Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Mi.To: World Premiere

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

You are not allowed to view links. Register or Login
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

n/a

quote:

valla içi son resimdeki gibi olacaksa eğer süper..

+ MiTo derim buna işte :)

(eskiden +147 dioduk artık oda kalmadı çakma çakma isimler :P)

son resim harika ama küçük sınıf bi araca öyle bi konsol uzantısı yaparlarmı emin değilim..

bado

valla can yaparsalar süper olur..söylencek fazla bi söz kalmaz..

agucba

Bence son resmin MiTo ile igisi yok.

///////////////

ck-alfa147

son resim masaerati granturismo...    

Dentist

Son resim ancak bir temenni olabilir bu sınıfta bir araba için.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

n/a

oh be bu listede 230 hp yi görünce içim rahatladı alfa bu sınıfta bu modelle performans olarak kafaya oynar dyie düşünüyorum

bado

Register or Login" border=0>

n/a

iyice ortaya çıktı..
üzerindeki kaplamalar flnda gitti..
nese 2 ayı kaldı ztn..

agucba

Ön farlar biraz daha dışarıda olabilirdi. Şimdiki hali ile biraz şaşı gibi bakıyor.

///////////////

Volkan

corsalardan iyidir..
bi de fotolar almanya da cekilmiş.testler falan orda yapılıyo heralde..

n/a

testler avrupanın biçok yernde yapılıo ztnn..kuzeyinden güneyine...

almanyayada bki nurburgring testleri için gitmiştr...

Edited by - Can on 01/04/2008  20:16:00

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

n/a

n/a

Ben bu aralar sanayi ile bayağı bir haşın neşir olduğumdan dolayı yukarıda eklediğim videoları henüz bugün seyrettim..

Videolardan ve çekim tarzlarından anladığım kadarıyla You are not allowed to view links. Register or Login nun pazarlamasında gayet dinamik öğelerden faydalanılacak.. Hedef Pazarda gençler olduğuna göre böyle olmak zorundaydı zaten, tanıtım kampanyalarını merakla bekliyorum... Neyse en sevindiğim nokatalardan biri bu oldu benim.. Alfa'nın Klasik müzik eşliğinde, ağır çekim sağa sola zıplayan beyaz elbiseli kadın konseptli reklam anlayışı baymıştı beni açıkcası : )

n/a

Hedef kitle olarak gençleri baz alırlarsa..1.4TB 150-155 ve 165 Hp'nin yanında..1.8jtb 180 ve 230 hp'lik versyonları en azından sınıf liderliğinde performansa göre oynarlarsa ,cooper s - clio rs gibi çok daha güçlü ve hızlı araçlar baz alınırsa You are not allowed to view links. Register or Login Türkiyede küçük sınıfta çok güzel bir alternatif olmuş olucak...

Ayrıca 1.4 Mpi 95hp 'lik motor seçeneği ile benzinli clio,corsa ve gr. punto müşterilerini bile tavlayabilirler..Motor seçeneklerinde dizellerinde var olduğunu düşünürsek gerçekten çok geniş bir motor yelpazesine sahip olucak..

bado

18" lerle test yapılmış..

Edited by - bado on 02/04/2008  21:42:36

nanook

farları biraz mini cooper a benzemiş 159 ve brera nın farları bence çok daha özgün ve şık

ck-alfa147

bu araba satın alınmya karar verildiği zaman mutlaka orjinal 18"jant ve skydome opsiyonları tercih edilmeli..    

birde gta versiyonunda ön tamponun 147gta tarzı ve standart modele göre çok daha agresif bi ön tarafı olacağı söyleniyor, yurtdışı forumlarda...

n/a

Bu arada MiTo'da, bayan müşterileri de çekebilmek amacıyla kesinlikle otomatik vites seçeneği bulunmalı..

Kaç tane kız arkadaşım var 147'ye hayran olup da sırf otomaitik vites seçeneği yok diye almayan.. Otomatik vites seçeneğiyle TR'deki satışlarını normalden en az 1.5 kat arttırır..

bado

Dentist

Ben beğenmedim
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

agucba

- Acilinden bir egzoz ucu şart,
- En az 17" jant-lastik kombinasyonu şart,
- Yay(!), bilemiyorum,
- Alman dergilerinin gözünden kaçmayacak ve sıklıkla eleştirecekleri bir noktayı şimdiden sizler için yazayım. Arka kelebek camlarının şekli itibarı ile ve arka camın küçük olması sebebi ile geri görüşünde ve görme açısı yönünden eksi not alacaktır. Almanlar fonksiyonelliğe çok önem verirler.

///////////////

n/a

quote:

- Alman dergilerinin gözünden kaçmayacak ve sıklıkla eleştirecekleri bir noktayı şimdiden sizler için yazayım. Arka kelebek camlarının şekli itibarı ile ve arka camın küçük olması sebebi ile geri görüşünde ve görme açısı yönünden eksi not alacaktır. Almanlar fonksiyonelliğe çok önem verirler.

Evet almanlar bilmiyolar ki biz alfistiler arabanın sağını-solunu, önünü-arkasını görmeden araba kullanma yeteneğine sahibiz.. :)