılmamış ama darbe aldığı için bir süre sonra kendini böyle bırakmış.

Eğer ilgili poliçe kapatılmadıysa o kapsamda yaptırabilirsin.

Evet abi o da olabilir doğru söylüyosun.. Maalesef poliçe kapandı.. Artık yaptırıcam bi şekilde naapalım..

admin

Erhan bu gidişle şahsıma ait olan Bahtsız Deve lakabını törenle sana iade edeceğim.

Gene servis yolları...
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

onr

Erhancm hakikaten büyük şansızlık,
ama biz üzerine düştükçe kaprisleri artıyor sanırım.

Bu arada aklıma hiç gelmezdi ama,
Bülent Abi'nin dediği de çok mantıklı geldi.
Bir benzinlikte falan pompacının sert hareketi de olabilir mi acaba?

Edited by - onr on 28/03/2008  17:59:05

n/a

gecmıs olsun...

Büyük ihtimal arkadan dokunan kadının görünmeyen imzasıdır.
Küçük ama can sıkıcı bişy geçmiş olsun erhan abi.

burcintun

Erhancığım geçmiş olsun bence. Senin pompacı olayı örtbas etmek için kapattı geçti.

n/a

Erhan, hakikaten "bu ne ya?!?!"

alfistihrn

Geçmiş olsun.

agucba

Olur olur.
Geçici olarak bir öneri sunayım, bizim yeşil 164'te öyle yapmıştık.

Eğer elin yetişiyorsa kopmuş olan yerin dibini yerin çıkar. Orası muhtemelen yaylıdır. Her iki parçayı birbirine japon yapıştırıcı veya çabuk kuruyan bir yapıştırıcı ile yapıştır. Ancak yapıştırıcı kurumadan daha sıvı olan yapıştırıcının üstüne bol miktarda tuz dök. Sonra kurumasını bekle. Bunu bir kaç kez tekrarla. Kuruyunca tekrar yapıştıcı dök ve üstüne tekrar tuz. Orası biraz kalınlaşacak, ancak tutacak. Hatta gerekirse sağlam bir bant ile de üstünden geçersin. Geçici olarak işe yarıyor.

///////////////

n/a

Tamam serkan abi olmadı yarın öyle birşeyler yapıcam bu ara sınavlarım var çok yoğunum arabayı servise götürebileceğimden bile pek emin değilim..

Peki depo kapağı kırık diye kapıların kilitlenmemesi normal mi? Yani kilitleniyor ve aynen tekrar açıyor araba kendini..

n/a

Onun kilidinin 1 dili var, ucunun girdiği yerde. O dil kapak kapanıp, yerini bulmadığı sürece, açık kalır ve merkezi kilidi tetikler kilitlenmemesi için.

n/a

Erhanım geçmiş olsun..Bundan sonra cila atıp, fotolarını falan koyma sen hiç,fsk göze geliyor... :)

Önceden fsk pis dolaşırdı,talihsiz birşey olmadan devam ederdi..Ne zaman önem vermeye başladın böyle talihsizliklerde başladı..Zaten insan ne zaman bir şeye dikkat etmeye kalksa illaki olumsuz birşey gelir bulur adamı..

Bu arada depo kapağı ile kapı kilitlerinin bağlantılı olması bana garip geldi..Acaba diğer marka araçlarda da böyle bir olay oluyormu?

n/a

Hatta depo kapağını otomatik açan mekanizmayı çalıştıran devreler de merkezi kilit beynine entegre.

n/a

quote:
Erhanım geçmiş olsun..Bundan sonra cila atıp, fotolarını falan koyma sen hiç,fsk göze geliyor... :)

Bu sefer bi yıkadım bide ultimate quik detailer attım yani çok da kasmadım aslında..

Ama baksana fotoyu cep telefonuyla çekmeme rağmen depo kapağı el aynası gibi olmuş artık nasıl parlattıysam :)

onr

Ahmetcm, Opel'lerde öyle. Babamın arabasında kilitleyince kapıları, yakıt deposu kapağı da kilitleniyor.
Ama 147'lerde sadece kapağın içindeki yuvarlak anahtarla açılıyor ve kapak kilitlenmiyor.

nagash

Nazar değmiştir bence.O kadar üstüne düşersen böyle oluyor demekki.Geçmiş olsun.Yanda Honda Civic te arabanın sol tamponunu kadırıma sürtmüş galiba.

babi

Erhan geçmiş olsun abicim tam nazarlık oldun bu aralar, sen fsk yı gene pis dolaştırda göze gelmesin.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

ATA

Pompacı benim depomun alt tırmağını kırmış...
Ama bu pek pompacı işine benzemiyor, biraz daha sert birşey.

Çok geçmiş olsun Erhan...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

AlfistiKerem

Geçmiş olsun Erhan.Hakkaten bedevi bahtsızlık olmuş ya...

n/a

geçmiş olsun erhan..
wlla diyecek birşey bulamıyorum sana...

n/a

Sağolun arkadaşlar..
Uuzn uğraşlardan sonra kapıları kilitleyebildim allahtan problem olmadı, artık bir müsait zamanda değiştircem depo kapağını mecburen..

bado

erhan çok geçmiş olsun..
valla nazar diyelim..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /