Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem

O zaman ben Bektaş abimin başına ekşiyeyim,daha denk gelemedik bir toplantıda kısmet olmadı=)

admin

O gün hastaneye geldiğimizde yanımda da vardı yani Cem.

Hımmmm bu aralar bir buluşma ayarlayalım bari.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Cem

Abi hastanede ben bende değildim ki,sticker aklıma bile gelmedi valla=) Ben bir eylem bekliyordum arabam kapıda savunmasız bekliyordu=)

babi

quote:

Hımmmm bu aralar bir buluşma ayarlayalım bari.

birileri buluşmamı dedi tahtasaraymı dedi.

Edited by - babi on 08/11/2007  17:56:03
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

Arkadaşlar, sanata ve sanatçıya saygım sonsuz. Yanlış anlaşılmasın lütfen

t_e_m

Bugün kırmızı bir 147 selam verdi bana, ancak algılayamadım, hatta sinirlendim ne yaptım da selektör atıyor diye, üzüldüm sonra .
Artık eskisi gibi az değil yollarda Alfa, sanırım o nedenle algı düşüyor.

adnan.geyik

Bu gruba üye arkadaslar eminim birbirini selamliyordur. Ama üye olmayan o kadar cok ALFA kullanicisi var ki iste onlar selami baska sekilde algiliyorlar. Siz selami verin. Alirsa ne ala almazsa kendi bilir... Ben genelde uzunlari hafifce yakiyorum. Cogunlukla karsiligi gelmeyor. Ne yapalim keyifleri bilir.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Dentist

Hergün Göztepe'deki evimden yola çıkıp,Göztepe köprüsü-Libadiye-Kısıklı-Altunizade(Bazende Göztepe E5 katılımı-Çevre yolu)-Boğaziçi köprüsü-Çağlayan çıkışını kullanarak muayenehaneme giderken,istisnasız gördüğüm tüm Alfalara ya bakışla,ya da selektörle selam vermeye çalışıyorum ve genelikle anlamsız ,boş bakışlarla karşılaşıyorum maalesef.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

n/a

Bence insanlar bindikleri araçların farkında değilller, eğer farkında olsalardı zaten sizlerden selamlarını esigemezlerdi diye düşünüyorum.

XETRaM

Alfa mı ilk aldığımda benimde boyle bir selamlaşmadan haberim yoktu. Geçen gün bahçelievler hastane yolunda siyah bir alfa selektör yaptı. Her ne kadar boyle bir sey olduğunu bilmesemde anında bende karşılık verdim ve çok hoşuma gitti Zaten arabayı aldığım ilk günden beri gözüm yollarda alfaları arıyor.. O günden beri her gördüğüm Alfaya selam veririm. Karşılık almasamda fark etmez hoşuma gidiyor, görevimi yerine getiriyorum ;) O an bana karşılık vermesede belki anlayacak ve artık gördüğü Alfalara selam verecek..

ATA

Selam vercek kişiler zaten kendini belli ediyor yada bu siteye üye oluyor =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

n/a

ben ısrarcıyım çok deniyorum kimse selamımı almıyo ama sonuna kadar devam

stromboli

Geçen gün okulun içinde bir alfaya selam verdim ufak bir kornayla, karşılık vereceği belliydi ama arabamın üzerinde yakalamıştım gözlerini.. Sonra yanımdaki arkadaşla yok okul içinde korna yasakmış yok kurallara uymuyormuşum üzerine tartıştık durduk.. Ama deydi doğrusu.. Ufacık bir korna kimi rahatsız edecek ki :o)))

Bir de geçen gün ilk defa tanımadığım birinden arabamın güzelliğine dair bir iltifat aldım, nasıl hoşuma gitti anlatamam.. Önüne park ettiğim arkadaş salona girerken danışmada yakalayıp iltifatını etti.

147BLACK

Bizim buralarda 06 FLY diye başlayan kırmızı bir 155 var.
Bugün karşılıklı geldik ve selam çaktım ama geri alamadım.
Bir kere bir 166'dan geri selam aldım bir kerede bir 156 kendisi selam verdi.Devamlı Alfa görünce selam veriyorum ama geri dönen olmuyor.
Keşke daha da yaygınlaşsa...
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

alfistahakan

Bir gün fethiyeden dalamana giderken şehir merkezine girmek için  bekliyordum.Siyah bir 147 Burdur plakalıydı, karşılılı  selektör yaptık  .Hoştu.Ama fethiyede 2 tane 156 var selektör yapıyorum kullanıcıları bayan bu adam ne diyo der gibi bakıyorlar o yüzden vazgeçtim

AlfacıHakan
146 1.4TS 16V
48HS510
Hakan
Forever Alfa

n/a

bir çok insan alfayı tipini beğendiği için almaya başladı özellikle 156 ve 147 ler.. özellikle bursalı alfacılardan şikayetçiyim alfacılar diyorum çünkü onlarda alfisti ruhu yok... adamlarda ne selam ne sabah korna çalıyorum sellektör yapıyorum elle selam veriyorum odun gibi yüzüme bakıp ne var birşey mi oldu tavrında takılıyorlar... birde yaşımın genç olması belki onları kıl ediyor baba arabası sanıyorlar galiba bilmiyorlar ki o alfa romeo'yu almak için kaç yıl bekledim ben... ben hayatta üç kişiyim'' Ben Alfam ve Romeo''  diyen kişiler ancak alfisti ruhuna sahiptir bence... haksızmıyımm

tolga_ozhan

Bence de Alfacılar ve Alfistiler olduğu doğru. Bizim burda ki bir 156'nın sahibiyle konuştum mesela. Arkadaş arabasını ayrı bir seviyor belli fakat daha distinctive ne progresion ne onu bilmiyor. Arabası 2005 model bide, sıfır almış.

frantic

5 yıldır bugune kadar en az 100 kere slm vermişimdir ama en fazla 5 kişi fln karşılık verdi . En son küçükbakkalköy ışıklarda siyah 146 (1.6ts sanırım) kullanan bir abim yanaşıp slm vermişti oda eski 75 sahibiymiş ztn arabam 75 olduğu için yani onun dışında çok nadir karşılık alınıyo bide ters ters bakıyolar ne diyosun der gibi oyüzden artık bende slm fln vermiyorum valla
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

n/a

sonuç olarak ne olursa olsun Alfa Romeo ya saygı ben selam vermeye devam ediyorum ve devam da edecem... kim ne derse desin nasıl bakarsa baksın ben al-fis-ti-yim  

alfistahakan

Dün akşam 59 plakalı siyah 159 Dalaman-Fethiye yolunda selektör yaptı karşılığını verdim bende .Sevindim tabii.Bence alfa selamı bitmemiş:)

AlfacıHAkan
48HS510
Hakan
Forever Alfa

cuneyt

selama karsilik alamadigim alfalar arasinda 159 lar cogunlukta. sanirim yeni nesil alfa kullanicilari selamin anlamini bilmior. yayginlastirmak lazim :)

AlfistiKerem

quote:

selama karsilik alamadigim alfalar arasinda 159 lar cogunlukta. sanirim yeni nesil alfa kullanicilari selamin anlamini bilmior. yayginlastirmak lazim :)

Sana katılıyorum Cüneytcim.Selektörü herkese yapmaya çalışıyorum ama en çok eski kasa Alfa kullanıcılarından görüyorum selamları.

Calibra

Ben de geçen iki 147 sahibi ile selamlaştım, biri Beşiktaş'ta kırmızı bir 147 idi, diğeri çevreyolunda siyah... Sanırım siteye üye değiller ama hiç göremedim çünkü üye topiclerinde :)

Sonuç olarak ben de seyrek olarak cevap alsam da, selam muhabbet henüz bitmemiş gibi :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

CAPTAIN

Ben dün akşam selam vereyim dedim ve pişman oldum:)

Karşı şeritten gelen sürücü elini kolunu kaldırıp 'sorun mu var kareşim' hareketi yaptı:)

Bende sorun sen de Alfa olması hareketi yapıp, olayı kapattım

Birde bu sticker ve kart olayı nedir nasıl temin edilir?

Edited by - CAPTAIN on 04/07/2008  14:21:27

Dentist

Yılmak,vazgeçmek yok.Koşulların uygun olduğu her an ,özellikle sıkışık trafikte karşılaştığım Alfalara işaret edip,konuşmaya,sitemizden bahsedip,adresini vermeye çalışıyorum.
Geçen hafta evden çıkıp,yürüyerek yakında bulunan berberime tıraş olmaya giderken park etmiş bir 33 gördüm.Berbere sahibini tanıyor musun ?diye sordum.Ağabey,şuradaki emlakçının arabası o;o da seni hep geçerken görüp,buraya girdiğini görünce bana seni soruyor cevabını verdi.Traştan sonra gidip tanıştım,sitemizi anlattım ve Bektaş'tan aldığım küçük stickerlardan bir tane kalmıştı,onu verdim.O da eski Alfacıymış,biraz sohbet ettik.İşte böyle ,iletişim kurmaya devam...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic