Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ardadaslar bir soru

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

arkadaslar 145'imin ic dizaynini bu sekil yapmak istiyorum, fakat direksiyonda hava yastigi var, direksiyonu cikardigimda bir sorun olurmu??

insallah resmi görebilirsiniz acikcasi hayran kaldim...

admin

Register or Login" border=0>
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ottoman

sizin KUZU nun iç dizaynını değiştirmek derken sadece dreksiyondan mı bahsediyorsunuz başka neler var aklınızda.
sadece dreksiyon ise sanırım hava yastığından feragat etmiş olursunuz ki ben şahsen tavsiye etmem.
Bu arada sizin kuzuyu görmek için çok bekledik daha göremiycezmi?

Cem

Bence hava yastığı vazgeçilecek bir lüks değildir. Ayrıca orjinal direksiyon daha elit bir hava katar araca. Bu tip direksiyonları şahinlerde görmeye alışmışken, alfaya yazık etmeyin.

n/a

yaaa şu yo beceremiyorum bir resim koyma olayini cözebilsem koyacam resimde olmuyo beceremedim birdaha deneyecegim simdi

admin

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Arandığında, sitede her şeye ait bir bilgini var olduğu görülecektir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

tolga_ozhan

Bence çok elzem değilse değiştirmeyin direksiyonu.Nasıl kıyabiliyor insan o güzelim direksiyona diyorum.
Diğer taraftan baktığımızda Pejo 106 değil kuzu dediğiniz umarım. Direksiyonu görünce aklıma öyle geldide.

ATA

Air-bag'ler için önerilen kullanım süresi 10 yıldır. Fabrika 10 yılı aşkın kullanılan airbagin düzgün çalışacağını garanti etmez, kullanım tarihide genelde sürücü kapı içinde yazmaktadır.
Ama bu 10 yıldan sonra asla çalışmaz demek değildir, o yüzden ben airbagimi iptal etmezdim.

İlla değiştirilecekse Sparco'nun gerçek nubuk kapı olan yarış versiyonları tercih edilebilir. Tabi bu tip direksiyonlar için önce araca uyumlu direksiyon göbeği alınması şarttır. Omp, sparco gibi markaların 145 için uyumlu parçası olması lazım.

Edited by - ATA on 02/11/2008  22:50:28
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

t_e_m

Bence böyle bir şey yapmayın, etmeyin. Zevk meselesi elbet ama Alfa'ya gitmiyor böyle şeyler.

alfa146

Arkadaşlara katılıyorum bencede yapmayın.

İç dizayn derken spor direksiyon ve vites topuzundan bahsetmişsiniz heralde benim farkettiklerim onlar.

Birde hoparlörün önündeki plastikler çıkartılmış :)

Bence direksiyon çok gereksiz hele ben 3 kollu küçük direksiyonuma bayılıyorum.

zeitgeist

kusura bakmayın, sizin zevkinize de saygı duyarım ama,
resimdeki direksiyon bana taksicilerin tercih ettiği modelleri hatırlattı, ortasında da tuş gibi korna..

AlfistiKerem

Bencede hiç yapmayın derim tabiki zevk meselesi.Airbag iptali insanın hayatıyla oynaması demek.145 in güzelliğini bozmayın derim.

nagash

100 ytl lik demir direksiyon için 1.000-1.250 ytlik airbag tesissatını iptal etmezsiniz sanırım.Üstelik kaza var bela var.Sakın ha sakın..

Dentist

Zevkler ve de renkler tartışılma derler,ama ben de arkadaşlarıma katılıyorum;değiştirmeyin.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

GONENC

airbag bence de vazgeçilecek bir parça değil..
hiçbir lüks senin canından daha önemli değil heralde

murat

Resimdeki direksiyon ancak bu kadar yakışmaz bi arabaya o kadar diyim ben de :) Ama zevk sizin zevkiniz
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Gouki

Gerçekten bu direksiyon için güvenliğinizi tehlikeye atmayın derim.

Fatih_AurA

Zevkler farklılık gösterebilir. Ama bu direksiyon bana göre hiç güzel değil.Ele tam oturan ALFA direksiyonunu iptal edip böyle bir direksiyonu ben kesinlikle takmazdım.Tercih sizin tabii ki

XETRaM

Bende direksiyon olayına pek bulaşmayın derim.. Bİr arkadaşım koltuklarını değiştirmeyi düşünüyor, belki sizde öyle yapabilirsiniz.. Aracın içi baya bir değişir sonuçta

serkan44

http://Register or Login" border=0>

serkan44

Register or Login" border=0>

siyahinci

Bende son geçimdiğim kazadan sonra airbaglerin önemini çok iyi anlamış durumdayım.Zaten eski direksiyonda resimdekinden daha kullanışlı gibi geldi bana...

Dentist

Ben de eskiden 146 TS kullanıyordum;ve direksiyonu da gayet güzeldi diye anımsıyorum.Ama karar senin tabii ki.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic