Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ön cam su fiskiyesi hakkında

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ottoman

Arkadaşlar merhaba
benim 156 nın ön cama su fışkırtan delikler biraz aşşağı bakıyor sanırım, su fışkırırken ön sileceklere çarpıp kalıyor ve cama ulaşmıyor.
eski arabalarımda bu fiskiye delikleri metaldi ve toplu iğne ile rahatlıkla yönlerini değiştirebiliyordum ama bu arabanınkiler plastik ve biraz denedim ama kıpırdamıyorlar.
suyu cama doğru fışkırtabilmesi için ne yapmam lazım fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

tarkan156

Kontrol kalemı gıbı ınce uclu bır tornavıdayla su fıskıyesının ucunun yan kısmından fıskıyenın asagı yukarı  ayarını yapabılırsınız.
Bende arabayı ılk aldıgımda bunu kesfedene kadar ıgne ucuyla bayaa bi ugrasmsıtım

ottoman

sabah bi tornavida ile ineyim bakalım bulabilecezmi onun ucunu sokacak biryer

tarkan156

suyun cıktıgı plastık parcanın uzerınde hemen yanında tamamen plastık metal degıl ılk bakısta anlasılmıyo

Dentist

Bulabildin mi ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

A.S.GÜMÜŞ

Yaw aynı sorundan bende muzdaribim ayar bir bozuldu bir daha ne yaptıysam düzelmedi

07 DH 800

ottoman

buldum buldum
ya aslında ben onu önceden de görmüştüm, vida kafası şeklinde bir yer ama ben onu düzeneği yerine sabitleyen vida sanmıştım ondan ellememiştim.
Arkadaslar benden tavsiye aracınız 2-3 yaşında ise cok dikkatli olun çünki o plastik aksam içine girdiği plastiğe kaynasmış durumda ve biraz zorlarsanız plastik hemen deforme oluyor. mutlaka o yarığa tam uyan bir tornavida ucu ile uğraşın aksi halde daha fazla deforme olur. Ayrıca o vida kafasının 1 veya yarım tur dönmesini beklemeyin çok az bir hareketi işinizi rahat görüyor, gözle rahatlıkla farkedilecek düzeyde vidayı çevirmeye çalışmayın zira hem o kadar dönmüyor hemde alete zarar verirsiniz.
yardımlarından ötürü Tarkan bey kardeşime teşekkür ederim.