Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfisti147

Ben 9 yıldır gazetecilik yapmaktayım. Milliyet gazetesi haber araştırma bölümündeyim. Sanırım aranıza katılan ilk gazeteci ben oluyorum. Yaş 28. 10 ay önce dünya evine adım atıldı. Dün sabah da iki yaşında aslanlar gibi bir oğlan evlat edindim:) İnsan daha ne isterki!

murat

Bir basın emekçisi daha :)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Alfisti147

Başka varmı ki sitede?

murat

Ben Basın İlan Kurumu'nda çalışıyorum 14 yıldır
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

sahinbirinci

Tarım-Gıda,Yemek İmalatı,Temizlik Taahhüt ve Sigorta Acenteliği üzerine çalışan bir işletmenin sahibiyim.

Yaş 24 Ege Ziraat You are not allowed to view links. Register or Login Muğla Üni.Dış Tic.Mezunuyum.Bekarım

Borracho

Bir grafik tasarım-reklam ajansim var.
şu an itibari ile hizmet verdigimiz markalar :
Canon - Dedeman - Numarine Motoryachts - Praktiker International - ALD Automotive - Fuga - Radio Oxigen - Doğa Gayrımenkul - Gruppo - Galata AŞ

Bunun dışında Hillsider Dergisi'nin 9 senedir yazarıyım. Çoğu zaman yazılarımın fotoğraflarını da ben üstleniyorum. Ağırlıklı olarak dünyanın öbür ucuna gidip gördüğüm enteresan konuları yazıyorum (Buenos Aires'in mahalleleri, Afrikadaki Masai kabilesi, Borneo Yağmur ormanlarında yaşayan İbanlar, Kamboçya, Vietnam, Hindistan Düğünleri vs vs. gibi)..bunun dışında bu sene TOp Gear hakkında bir yazım çıktı, bu ay Boston Celtics Efsanesini yazdım, geçen ay Sinemanın en iyi en kötüleri isimli yazım yayınlandı.. Gördüğünüz gibi, ilgi alanıma giren benim de keyif aldığım konularda yazmayı seviyorum.

Forum'a İstanbul'dan katılıyorum, diğer Alfista'lara başarılar dilerim :)

nurcan.demir

21 yıllık türk telekom teknisyeniyiyim.Afyonun Dazkırı ilçesinde çelışmaktayım.HERŞEY ALFİSTİ DOSTLARINLA OLSUN.

ottoman

bende afyondayım
veteriner fakültesinde öğretim üyesiyim
evliyim bir oğlum bir kızım bide alfam var

bLaCk PeArL

Merhaba,
Yaklaşık 5 yıldır Denizbank Genel Müdürlükte Bilgi İşlem' de çalışıyorum, Erenköy' de oturuyorum.
Hakan BAKAR

n/a

Ben de hep mesajlara katılıyorum ama bir türlü işten bahsetmemişim.

ING Bank'da Eğitim Bölümündeyim.

147'm var. evliyim. Suadiye'de oturuyorum. yaş 29.

Hakan, arabalarda yaptığımız değişiklikleri paylaşalım yakınmışız =)

SharpSnip

iZMiR Yasar Universitesi Uluslararasi Ticaret ve Finansman  Bolumu 3. sinif ogrencisiyim.Yaz tatili icin geldigim iskocya'da restoran isletiyorum.Kasim'da vatana geri donecegim

salihcevatcan

Yaklaşık 5 senedir Türk hava yollarında kabin memuru olarak uçuyorum.

asklepios

herkese selamlar,
2005 ege mezunu dişhekimiyim
2 senedir de memleketim olan muğla-milas'da kendi muayenehanemi işletmekteyim.
yolu düşen herkesi beklerim çayımı içmeye...

zeitgeist

Ben Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikasında Yan Sanayi Yönetiminde Proses ve Metot Sorumlusuyum.
Ben de Aksaray'a yolu düşen olursa, her zaman beklerim, burda kimsenin işi olmaz ama bir çok yere giderken geçilen bir yer işte...

Bu arada yana yana İstanbul'da iş arıyorum kendime, umarım şirketten kimse yoktur buraları okuyan

n/a

Fırat SEYREK - İzmir\\Eşrefpaşa

Harita Teknikeriyim

Özel bir sirkette Toki yaptigi insaatlarin Kontrolü olarak calisiyorum

Cok sevdigim bir 145 'im vaaaaaa

Anıl

Merhaba ismim Anıl,İzmirde yaşıyorum, Ege Üniversitesinde araştırma görevlisiyim,yaşım 30,yaklaşık 7 aydır evliyim...Gözüm gibi baktığım bir Alfa Romeo 156 1.6 sahibiyim

Edited by - Anıl on 25/11/2008  22:01:03
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

cuneyt

quote:

Ben Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikasında Yan Sanayi Yönetiminde Proses ve Metot Sorumlusuyum.
Ben de Aksaray'a yolu düşen olursa, her zaman beklerim, burda kimsenin işi olmaz ama bir çok yere giderken geçilen bir yer işte...

Bu arada yana yana İstanbul'da iş arıyorum kendime, umarım şirketten kimse yoktur buraları okuyan

Yeni gordum post'u bi cvp yazayim dedim :)))

Ole deme ya yillardir geliyorum Aksaray'a. Perekler benim musterim. Geldigimde bi cayini icerim valla :)

cem meric

Merhabalar siteye üye olalı bırkac ay oldu ama hala kendımı tanıtamadım,ben Cem Ankarada yasıyorum Hacettepe Üniversitesi elektronik bölümünde 2.cı sınıftayım.En kısa zamanda EN buyuk hayalım olan alfamla kendımı ve aracımı bir kez daha tanıtırım ınsallahhhh

CBiltekin

Merhaba,

Yaklaşık 2 aydır Alfa 156 sahibiyim. İzmir Aliağa'da bir Demir-Çelik fabrikasında İşletme Mühendisi olarak görev yapıyorum. Alfa Romeo'ya çok uzakken bir anda hayatıma girdi, iyi ki de girmiş.

zeitgeist

quote:

quote:

Yeni gordum post'u bi cvp yazayim dedim :)))

Ole deme ya yillardir geliyorum Aksaray'a. Perekler benim musterim. Geldigimde bi cayini icerim valla :)

Ben de bunu yeni görüyorum, mutlaka beklerim ama mutlaka

Olgun

Merhaba,

Noksel Çelik Boru Sanayi firması ihracat departmanında proje yöneticisi olarak çalışıyorum.
Ayrıca mezun olduğum ODTU Jeoloji müh. bölümünde yüksek lisans yapmaktayım, umarım bu sene tezi veriyorum:)
Bide küçük bi stüdyom var, orada kayıt yapıyorum:)

Sevgiler

Onur Ozdil

Olgun bey merhaba tekrar hoşgeldiniz.

bende bir ambalaj firmasında ithalat ihracat lojistik departmanındayım.  Fakat bizim iş daha cok operasyonel.

ihracat alanında proje yöneticiliği zevkli olmalı.

ayrıca müzik stüdyosumu kayıt yaptığınız yeriniz

Olgun

Merhaba Onur bey,

Proje yöneticiliği kısmen zevkli olsa da iş yükü ve yoğunluğu herşeyi unutturabiliyor insana...

Evet Onur bey, bir müzik stüdyosu; küçük bir yalıtımlı oda ve dinleme odasından ibaret... Örnek kayıtları aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.

muratonsen

Kadıköy Fenerbahçe semtinde Emlak ofisim var.

Yaş 28 , 2 yıldır evliyim.

Alfati

istanbul Üniversitesi Avcılar kampüsü Otomotiv bölümünde okuyrum